Nädala ennustusvihjed: Kas United väristab ka Euroopas? Miks on PSG ühtäkki autsaider?

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume jalgpalli Meistrite liigale, Konverentsiliigale ning kiikame ka korvpalliparketile.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Kooljakuu viimasel täispikal nädalal suuname esmajoones pilgud jalgpalli Meistrite liiga poole. Seejärel kiikame ka kodustele vutiväljakutele, kossuparketile ning hokiareenidele. Ent nüüd kõigest järjekorras…

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Manchester United asub nelja vooru järel küll Meistrite liiga F-alagrupis liidrikohal, kuid ilmselt pole nende esikoht olnud kunagi hapramatel jalgadel. Esiteks hoiavad nad sellest kinni ainult tänu paremale väravate vahele ning teiseks puudub neil praegu ju peatreener. Ehk ei pea olema just eriline hiromant, et Punased Kuradid on praegu haavatavamad kui iial varem ning seetõttu julgemegi Villarrreali – Manchester Unitedi duellis soovitada kodumeeskonnale pöidlaid hoida. Eriti 2.90 koefitsiendi juures.

Betsafe’i koefitsiendid 22.11.2021 @15.00

Kolmapäevastes kohtumises kiikame jällegi teise Manchesteri tiimi poole. Nimelt võõrustab City sel nädalal Pariisi Saint-Germaini ning on eeldatav favoriit. Kuid… kas kohe selline, et PSG koefitsient peaks olema 5.15? Kindlasti mitte. Meenutagem siinkohal, et septembrikuus, kui samad meeskonnad viimati kohtusid, teenisid prantslased 2:0 võidu. Ning kuna City’l pole tolles kohtumises kasutada ka talisman Kevin De Bruynet, siis oleks rumalus praegu säärasest koefitsiendist mitte kinni haarata!

Betsafe’i koefitsiendid 22.11.2021 @15.00

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad Meistrite liiga pakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 22.11.2021 @15.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – Mitu viga teeb Sheriff Real Madridi vastu?

2) Flora eelviimane šanss

Mõned nädalad tagasi lasi Flora käest (ilmselt) oma parima võimaluse konverentsiliigas võiduarve avamiseks, kui koduväljakul tehti Anorthosisega 2:2 viik. Kuigi eelseisvad kaks kohtumist on rohevalgete jaoks tunduvalt keerulisemad, ei tähenda see, et neil omi võimalusi poleks. Sel laupäeval võõrustab Flora kodusel Lilleküla areenil Belgradi Partizani ning kuigi serblased on kohtumises selged favoriidid (koefitsiendid vastavalt 6.00 Floral ja 1.52 Partizanil), siis karges Tallinnas võib alati midagi juhtuda. Meenutagem siinkohal kas või kümne aasta tagust vutimatši, kui Eesti viigistas EM-valikmängus just Serbiaga.

Sellest tulenevalt julgemegi topeltšansiga Flora peale panustada. Sest karges Lillekülas võib alati juhtuda!

Betsafe’i koefitsiendid 22.11.2021 @15.00

Kes selles mängus aga ikkagi Florasse ei usu, sel on võimalik rohevalgetele panustada nädalavahetusel, mil valitsev Eesti meister kohtub tänavu viimast korda Paide Linnameeskonnaga. Eesti liiga poole tasub eriti agaralt kiigata aga uutel klientidel, sest Betsafe’i pakub neile eripakkumisena 35 eurot sulas puhtalt kätte. Selleks tuleb vaid konto avada, teha viieeurone ennustus (min 1.5 koefitsiendiga), küsimustikus võitjat ennustada ning sularaha ning 35 tasuta spinni Starburst slotis ongi sinu omad!

3) Korvpallikoondis alustab MM-valiksarja

Sellel nädalal tehakse Euroopas algust ka 2023. aasta MM-valikmängudega ning esimeses mängudeaknas tuleb Eestil vastamisi minna Saksamaa ja Iisraeliga. Kui esimeses kohtumises on sotid lihtsad – andke meile nüüd andeks, aga sinisärgid kaotavad vähemalt 20, kui mitte 30 punktiga – siis teine duell Iisraeliga on huvitavam. Seal on eestlased võimelised vastaseid paika panema küll, nagu juhtus nii 2019. aasta MM-valiksarjas kodus 78:62 kui ka 2013. aasta EM-valiksarjas võõrsil 88:86. Ent võib minna ka vastupidi, nagu nende samade valiksarjade teised kohtumised: 2017. aastal 68:88 (võõrsil) ja 2012. aastal 56:74 (kodus).

Ehk panuste tegemiseks soovitame kindlasti ära oodata esimese mängu Saksamaaga, et näha, kuidas meie mänguaja mõttes kergelt räsitud tagaliin hakkama saab. Kui ollakse enam-vähem ülesannete kõrgusel, tasub Iisraeli vastu ka võidule panustada!

4) Jäähoki poole tasub ikkagi kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada!

Nimelt pakub Betsafe’i ome klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu. Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal KHLis kiigata näiteks Jaroslavi Lokomotivi ja Helsingi Jokerite kohtumise poole. Kui Soome esiklubil on senisest hooajast ette näidata 19 võitu ja 11 kaotust, siis Lokomotivi saldo on 16-15. Sellises olukorras tasub aga Jokerite koefitsiendist kindlasti kasu lõigata.

Betsafe’i koefitsiendid 22.11.2021 @15.00

Ja kui nii lähebki ning panus tõepoolest oli 25-eurone, siis ongi tasuta 10-eurone panus sinu!

5) Sulle meeldib sularaha? Aga kiika siis eSpordi maailma!

Kui sa oled avastanud või soovid hoopiski äratada endas tõelise panustamislooma, siis kindlasti tasub sul vaadata ka mänguderohke eSpordi maailma poole. Esiteks on seal võimalik panustamisvankrile hüpata iga päev, kuid teiseks loosib Betsafe’i kõikide huviliste vahel iga nädal välja sularaha! 

Osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema eSpordile vähemalt 25-eurose panuse mistahes koefitsiendiga. Iga säärane panus annab sulle aga ühe loosipileti, mis võimaldab sul osaleda iganädalasel sularahaloosil, kus viis õnnelikku teenivad 100 eurot! Mida rohkem panustad, seda suuremad on võimalused!

6) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

log in

reset password

Back to
log in