Nädala ennustusvihjed: United pakub magusat koefitsienti, Floral lasub aga võidukohustus!

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes esmajoones jalgpalli Meistrite liigale, kuid lisaks kiikame ka korvpalli-, vormeli- ja eSpordimaailma!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Kooljakuu esimesel nädalal suuname esmalt oma pilgud jalgpalli Meistrite liiga suunas, kus võivad selguda juba esimesed edasipääsejad. Seejärel vaatame otsa Flora võidušanssidele ning kiikame vormeliradadele ning eSpordimaailma. Aga nüüd kõigest järjekorras…

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Kui Premium liigas sai nädalavahetusel selgeks, et Pärnu Vaprus pudeneb uueks aastaks tagasi Esiliigasse, siis jalgpalli Meistrite liigas pole selge veel mitte midagi. Kuid nädala lõpuks võib olla olukord juba muutunud. Näiteks võivad alagrupist edasipääsu kindlustada FC Liverpool, Amsterdami Ajax, Müncheni Bayern ja Torino Juventus. Kuid nende puhul räägime üldjuhul ka soosikukoormast ning seeläbi madalast koefitsiendist, mis panustamissõbrale just väga ahvatlev pole.

Sestap pöörame meie oma pilgud hoopis teiste duellide poole. Näiteks teisipäevastest kohtumistest jäi meile silma Atalanta ja Manchester Unitedi duell. Kuigi Ole Gunnar Solskjäri pea kohal ripub jätkuvalt vallandamiskirves, võib just see olla põhjuseks, miks Punased kuradid Itaaliast võiduga kodumaale naasevad. Sest mängijad ei mängi mitte ainult enda, klubi ja punktide, vaid ka treeneri eest. Kui üle-eelmise nädalavahetuse 0:5 allajäämine Liverpoolile oli tõesti kohutav, siis sel nädalavahetusel tehti Tottenhami vastu kenad 3:0 korrektuurid. Atalanta ei suutnud samal ajal enamat 2:2 viigist Lazioga. Kui võtta veel arvesse ka itaallaste laatsareti suurus – Berat Djimsiti, Robin Gosens, Hans Hateboer ja Matteo Pessina – siis ennustamegi saapamaal toimuval duellil Unitedi võitu. Nende tavakoefitsient 2.40 on küll juba ahvatlev, kuid selle kergitamiseks ütleme meie, et United võidab olukorras, kus mängus lüüakse vähemalt kaks väravat!

Betsafe’i koefitsiendid 31.10.2021 @12.00

Kolmapäeva pealt leiab Meistrite liiga väga-väga uhkeid koefitsiente. Näiteks Club Brügge koefitsient City vastu on 35.0, Donetski Šahtari oma Reali vasti 15.5 ja Tiraspoli Šerifi oma Interi vastu 10.5. Kas me neist mõnda ka soovitame… aus vastus on, et väga mitte, kuid kui “Squid Games”i sundmeetodit meie peal rakendada, siis ilmselt hüppaksime Tiraspoli pardale. Sest kohtumine toimub ikkagi Moldovas!

Tõsidusekraade juurde keerates suuname oma pilgud aga hoopis Leipzigi RB ja Pariisi Saint-Germaini duelli suunas. Miks? Sest prantslaste koefitsient on 2.14. Jah, nad peavad tolles mängus hakkama kindlasti läbi ajama Marco Verrati ja Leandro Paredeseta, ilmselt veel ka Kylian Mbappe ja Sergio Ramoseta ning võib-olla ka Lionel Messita. Kuid, pagan võtaks, me räägime PSG-st. Nad on selles duellis selged favoriidid ning viie-kuue mängija puudumine ei saa panna nende mängumootorile sellist põntsu, et kolbid lihtsalt enam ei liigu. Pealegi pole Leipzig tänavu üldse sellises hoos, nagu esmapilgul arvaks: koduliigas leiab nad alles kaheksandalt kohalt. Seega, hüppame Pariisi rongi peale!

Betsafe’i koefitsiendid 31.10.2021 @12.00

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad Meistrite liiga pakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 01.11.2021 @12.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama. Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – Mitu kollast kaarti näidatakse Liverpool – Madridi Atletico mängus?

2) Flora kuldne šanss

Kui Tallinna Flora jaoks üldse leidub eurosarja alagrupis kohtumine, kus neil ON võidukohustus, siis on see neljapäevane duell Famagusta Anorthosisega. Kaks nädalat tagasi tehti Küprosel võitluslik 2:2 viik – sealjuures tuli Eesti meister välja ju 0:2 kaotusseisust – ehk nüüd, külmas Lillekülas on kolm võidupunkti praktiliselt kohustuslik saak!

Betsafe’i koefitsiendid 31.10.2021 @12.00

Kindlasti on aga huvitav teada, kuidas meeskondade käsi vahepeal on käinud? Flora tegi pärast Küproselt naasmist mõneti ootamatu 2:2 viigi Kuressaarega, kuid pärast seda on mängumootori uuesti nurruma saanud, alistades esmalt Tartu Tammeka 9:0 ning seejärel Narva Transi 2:0. Anorthosisel soojal küprosemaal nii hästi läinud pole, nemad kaotasid esmalt 1:2 liiga liidrile Larnaca AEK-le, kuid nädalavahetusel võitsid kõige napimalt ehk 1:0 tabelis täpselt nende selja taga olevat Omoniat.

See annab meile märku, et üle oma varju Küprose klubi vahepeal hüpanud pole ning Lillekülas tuleb tõesti omasid teotada!

3) Mehhikos kordub sama, mis USAs

Aasta esimeses pooles olid meie F1-panustamisvihjed võrdlemisi ühekülgsed. Kuid need toimisid! Esmalt soovitasime me sõita Lewis Hamiltoni kukil, kuid pärast Red Bulli esiletõusu – khm, või Mercedese vähikäiku – hüppasime kohe Max Verstappeni võitvale vormelile.

Betsafe’i koefitsiendid 31.10.2021 @12.00

Vahepeal hakkasid küll nii fortuuna kui ka ilmataat meile kaikaid kodaratesse viskama, kuid praeguseks on asjad taas enam-vähem paika loksunud. USA põrgukuumuses õnnestus Verstappenil ja Red Bullil korralikult pearivaalile ära teha ning seda sealjuures olukorras, kus hollandlane võitles terve sõidu kõhuvaluga ning pistis vahepeal isegi pildi tasku!

Ehk olukorras, kus väliseid muutujaid pole, panustame me mõistagi jätkuvalt Verstappeni peale! Eriti arvestades, et hollandlane on seal võitnud sama palju kui Hamilton. Ehk duell on 2:2 viigis.

4) Sulle meeldib sularaha? Aga kiika siis eSpordi maailma!

Kui sa oled avastanud või soovid hoopiski äratada endas tõelise panustamislooma, siis kindlasti tasub sul vaadata ka mänguderohke eSpordi maailma poole. Esiteks on seal võimalik panustamisvankrile hüpata iga päev, kuid teiseks loosib Betsafe’i kõikide huviliste vahel iga nädal välja sularaha! 

Osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema eSpordile vähemalt 25-eurose panuse mistahes koefitsiendiga. Iga säärane panus annab sulle aga ühe loosipileti, mis võimaldab sul osaleda iganädalasel sularahaloosil, kus viis õnnelikku teenivad 100 eurot! Mida rohkem panustad, seda suuremad on võimalused!

Kes vajab eSpordile panustamisel abi, siis omalt poolt juhiksime tähelepanu, et Stockholmis toimub praegu aasta olulisimi CS:GO turniir PGL Major, kus võitjale antakse kätte miljon dollarit! Rootsi pealinnas on võistlustules ka Eesti eSpordiäss Robin “Ropz” Kool, kes tüürinud Mouzi meeskonna teise ringi ehk 16 parema sekka. Legendide ringist kaugemale jõudmist Mouzile aga eksperdid väga ei ennusta, seega ei hakka ka meie vastuvoolu ujuma. Soosikukoormat kannavad aga põhiliselt meie idanaabritest koosnevad Natus Vincere ja Gambit, kelle poole soovitamegi duellides vaadata.

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in