Nädala ennustusvihjed: Tänak läheb võidu või siis poodiumikoha järele?

Kuna Ott Tänak kihutab, siis me sel nädalal ennustusvihjetest ka Ott Tänakust räägime. Aga mitte ainult!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 20. nädalal on meie valikusse sattunud mõistagi Portugali ralli, kus Ott Tänak läheb vähemalt poodiumikohta jahtima. Lisaks leiab magusaid panustamiskohti veel jalgpallist ja jäähokist.

1) Mida oodata Tänakult Portugalis?

Sel nädalal lüüakse taas hääled sisse WRC-masinatele, mis hakkavad tuhisema Portugali teedel. Kuna teekatteks pole aga enam asfalt, vaid kruus, siis MM-sarja üldliidri Kalle Rovanperä (võidu)šansid võib teepuhastamise efekti tõttu juba eos maha kanda. Sama kehtib ka Thierry Neuville’i ja Craig Breeni kohta, kuid tagapool…

MM-sarja üldarvestuses hoiab neljandat kohta Montes triumfeerinud Sebastien Loeb, kes tuleb starti ka Portugalis. Vanameister näitas hooaja avaetapil, et kiirust pole ta minetanud, kuid kruusal pole prantslane Rally1 autot just liiga palju testinud. Samas… Montesse tuli prantslane üldse otse Dakari kõrberallilt, seega teatud oskuste juures näibki testimine overrated, nagu moodsas välismaa keeles öeldakse.

Ott Tänak testimist üle ei hinda, vaid peab seda võitmiseks vägagi vajalikuks. Paraku leiab eestlane Portugali ralli eel ennast olukorrast, kus liiga palju kruusakilomeetreid tal vöö vahel pole. “Kruusaga seotud ettevalmistused on meil pigem piiratud olnud. Portugali ralli saab meile olema üks suur test, kus on vajalik kiired järeldused teha ja leida parimad võimalused edasiliikumiseks,” ütles saarlane Betsafe’ile antud usutluses.

Sellest tulenevalt ei hakka ta endale ka kohalisi eesmärke seadma, vaid oleks rahul juba sellega, kui neil õnnestub Martin Järveojaga muretult finišisse tulla. “Ma väga loodan, et suudame ralli läbi sõita ilma tehniliste probleemideta ja kui see juba õnnestub, siis kõik järgnev oleks ainult positiivne,” jätkas Tänak lisades, et Portugali ralli on iseenesest üks tema lemmikuid. “Sealsed teed on väga huvitavad, rallil on lihtne ja arusaadav korraldus ning kogu sealne ühiskond elab sel nädalal ralli laines. Lihtsuses peitub võlu.”

Sõnasabast kinni haarates – et lihtsuses peitub võlu – ei hakka me ka panustamissoovitustest jalgratast leiutama. Ralli võitjaks ennustame me Sebastien Ogier’d, kes stardib WRC meestest rajale praktiliselt viimasena ehk olukorras, kus tee on juba puhas. Pealegi tõestas prantslane Montes, et on uue hübriidautoga igati kohanenud.

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

Mis puudutab Tänakut, siis tema puhul võtame asja kainelt, ennustades saarlasele kohta esikolmikus. Miks, sest Tänak ise ütles võistluseelses pressiteates: “Teame Martiniga, mida tuleb Portugalis teha, et seal võita”, kuid lisas, et triumfiks on lisaks kiirusele tarvis ka auto töökindlust. Ja selles osas meil Hyundaisse (veel) liiga palju usku pole.

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

 

Rallibloki lõpetuseks tuleks kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Portugali ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35! Lisaks kingib Betsafe sellisel juhul sulle 35 tasuta Starburst spinni. Ajab tõepoolest pea pöördesse!

2) Võida Rally Estonia VIP-elamus

Kui me juba autorallist räägime, siis meil lihtsalt TULEB ära mainida, et Betsafe loosib oma klientide seas välja koduse Rally Estonia VIP-elamused! Loosis osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema vähemalt 20 € sissemakse, sest juba siis teenid sa ühe loosipileti. Meeles tasub pidada aga seda, et mida suurema sissemakse teed, seda rohkem loosipileteid saad: näiteks 100 € sissemakse puhul saad sa juba 5 loosipiletit!

Muideks, jagamisele ei lähe mitte üks, kaks, kolm ega neli VIP-piletit, vaid koguni kaheksa! Ehk osaleda tõepoolest tasub! Seega, egas muud, kui tee sissemakse ning vaata igal esmaspäeval kampaanialehte, et näha, kas oled võitnud selle suve ägedaima rallielamuse!

3) Kes võidab Euroopa liiga?

Kuigi Meistrite liiga finaalini on veel omajagu minna, siis eurovutist sel nädalal siiski paastuma ei pea. Nimelt toimub kolmapäeval Euroopa liiga finaal, kus vastamisi lähevad Frankfurdi Eintracht ja Glasgow Rangers.

Frankfurdi peatreener Oliver Glasner on korduvalt välja öelnud, et tema meeskond keskendub juba pikemalt aega ainult eurosarjale ning kui vaadata otsa tulemustele – koduliigas pole kaheksa kohtumist võidetud, kuid Euroopas vastupidiselt just ainult seda tehakse – siis on austerlase sõnadel tõsi taga. Rangers, keda tüürib legendaarne hollandlane Giovanni van Bronckhorst, on juba praegu paljusid vutisõpru üllatanud, sest teel finaali on nad välja löönud juba sellised hiiud nagu Dortmundi Borussia ja RB Leipzig. Arvestades, et ka Frankfurt on Saksa klubi, siis…

Tea, kas asi on nüüd selles või hoopis selles, et Rangersi koefitsient on suurem, kuid meie paneme oma taskust kokku kraabitud mündid igatahes šotlaste peale. Oleks ju punk, kui Rangers pärast 1971/72 hooaega saaks taas mõne eurokarika pea kohale tõsta!

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara aeg-ajalt samuti oma ennustusi süstivad. Näiteks on seal võimalik sel nädalal ennustada, et mõlemad Manchesteri tiimid võidavad oma selle nädala Premier League’i kohtumise. City puhul tähendaks see mõistagi ka Inglismaa meistritiitlit!

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

Või, kes tahab oma panustamisareaali suurendada, siis EKSKLUSIIV rubriigis on võimalik panustada ka Nobeli preemiale, kus favoriitidena nähakse Ukraina väljaannet The Kyiv Independent ning Ukraina riigipead Volodõmõr Zelenskõid.

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

4) Betsafe annab sel nädalal hoogu jäähokile

Meie iganädalased külastajad juba teavad, et Betsafe’i on sel varasuvel eriti helde ning annab omadele hoogu juurde. Sel nädalal on võimalik tavapärasest vingema koefitsiendiga panustada näiteks jäähoki MMile, mis Soomes aina vingemaid tuure sisse saab.

Laupäeval lähevad B-alagrupis vastamisi USA ja Rootsi, mis on vägagi põhimõtteline duell. Võime olla kindlad, et ameeriklased soovivad svenssonitele maksta kätte nelja aasta taguse häbistava 0:6 allajäämise eest, mis jänkid toona finaali ukse taga jättis. Jah, pronksimängus Kanada võitmine pakkus ameeriklastele toona küll väikest lohutust, kuid sellegipoolest on neil rootslastega tarvis arveid klaarida.

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

Tavaolukorras oleks USA koefitsient tolles mängus 3.00, kuid nagu öeldud, siis on Betsafe valmis sulle sel korral hoogu juurde andma. Mida see aga tähendab? Lihtsalt öeldes tuleb vajutada allolevale bännerile, pärast mida pakub Betsafe sulle 20% paremat koefitsienti. Ehk kui muidu on USA võidukoefitsient 3.00, siis pärast opt-in’imist oleks see juba 3.60. Ja sellega kannatab sõita küll!

Kes kibeleb sel nädalal rohkem hokipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Esmaspäeval oli seal valikus näiteks Kanada-Soome-Saksamaa ühine võit, mille koefitsiendiks oli 3.50.

Betsafe’i koefitsiendid 16.05.2022 @16.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in