Nädala ennustusvihjed: kas maagiline Benzema suudab Reali finaali võluda?

Selle nädala ennustusvihjetes kiikame esmajoones jalgpalli Meistrite liiga suunas, kuid panustamiskohti jagub mujalgi.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 18. nädalal on meie valikusse sattunud mõistagi jalgpalli Meistrite liiga, kus neli tänavust kangemat selgitavad need kaks, kes asuvad 28. mail Pariisis heitlema Euroopa klubijalgpalli uhkeima trofee pärast. Ent magusaid panustamiskohti leiab ka korvpalliväljakutelt.

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Manchester City ja Madridi Real pakkusid eelmisel nädalal meile City of Manchesteri staadionil tõelise põnevuslahingu, kus väravavõrku sahistati koguni seitsmel puhul. Tulemus? 4:3. Või õigupoolest, tulemus? Selge pole mitte kui midagi!

Kui Meistrite liigas eksisteeriks veel võõrsil värava reegel, võiks Real ennast kodulahingu eel võrdlemisi mugaval tunda, kuid tänavusest aastast seda iganenud rudimenti enam eurosarjades pole, mis tähendab, et kordusmatši eel on asjad lihtsad. Võidab see, kes lööb kahe mängu põhjal enim väravaid!

Mida aga kordusmängust oodata? Kas samasugust väravatesadu? Ütleb ju vanasõna, et välk kaks korda samasse kohta ei löö, kuid tegelikult on ilmne, mis kuulsal Santiago Bernabeul juhtuma hakkab. Real vajab väravat ning asub seda noolima, avanes nõnda City’le vastunõelamise kohti.

Kui City peakski kontrast ära nõelama, tuleb Realil veel rohkem ennast avada, mis avaks potentsiaalselt taas taevaluugid. Peaks Real esimesena ära koksama, tõmbuks Kuninglik klubi ilmselt kaitsefaasi ning hakkaks enda teist “šanssi ootama”.

Kuna need stsenaariumid on äärmiselt erinevad, on keeruline ka raha õigele ruudule panna. Meie lähtume aga lihtsast loogikast, et kui punn eest saadakse, siis väravad ka tulevad. Kuna tavaline “üle 2,5 värava” koefitsient on aga veidi madalavõitu – kõigest 1,55 – siis vürtsitame asja City võidukomboga. Seega:

Betsafe’i koefitsiendid 29.04.2022 @19.00

Mis puudutab aga teisipäevast matši, siis seal meil midagi nii ahvatlevat lauale panna pole. Villarrealil on kordusmängus kasutada küll hubase Estadio de la Ceramica eelis, kuid raske on näha, kuidas aitaks see neil Liverpooli vastu kaheväravalisest kaotusseisust välja tulla.

Punased korduskohtumisest küll võitu ei vaja, kuid nende ründepotentsiaali arvestades näib tõenäolisem variant, et meeleheitlikult väravaid jahtiv Villarreal avab ennast kohtumise edenedes aina rohkem ja rohkem, mille tulemusena külalised üks või kaks kontrast ikka ära löövad. Sellise stsenaariumi puhul saaks raha tagasi 1,75-kordselt, mis näib meie silmis korralik koefitsient.

Betsafe’i koefitsiendid 29.04.2022 @19.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara aeg-ajalt samuti oma ennustusi süstivad. Kuigi hetkel seal jalgpallile panustada ei saa, siis see-eest on valikus näiteks Nobeli preemia eripanus, kus favoriitidena nähakse Ukraina väljaannet The Kyiv Independent ning Ukraina riigipead Volodõmõr Zelenskõid.

Betsafe’i koefitsiendid 02.05.2022 @20.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

Muideks, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – Mitut kollast ja punast kaarti näidatakse Madridi Reali ja Manchester City vahelises mängus?

2) Euroliiga viimased võimalused

Kui Euroopa jalgpallis on neli kangemat klubi juba selged, siis korvpallis on need veel selgitamisel. Praeguseks on mai teises pooles Serbia pealinnas Belgradis toimuvale Euroliiga final four’ile juba koha kindlustanud Madridi Real ja Istanbuli Anadolu Efes, ent kaks finaalturniirile pääsejat on veel lahtised. Need kohad jagataksegi välja nüüd teisi- ja kolmapäeval.

Teisipäeval kohtuvad omavahel Barcelona ja Müncheni Bayern, kus sakslastel on üllatavalt kombel õnnestunud põhiturniiri võitja vastu viia asi otsustavasse mängu. See tähendab, et oma šansid on neil olemas, kuid Šarunas Jasikevicius ei tüürinud ikkagi kogemata hispaanlasi põhiturniiril 21 võiduni. Nemad on ikkagi selles paaris favoriidid ning seda teavad ka Betsafe’i inimesed, kes pakuvad Barcelonale koefitsiendiks 1.2. See just eriti ahvatlev pole, kuid kui panustada hispaanlaste vähemalt kümnepunktilisele võidule – mis võiks olla suurem jõudemonstratsioon, kui selg vastu selga olukorras vastased mutta tampida? – siis on koefitsient juba 1.92, millega kannatab sõita küll.

Betsafe’i koefitsiendid 02.05.2022 @20.00

Päev hiljem selgitavad viimase finaalturniirile pääseja Olympiakos ja AS Monaco ning sealgi nähakse kreeklasi selgete favoriitidena. Meiegi ei hakka jalgratast leiutama ning läheme sama teed nagu eelmise paariga: kui Olympiakos võidab vähemalt 7 punktiga, on nende koefitsient 1.90, mis on meie jaoks piisav.

Betsafe’i koefitsiendid 02.05.2022 @20.00

3) Mis toimub ookeani taga?

Kui Euroliiga hakkab seega oma lõpplahendusele lähemale jõuda, siis maailma tugevaimas korvpalliliigas ehk NBAs on sõelmängud alles seda õiget hoogu sisse saamas. Idakonverentsi poolfinaalis lähevad näiteks omavahel vastamisi Milwaukee Bucks ja Boston Celtics ning meie ennustame, et kodus toimunud avamängu kaotanud Celtics suudab teises kohtumises seeria viigistada. Miks me seda teeme? Asi lihtne: kui Celtics selle mängu ka ära annab, on seeria nende jaoks sama hästi kui läbi.

Betsafe’i koefitsiendid 02.05.2022 @20.00

Läänekonverentsis kiikame hoopiski Memphis Grizzliese ja Golden State Warriorsi duelli poole ja seda lihtsal põhjusel. Nimelt pakub Betsafe selle kohtumisega seoses superkoefitsienti. Mida see tähendab? Kõige lihtsamalt öeldes suurendatud koefitsienti, sest kui tavaolukorras on Grizzliesi võidukoefitsient 2.10, siis pärast pakkumisele opt-in’imist oleks see 20% kõrgem ehk 2.50.

Betsafe’i koefitsiendid 02.05.2022 @20.00

Hakkas meeldima? Siis polegi mõtet enam muud teha, kui allolevale bännerile vajutada ning suurepärasest eripakkumisest osa saada!

 

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in