Nädala ennustusvihjed: Sporti tehakse, kuid põhiline on ju Eurovision!

Selle nädala ennustusvihjetes


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 19. nädalal on meie valikusse sattunud nii jalgpalli, autorallit kui ka tennist, kuid lisaks pöörame tähelepanu Eurovisionile, kus Eestit esindab Stefan!

1) Kas Liverpool tõstab pea kohale ka teise karika?

Jalgpallilahinguid toimub sel nädalal erisuguseid, kuid meile torkas silma laupäevane kohtumine Liverpooli ja Londoni Chelsea vahel. Miks? Sest tegemist pole mitte tavalise kohtumise, vaid Inglismaa karikafinaaliga (FA Cup), kus sinised noolivad revanši. Oli see ju veebruaris, kui samad võistkonnad kohtusid liigakarika finaalis ning toona lahutas kahte kanget vaid penaltiseeria.

Huvitaval kombel on ka teised tänavused kohtumised lõppenud viigiga: augustis tehti Anfieldil 1:1, jaanuaris aga Stamford Bridge’il 2:2. Ehk ilmselgelt on tegemist võrdsete duelliga!

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

Ent nagu näha, siis Betsafe’i rahvas nii ei arva ning nemad annavad selge eelise Liverpoolile, kes jahib teoorias jätkuvalt ajaloolist nelikvõitu. Kas pärast Tottenhami otsa koperdamist neil see ka õnnestub… eks ole näha, kuid vähemalt finaalides on neil asjad endi kätes. Kui tavaline 2.06 panustama ei kutsu, siis teadke, et Betsafe’i pakub oma klientidele punaste puhul ka eraldi võimendatud koefitsienti: sellisel juhul on võimalik neile panustada koguni 2.45-se koefitsiendiga, mida meie ka teeme!

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

Oot, aga kuidas seda saada? Esmajoones võiks muidugi vastata, et “kes teab, see teab”, kuid nii madalalaubalised me pole. Mõistagi on tegemist Betsafe’i hoopakkumisega, millega tulnuks eelnevatel nädalatel liituda. Sellepärast julgustamegi kõiki ikka meie ridade vahele peidetud eripakkumisi läbi lugema, sest iial ei tea, millal võib näkata ;).

Naastes aga kõikidele mõeldud panuste juurde, siis Liverpooli võitu on võimalik Betsafe’is ka kombineerida. Näiteks toimub järgmisel teisipäeval Euroopa liiga finaal ning kui seal võidutseks Eintracht (vastaseks on Rangers), siis võiks selle kombo tulemusena teenida raha tagasi koguni 3.5-kordselt.

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Näiteks teisipäeval on seal valikus, et Liverpool (2. koht) võidab Inglismaal Aston Villat (11. koht), FC Barcelona (2. koht) on Hispaanias üle Celta Vigost (11. koht) ja Real Betis (5. koht) alistab samuti La Ligas Valencia (10. koht).

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara aeg-ajalt samuti oma ennustusi süstivad. Just sealt noppisime eespoolt välja toodud Liverpooli kombovariandi, kuid lisaks saab seal panustada näiteks Nobeli preemiale, kus favoriitidena nähakse Ukraina väljaannet The Kyiv Independent ning Ukraina riigipead Volodõmõr Zelenskõid.

Betsafe’i koefitsiendid 08.05.2022 @22.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

2) Võida Rally Estonia VIP-elamus

Kuigi järgmine WRC-etapp sõidetakse alles nädala pärast, tasub meil juba praegu autorallist rääkida. Seda lihtsal põhjusel, et Betsafe loosib oma klientide seas välja koduse Rally Estonia VIP-elamused. Loosis osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema vähemalt 20 € sissemakse, sest juba siis teenid sa ühe loosipileti. Meeles tasub pidada aga seda, et mida suurema sissemakste teed, seda rohkem loosipileteid saad: näiteks 100 € sissemakse puhul saad sa juba 5 loosipiletit!

Muideks, jagamisele ei lähe mitte üks, kaks, kolm ega neli VIP-piletit, vaid koguni kaheksa! Ehk osaleda tõpoolest tasub! Seega, egas muud, kui tee sissemakse ning vaata igal esmaspäeval kampaanialehte, et näha, kas oled võitnud selle suve ägedaima rallielamuse!

3) Laulmise Euroopa meistrivõistlused

Kui me juba korraks panustamise juurest kõrvalepõike tegime, siis nüüd teeme kõrvalepõike traditsioonilisest spordist. Aga miks? Eks ikka sellepärast, et sel nädalal toimub 66. Eurovisiooni lauluvõistlus, kus Eestit esindab Stefan. Betsafe’i ennustusportaali analüütikute hinnangul pääseb meie mees neljapäeval poolfinaalist edasi ja seda 88-protsendilise tõenäosusega. Sellest tulenevalt pole ka Stefani koefitsient kõige suurem.

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

Esimeses poolfinaalis koguvad enim hääli Ukraina, Holland ja Kreeka, teises aga lisaks Eestile Rootsi ja Poola. Baltikumi riikidest on Betsafe’i ennustuste järgi finaalis näha ka Lätit, kelle tõenäosus edasi pääseda on küll Eestist tuntavalt madalam – 60%. Leedu koefitsendid aga ei luba neile ennustada finaalikohta: tõenäosus finaali jõuda on 43%, mis asetab nad poolfinaali 12. kohale.

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

4) Kas Nadal ja Djokovic kohtuvad taas?

Ühel hetkel juba iseenesest mõistetavana tundunud (finaali)duellid Rafael Nadali ja Novak Djokovici vahel on vahepeal unarusse vajunud. Täpselt aasta tagasi kohtusid kaks kanget Rooma ATP turniiri finaalis, kus serblane jäi hispaanlasele alla. Tänavu on võimalik Djokovicil võtta selles küsimuses revanš.

Lisaks võivad (vana)meistrid kergendatult ohata, sest Itaalia turniirist ei võta osa 19-aastane supertalent Carlos Alcaraz, kes tegi äsjasel Madridi turniiril just mõlemale säru. Sestap julgeme me ennustada, et Roomas lähevad finaalis vastamisi just Nadal ja Djokovic ning kuna tegemist on saviliivaturniiriga, siis meie anname selles duellis edu hispaanlasele.

Betsafe’i koefitsiendid 10.05.2022 @09.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in