Nädala ennustusvihjed: Eesti vutikoondise seis on lihtne – kõik, või mitte midagi!

Selle nädala ennustusvihjetes hindame Eesti koondise šansse Küprose vastu ning leiame ka teisi panustamiskohti


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 13. nädalal keskendume peaasjalikult Eesti jalgpallikoondisele, kellel seisab ees kohtumine TÕELISE mõisa peale. Ent lisaks jagub meil silmi ka teistele rahvusesindustele, sest just vutiväljakutel toimub sel nädalal see kõige tõsisem andmine.

1) Kõik, või mitte midagi!

Eesti meeste jalgpallikoondis viibib praegu Küprosel, et minna teisipäeval saareriigi koondisega ka vutiplatsil vastamisi. Selle kohtumise tulemusest ei sõltu rohkem ega vähem kui meie A-koondise tulevik. Sest kui me võidame, jääme järgmiseks Rahvuste liiga tsükliks C-divisjoni, kaotuse korral aga D-tasandile, mida rahvakeeli “hellitavalt” ka mudaliigaks kutsutakse, kus meil tuleks madistada siis Malta ja San Marinoga.

Jah, selle sama San Marinoga, kes ajaloos võitnud ainult ÜHE kohtumise. Tõsi, liiga ülbeks siinkohal minna ei maksa, sest Eestilgi on õnnestunud kääbusriigiga, kelle profijalgpallureid võib kokku lugeda ühe käe sõrmedel, omal ajal 0:0 viiki mängida…

0:0 viikidest rääkides, siis täpselt nõnda lõppes ka Tallinnas toimunud Eesti-Küprose avalahing. Jah, me sahistasime küll kahel puhul külaliste väravavõrku, kuid seda suluseisust. Ehk de facto olid väravale lähemal hoopis küproslased, kes korra Matvei Igoneni valvatava värava põiklatti ragistasid.

Ütleme ausale, me lootsime kodumängust võitu, kuid on nagu on. Vahetult pärast kohtumist tõdesid vanameistrid Konstantin Vassiljev ja Ragnar Klavan, et kõik võimalused on meil alles, kuid vahepeal on nõnda palju vett merre voolanud, et needki võimalused on natukene ahtamaks muutunud. Nimelt jäävad tervislikel põhjustel kordusmängust eemale avaduelli üks paremaid, poolkaitsja Mattias Käit, ning tema tavapärased asendajad Markus Poom ja Martin Miller. Lisaks ei õnnestunud koroonaviirust piisavalt kiiresti seljatada Bogdan Vaštšukil.

Ehk meie keskväli ei saanud mitte üks ega kaks vaid tegelikult lausa neli hoopi. Jah, Kostja ja Vladislav Kreida on küll jätkuvalt olemas, ent selge on see, et meie niigi ahtakeses koosseisus tuleb sellest tingituna asju ümber korraldada. Ilmselt saab nüüd oma šansi Markus Soomets, kuid välistatud pole ka näiteks Sander Puri või Karol Metsa kasutamine. Ent selge on see, et enne kordusmängu niigi pigem – nii 51-49 – Küprosele kaldunud kaalukausid muutusid nüüd veidi rohkem võõrustajate kasuks. Meie hinnangul nii 57-43.

Panustamiskeeli tähendab see, et Eesti koondise koefitsient on võõrsil mängul 2.90, Küprosel aga 2.70. Oluline on aga see, et tegemist on normaalaja koefitsientidega. Kuna avamängus väravaid ei nähtud võib korduslahing ka lisaajale või koguni penaltiseeriasse minna. Seega kindlasti tasub end teisipäeva õhtul televiisori ette sättida!

Betsafe’i koefitsiendid 28.03.2022 @14.00

Kes leiab aga, et 2.90 koefitsient pole päris tema jaoks, sel tasub kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on seal pakkumisel just Eesti koondise võimendatud eripanus ja seda koguni koefitsiendiga 6.00. Tõsi, eksisteerib ka 5-eurone panustamislimiit kuid siiski… kordistamisšansina on see vägagi hea!

Betsafe’i koefitsiendid 28.03.2022 @14.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

 

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Esmaspäeval pakutakse seal näiteks kombovariante jalgpallis ning kõige suurema koefitsiendi saab siis, kui ennustada Poola, Portugali ja Hollandi võitu, kes madistavad siis vastavalt Rootsi, Põhja-Makedoonia ja Saksamaaga.

Betsafe’i koefitsiendid 28.03.2022 @14.00

2) Ka teine play-out pakub panustamiskohta

Eesti ja Küprosega samaaegselt selgitavad mudaliigasse langeja ka Kasahstan ja Moldova. Seal on kasahhidel võõrsil toimunud avamängust 2:1 võit all ehk nende šansid on igati korralikud. Seda suurem oli meie hämmastus, kui koduplatsil on Kasahstani võidukoefitsiendiks 2.25. Jah, Moldoval on selg vastu selga ja nad peavad tulemust tegema ehk ummisjalu ründama, kuid kahe koondise tasemevahe peaks olema tegelikult ilmne.

Betsafe’i koefitsiendid 28.03.2022 @14.00

Moldoval õnnestus Rahvuste liiga C-alagrupis Sloveenia, Kreeka ja Kosovo vastu napsata vaid üksainumas 1:1 viik ning too tabamus oli ka ainus, mis alagrupis löödi. Kasahstani väljakukkumist saab seevastu pidada aga tööõnnetuseks, kuna kui võõral väljakul alistati Leedu 2:0 nagu kord ja kohus, siis koduplatsil saadi 1:2 kaotus. Ja see oligi põhjus, miks nad peavad praegu play-out’i mängima.

Kes tahab veel argumente, siis kasahhid on viimases kümnes koondisemängus vähemalt teeninud kaks võitu ja kolm viiki, samal ajal kui Moldoval on ette näidata ainult kaotused.

Kes soovib veel panustamiskohti, siis soovitame jalgpalli poole kiigata ka nädalavahetusel, sest Betsafe annab siis vutisõpradele hoogu juurde. Nimelt on võimalik sel nädalal 20% kõrgema koefitsiendiga panustada Torino Juventuse võidule. Valge Daam võõrustab Itaalia kõrgliigas Milano Interit ning kui tavaolukorras on nende koefitsient 2.75, siis neile, kes allolevale bännerile vajutavad, saavad koefitsiendi maagiliselt 3.30 peale võluda!

3) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Soome liiga poole, kus tehti algust play-off kohtumistega. Põhiturniiri võitja Tappara (40-20) kohtub veerandfinaalis hapupiimasena üldse play-in’i faasi jõudnud ning seejärel seal Hämeenliinnast üle olles õigetele sõelmängudele lipsanud Rauma Lukkoga (29-29). Tappara meeskond on duellis selge favoriit ja see peegeldub ka koefitsiendis – 1.73. Ometi on see piisav, et meil Betsafe’i eripakkumine aktiveerida.

Betsafe’i koefitsiendid 28.03.2022 @14.00

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in