Nädala ennustusvihjed: Mbappe vigastus lõi PSG-Reali kaalukausi uppi

Selle nädala ennustusvihjetes vaatame peaasjalikult otsa Meistrite liigale, kus selguvad esimesed veerandfinalistid.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Uue aasta kümnendal nädalal on meie mõtted jätkuvalt küll pigem Ukraina kui spordi peal, kuid sellest hoolimata üritame parimad panustamiskohad teieni tuua. Sel korral on valikus peamiselt jalgpalli Meistrite liiga, kus selguvad esimesed veerandfinalistid, ent oma saaki tasub noolima asuda ka tennisesõpradel.

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Teisipäeval tasub ennast taas televiisorite ette sättida, et jälgida Meistrite liigat. Duelle on kavas kaks: Milano Inter-Liverpool ja Salzburgi Red Bull-Müncheni Bayern ning meie soovitame oma pilgud suunata just viimase poole. Seda esiteks seetõttu, et avamängus on meeskonnad 1:1 viigis – ehk mäng tõotab tulla huvitav – ning teiseks on seal ka magus panustamiskoht.

Mõistagi on vastasseisu favoriidiks Bayern ning niisama nende peale panustades eriti teenida ei anna – koefitsient kõigest 1.20. Ent kes otsib, see leiab, ja meie leidsime koefitsientide seast variandi, kus mõlemad meeskonnad löövad Allianz Arenal värava, ent edasi pääseb ikkagi Bayern. Sellisel juhul on koefitsient koguni 2.26 ja selle üle ei maksa nina krimpsutada.

Betsafe’i koefitsiendid 07.03.2022 @22.00

Päev hiljem lähevad Meistrite liigas vastamisi Lissaboni Sporting ja Manchester City ning Pariisi Saint-Germain ja Madridi Real. Esimeses duellis on sotid juba ammu selged, kuna City võitis avalahingu 5:0. Ent PSG ja Reali kohtumises on mängus nii mõndagi. Lisaks veerandfinaalkohale ka au! Kui veel 12 tundi tagasi tahtnuks me eelistada selles duellis PSG-d, siis Kylian Mbappe viimase hetke vigastus on meid pannud meelt muutma.

On ju Real pärast kolme nädala tagust kaotust koduliigas purjetanud 3:0, 1:0 ja 4:1 võitudeni, samal ajal kui PSG on koperdanud nii Nantes’i kui ka Nice’i otsa. Ehk kui Mbappe tõepoolest ei mängi, hoiame meie pöialt hispaanlastele!

Betsafe’i koefitsiendid 07.03.2022 @22.00

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad Meistrite liiga pakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 07.03.2022 @22.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – mitu pealelööki teeb PSG Madriri Reali väravale?

2) Vutihoog kandub üle ka nädalavahetusse

Jalgpalli poole tasub kiigata ka nädalavahetusel, sest Betsafe annab siis vutisõpradele hoogu juurde. Nimelt on võimalik sel nädalal 20% kõrgema koefitsiendiga panustada Manchester Unitedi võidule. Jah, eelmisel nädalavahetusel Punased Kuradid küll kaotasid, kuid sel korral astub neile linnarivaal City asemel – kes onhi hirmus purakas – vastu Tottenham Hotspur, kes on palju näritavam kont.

Ka Betsafe’i inimesed mõistavad seda, kuid sellegi poolest on võimalik Unitedi võidu pealt korralikult teenida, sest nende võidukoefitsient Tottenhami vastu on 2.02. Või, kui üleval olevale bännerid klikkida, siis suureneb see 2.42-ni! Ehk vaata kus otsast tahad, tegemist on raha teenimise kohaga, eriti arvestades, et nende hoog on tegelikult parem olnud – kaotuste asemel viigid! – ning oktoobris olid Punaste Kuradite võidunumbrid 3:0

Betsafe’i koefitsiendid 07.03.2022 @22.00

3) Tähelepanu, Kontaveit alustab taas

Tennisega on nüüd lugu selline, et neid koefitsiente meil teile veel ette vuristada pole. Põhjus lihtne: nende ridade kirjutamise hetkel pole isegi vastav loos veel toimunud, kuid tasub siiski märkmikusse kirja panna, et reedel tehakse USAs algust Indian Wellsi tenniseturniiriga, kus meie Anett Kontaveit omab neljandat asetust. Samas, Betsafe’i koefitsiendimeistrite arvates on ta koguni #2 favoriit turniiri võidule! Eestlanna viimaste nädalate vinge hoog seda mõttekäiku igatahes toetaks.

Besafe’i koefitsiendid 10.03.2022 @14.30

Kes nii julge ei ole, see võib ennustada, et eestlanna jõuab WTA 1000 turniiril vähemalt poolfinaali. See on meie hinnangul isegi mõistlikum panus.

Betsafe’i koefitsiendid 10.03.2022 @14.30

Eriti julgetele on Betsafe’il ka selline pakkumine, et Kontaveit triumfeerib Indian Wellsis settigi kaotamata! Meie sellesse ei usu, aga kes tahab mõned sendid peale visata, siis…

Betsafe’i koefitsiendid 10.03.2022 @14.30

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in