Nädala ennustusvihjed: Meistrite liiga põnevusduellid ja eestlaste tähelepanu köitev Indian Wellsi tenniseturniir

Selle nädala ennustusvihjetes vaatame peaasjalikult otsa Meistrite liigale, kus selguvad viimased veerandfinalistid.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Uue aasta 11. nädalal on meie mõtted jätkuvalt küll pigem Ukraina kui spordi peal, kuid sellest hoolimata üritame parimad panustamiskohad teieni tuua. Sel korral on valikus peamiselt jalgpalli Meistrite liiga, kus selguvad viimased veerandfinalistid, kuid mõistagi jagub meil silmi ka Anett Kontaveidi jaoks.

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Teisipäeval tasub ennast taas televiisorite ette sättida, ikka selleks, et jälgida Meistrite liigat. Duelle on kavas kaks: Lissaboni Benfica–Amsterdami Ajax ning Madrid Atletico–Manchester United ning meie soovitame oma pilgud suunata just viimase poole. Põhjus ei peitu siinkohal aga Cristiano Ronaldo nimes vaid hoopis tõsiasjas, et Punaste Kuradite pealt – nõnda Unitedit kutsutakse – on võimalik teenida kena kopikas.

Sest kui Ajaxit peetakse koduväljakul Benfica vastu väga suureks favoriidiks, koefitsient 1.40 kõneleb siinkohal enda eest, siis Unitedi ainult kergeks. Nimelt on nende koefitsient kõigest 2.22. Kes arvab, et see paistab kenakese teenimiskohaga, siis meie soovitame hobuseid korra hoida ja kaaluda hoopis Atleticot ning nende 3.60-st koefitsienti.

Miks? Oli ju Atletico kolm nädalat tagasi koduväljakul pikalt võidus kinni ning alles 19-aastase Anthony Elanga 80. minuti tabamus kinkis Unitedile viigipunkti. Teiseks, kui United on vahepeal koduliigas koperdanud nii Watfordi (viik) kui ka linnarivaal City (kaotust) otsa, siis Atletico on kindlalt alistanud nii Celta Vigo, Real Betisi kui ka Cadizi. Ehk nende hoog on kindel ning tagatipuks puudub neil Old Traffordil võidusurve, mis võib Unitedi mehi kammitsema hakata.

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

Kolmapäevastest kohtumistes haistame me võimalust Torino Juventuse–Villarreali duellist, mille avalahing jäi 1:1 viiki. Nüüd on Valge Daam aga koduväljakul ning tagatipuks näitamas kindlat minekut: Itaalias on võidetud vahepeal neli järjestikust kohtumist.

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

Lisaks meelitab meid Juventuse poole Betsafe’i superkoefitsiendi võimalus. Nimelt annab Betsafe vutisõpradele igal nädalal hoogu juurde ning sel nädalal on seal valikus just Juventuse-Villarreali kohtumine. Mida see aga tähendab? Lihtsalt öeldes tuleb vajutada allolevale bännerile, pärast mida pakub Betsafe sulle 20% paremat koefitsienti. Ehk kui muidu on Juventuse võidukoefitsient 1.92, siis pärast opt-in’imist oleks see 2.3. Ja sellega kannatab sõita küll!

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Sel korral pakutakse seal kombovarianti, kus Chelsea võidaks Lille’i, Juventus alistas Villarreali ja Liverpool seljataks Arsenali.

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – mitut kollast kaarti näidatakse Lille’i ja Chelsea vahelises kohtumises?

2) Tähelepanu, Kontaveit on endiselt kuum!

Indian Wellsi tenniseturniriil neljandat asetust omav Anett Kontaveit jätkab endiselt marulise hooga ning WTA 1000 tasemel turniiri kolmandas ringis astub talle vastu Tokyo olümpiahõbe, tšehhitar Marketa Vondroušova. Ajaloolised kaalukausid on selles duellis küll Vondroušova kasuks, kuid siinkohal ei maksa ära unustada, et Kontaveidi tõus algaski alles eelmise aasta suvel, pärast Dmitri Tursunovi hoole alla jõudmist ning pärast seda on valgepallurid pidanud ühe lahingu, mille võitnud Kontaveit.

Seega, kui te küsite meilt nüüd, kes nüüd võidab, siis vastus on lihtne: KON-TA-VEIT, EES-TI VÕIT!

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

 

Jätkuvalt saab ennustada ka seda, et Anett Kontaveit jõuab WTA 1000 turniiril nelja parema sekka. Sellisel juhul vaatab tabelist vastu hetkel 3.00-ne koefitsient.

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

Või optimistidele variant, kus Kontaveit võidab Indian Wellsi turniiri nii, et ei kaota tee peal settigi (meie seda ei soovita, aga noh… kui keegi soovib):

Betsafe’i koefitsiendid 14.03.2022 @15.00

3) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

 

log in

reset password

Back to
log in