Nädala ennustusvihjed: vutikoondis noolib koduplatsil triumfi, Euroopas jagatakse aga medaleid

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes Eesti jalgpallikoondise mängudele, kuid lisaks kiikame ka vormel 1 radadele ja korvpalliplatsile.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Oktoobri esimesel täispikal nädalal on meie pilgud suunatud esmajoones jalgpalli poole, kuna Eesti koondis on taas võistlushoos. Ent lisaks kiikame Rahvuste liiga, vormel 1 ja korvpalli poole! Aga nüüd kõigest järjekorras…

1) Eesti jalgpallikoondis madistab Lillekülas

MM-KVALIFIKATSIOON

Eesti meeste jalgpallikoondist ootab selles valikaknas ees kaks kohtumist. Esmalt võõrustatakse reedel Lillekülas Valgevenet ning uue nädala alguses Walesi. Seega, etteruttaval küsigem: milline oleks hea ja milline rahuldav saak nendest mängudest?

Hea oleks mõistagi kaks võitu, kuid pigem tasub “hea” lahtrisse liigitada ka neli punkti ehk võit ja viik. Rahuldavaks passiks meie silmis kolm või kaks punkti, ent selle viimase ehk kahe viigi puhul tuleneks palju ka mängupildist. Kui näppude vahele jääb ainult üks punkt või sootuks mitte midagi, on see mängudeaken meie jaoks läbikukkumine. Selline on siis meie hinnang, ent mis keelt kõnelevad Betsafe’i koefitsiendid?

Valgevenega on sinisärgid varem kohtunud üheksa korda ning saldo on 4-1-4 ehk igatepidi võrdne. Viimane omavaheline duell jääb siis tänavu märtsisse, kus Eesti C-koondis andis Minskis võõrustajatele kõva lahingu, ent kaotas 2:4. Ent hiljutised kohtumised Põhja-Iirimaa ja Walesiga on meie optimismilaegast veidi täitnud ning hoolimata Rauno Sappineni puudumisest julgeme me ennustada koduplatsil Eesti võitu.

Esmaspäevaseks Walesi mänguks Betsafe’is nende ridade kirjutamise hetkel koefitsiente veel väljas pole, ent siinkohal tasub meenutada, et võõrsil oli meie koefitsiendiks 21.0! Toona leidsime me, et see on küll a) ahvatlev, ent b) ebausutav. Mistõttu tegime 4.33-se panuse Eesti topeltšansi peale. See kandis toona ka vilja ning kui juba võõrsil säärase tembuga mehed hakkama said – aitäh, Karl Jakob Hein! – siis miks mitte korrata seda kõike ka koduplatsil. Eriti, kui Gareth Bale meie mehi kummitamas pole. Seega kindlasti soovitame kiigata taas Eesti koondise topeltšansi poole.

Ahjaa, me suutsime peaaegu unustada. Betsafe pakub oma klientidele ka mesimagusaid eripakkumisi! Nii saab Eesti võidule Valgevene vastu panustada koguni 10-se koefitsiendiga. Selleks tuleb vastav panus lihtsalt EKSKLUSIIV-rubriigist üles otsida!

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

2) Kes kroonitakse Rahvuste liiga tšempioniks?

Sel nädalal toimub Euroopas ka MM-valikmängudest tähtsamaid kohtumisi. Vähemalt mõnede jaoks. Mõnede jaoks aga mitte. Jutt käib siis Rahvuste liigast, mille A-divisjoni play-off’id just sel nädalal toimuvad. Kolmapäeval lähevad esmalt omavahel vastamisi siis Itaalia ja Hispaania ning kuigi saapamaa näol on tegemist valitseva Euroopa meistriga, kes on püsinud 37 mängu kaotuseta, siis eelmises valikaknas Bulgaaria ja Šveitsiga tehtud viigid meisse just usku ei süstinud. Sestap otsustame purjetada veidi vastuvoolu ning panustada Hispaaniale, kes võtaks EMil saadud kaotuse eest revaši!

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

Teises poolfinaalis lähevad siis vastamisi Belgia ja Prantsusmaa ning seal oleme me 100-protsendiliselt belglaste paadis. Miks? Esiteks on nende põlvkonnal jätkuvalt vaja tõestada, et nad suudavad midagi võita. Teiseks, viigistas Prantsusmaa viimases mängudeaknas nii Bosnia ja Hertsegoviina kui ka Ukrainaga. No ja kolmandaks… koefitsient on ka parem.

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

Tänavune Rahvuste liiga tšempion selgitatakse 10. oktoobril ning mõistagi on Betsafe’is võimalik ka sellele mängule panuseid teha. Kes kibeleb aga rohkemate vutipanuste järele, sel on alati võimalik kiigata jalgpalli rubriiki või siis otsida Betsafe’i menüüribalt üles sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

3) Vormelikarussell jõuab viimaks Türki

F1-masinad pidanuks esmakordselt Türki jõudma juba 13. juunil, kuid seoses koroonapiirangutega jäeti see esimese hooga ära. Kui sama juhtus ka Singapuri GP-ga, otsustasid vormeliisad aga uuesti Otomanidemaa poole kiigata ning nõnda Istanbul Parki ringrada uuesti kalendrisse lisatigi. 2005. aastal valminud rajal on kuninglikud masinad kihutanud vaid kaheksal puhul ning enim triumfe on ette näidata Felipe Massal. Lisaks on seal võidutsenud ka Lewis Hamilton (2009, 2020), Sebastian Vettel (2011), Kimi Räikkönen (2005) ning praeguseks juba pensionipõlve nautiv Jenson Button (2009).

Mis puutub aga vormeliennustusse, siis üldjuhul on meie soovitus olnud lihtne: kui taevast just imesid ei sünni, siis tasub Max Verstappeni peale panustada. Paraku vahepeal on ette tulnud nii mõnigi võidukihutamine, kus imesid on juhtunud, ent Türgiks pole hollandlasel kanda ei ühtegi karistust ning tagatipuks on tema Red Bullil uus mootor. Seega jääme me oma väga lihtsate liistude juurde ja ennustame Verstappeni võitu. Samas, nagu elu on näidanud, on alati paslik ilmaennustuses ning esimesed vabatreeningud ära oodata. Lihtsalt selleks, et võimalikke vingerpusse vähem oleks.

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

 

Kes ennast siiski kõige suuremaks vormelisõbraks ei pea, see võib jälgida hoopis Venemaa avatud meistrivõistlusi jäähokis, kus tegusid on tegemas ka Robert Rooba. Tõsi, pärast avamängus Peterburi SKA vastu visatud väravat on meie mees järgmise tosina kohtumisega võrku sahistanud ainult korra, kuid maailma tugevuselt teises hokiliigas ei peagi asjad lihtsalt käima. Selle nädala neljapäeval madistab Tšerepovetsi Severstal kodujääl Jaroslavi Lokomotiviga ning kui Rooba seal skoorib, on Betsafe’i klientidel võimalik raha tagasi saada 10-kordselt. Selleks tasub vastav eripakkumine mängueelsel päeval Betsafe’i kodulehelt vaid üles leida!

4) Kalev/Cramo esimene kodumäng

Kaks nädalat tagasi olid kõik Kalev/Cramost vaimustuses. Oli ka põhjust, sest kolme imelise mängu toel kindlustati koht Meistrite liiga alagrupist. Pärast seda on asjalood aga pigem allamäge läinud. Allajäämist Peterburi Zenitile saab küll pidada ootuspäraseks, kuid äsjane kaotus Riia VEFile seda kindlasti pole. Tagatipuks kaotasid kalevlased tolles mängus oma põhitsentri Kamari Murphy, kes põrkas mängulises olukorras kokku tiimikaaslase JeQuan Lewisega.

Esimeste uuringute põhjal, mis tuvastasid lisaks peapõrutusele koljus ka mitmeid murde, tõotab mängupaus venida mitmekuuliseks. Selle valguses on paslik küsida, kas Kalev/Cramo peaks endale kedagi juurde tooma? Korra oleme sel teemal Spordijutud.com’is ka juba arutanud. Ent on sellega kuidas on, esmaspäeva õhtul Saratovi vastu tuleb kalevlastel igal juhul ilma Murphyta hakkama saada.

Saratov kuulub selgelt Venemaa nn nõrgemasse nelikusse, kelle vastu Kalevil on alati šansse. Kuna kahe hooaja vahel toimus Avtodoris aga palju vangerdusi ning tegemist on nende hooaja avamänguga, siis on veidi vara öelda, milleks nad tegelikult on võimelised, ent suuri nimesid Saratovi satsis pole. Sestap tõmbame kergelt sinimustvalged prillid ette ning ennustame omade võitu. Kalev/Cramo siiski, mitte Kalev/TLÜ… ehk eirakem seda Betsafe’i meeste vimkat.

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

Kes tahab aga näha pikemat perspektiivi, sel on võimalik Betsafe’is tänu Kalev Kruusile ja co-le, kes kossupodcastis asjalikku juttu ajavad, ennustada, kas Kalev/Cramo pääseb VTB liigas tänavu play-off’i. Kui hiljutised Meistrite liiga mängud teisse nõnda palju optimismi süstisid, siis 3.00-ne koefitsient on kõiki Betsafe’i kliente eksklusiivpanuste rubriigis ootamas. Sinna tasub üldse panustamishuvilistel sagedamini kiigata, sest erinevates podcastides välja hõigatud variandid formuleeritakse seal reaalsuseks.

Betsafe’i koefitsiendid 04.10.2021 @10.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in