Nädala ennustusvihjed: võrkpalluritel on selg vastu seina, Tänakul see-eest pole jällegi midagi kaotada!

Septembri teise nädala tähtsaimad spordisündmused on kodune võrkpalli EM ning Akropolise ralli. Sestap on ka meie ennustusvihjed seotud Ott Tänakuga!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Septembri teise nädala tähtsaimad spordisündmused on kodune võrkpalli EM ning Akropolise ralli, kuid mõistagi jagub meil silmapaare ka jalgpalli ja F1 tarbeks. Ent kõigest järjekorras.

1) Kas Eesti kaheraudne paugub ka Horvaatia vastu?

Kodune EM algas Eesti võrkpallikoondise jaoks šokiga, kui eelmisel kolmapäeval toimunud avamängus tuli sinilõvidel tunnistada lätlaste paremust. Pole midagi öelda, vana kaval rebane Avo Keel kavaldas meid lihtsalt üle. Niigi valusa alllajäämise muutis veelgi valusamaks tõsiasi, et lisaks kaotas Eesti tolles kohtumises kolm mängijat: Karli Alliku, Robert Tähe ja Märt Tammearu.

Ent pole halba ilma heata. Säärane sundolukord oli jällegi põhjuseks, miks saab väljakul taas kaasa elada meie kuulsaimale kaheraudsele: Oliver Vennole-Renee Teppanile. Slovakkia vastu kolmandas geimis väljakule saadetud relv paukus nii, et maa oli must ning 0:2 kaotusseis pöörati magusaks 3:2 võiduks. MM-pronksi ja EM-hõbeda Saksamaa vastu jäi paraku aga isegi Venno-Teppani püssirohuhulgast väheks, kuid teisipäeval Horvaatia vastu on kõik taas endi kätes.

Ole vaid mees ning võta pallid vastu. Ja mis veelgi põhilisem, viruta need maha! Selleks viimaseks on nii Venno kui ka Teppan võimelised ning kui lisada siia juurde täismaja vollefänne, kes püssirohtu aina juurde valavad, võiks ju mesimagus võit ikkagi tulla. Meie soovitame sellele igatahes panustada, sest selge on see, et võitluseta sinilõvid alla ei anna!

Betsafe’i koefitsiendid 07.09.2021 @11.00

Lisaks soovitame vollesõpradel VÕRKPALLi rubriiki kiigata ning need magusad koefitsiendid üles leida. Veel tasub pilk heita näiteks EKSKLUSIIVI alla, sest just sealt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude soovitusi. Üks guru, Toomas Vara, on aga tegev ka võrkpalliliidus, seega teatud vihjeid võib iganädalastest podcastides välja kooruda. Praegu püsivad gurud aga oma liistude juures ja pakuvad huvilistele vaid vutikombot.

Betsafe’i koefitsiendid 06.09.2021 @11.30

2) Tänak läheb vajutama, ent kas Hyundai peab vastu?

Kaheksa-aastase vahel järel saavad rallisõbrad taas näha, kuidas Kreeka karmid kruusateed ralliautodega 1:0 teevad. Või äkki on neljarattalised vahepeal tugevamaks muutunud? Tõde selgub pühapäeva pärastlõunaks ning mõistagi loodame meie, et poodiumi kõrgeimale astmele kerkib siis Ott Tänak.

Ent, kas me sellele ka panustame? Ohke saatel tuleb vastata eitavalt. Mitte, et meil poleks saarlasesse usku. Seda jagub kapaga, kuid tema Hyundai tööratsu pole lihtsalt piisavalt ustav. Meenutagem siinkohal Keenia karme olusid, mis said saatuslikult nii Tänakule, Thierry Neuville’ile kui ka Dani Sordole. Saarlane mõistagi avaldas lootust, et nendest vigadest on õpitud, kuid reaalsus on ka see, et masin on jäänud samaks. “See on midagi, mille osas pole minul isiklikult mitte midagi teha. Minu asi on lihtsalt sõita ning sõrmed ristis loota, et see masin püsib,” lausus ka Tänak võidukihutamise eel DirtFishile.

Poodiumikoht on Tänaku puhul aga täiesti reaalne ning sellele julgeksime ka panustada. Ent kes võiks võita? Teepuhastaja kohuseid täitev Sebastien Ogier ilmselt sajaga gaasi ei anna: MM-tiitel on lihtsalt väärtuslikum kui üks rallivõit. Seega tasub vaadata tema tiimikaaslase Elfyn Evansi suunas. Jah, waleslane pole küll varem WRCga Kreekas kihutanud, kuid nii Tänak kui ka Ogier sõnasid, et praegune ralli on niivõrd uus, et varasemad legendid siinkohal kasuks ei tule. Seega…

Betsafe’i koefitsiendid 06.09.2021 @11.30

Ent nüüd tuleks eriti kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Kreeka ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35! Lisaks kingib Betsafe sellisel juhul sulle 35 tasuta Starburst spinni. Ajab tõepoolest pea pöördesse!

 

3) Eesti sõidab Walesi. Kas naastakse ka punktiga?

Eesti meeste jalgpallikoondisel jääb selja taha omapärane nädal. Belgia vastu tehti südi partii, ent kaotusest pääsu polnud. Iseasi, kas endale tuli lasta just viis tükki, kuid vastased olidki lihtsalt teisest puust. Samas süstisid kaks löödud väravat lootust, et näiteks Põhja-Iirimaa vastu on võimalik võita. Partii tuligi taas korralik, ent tulemus mitte. Hoopis vastaste üks maagiline moment oli see, mis otsustavaks sai.

Kolmapäeval tuleb meil vastamisi minna järgmiste Britisaarlastega – teeskleme, et see on siinkohal sõna. Walesi koondisega on sinisärgid varem madistanud kahel puhul ning saldo on negatiivne: 1994. aastal Kadriorus võitsid nad 2:1, 2009. aastal Llanellis jällegi 1:0. Ent milline on olukord nüüd? Ütleme ausalt, sarnane. Ehk võõrustajad on favoriidid.

Wales tegi 1. septembril esmalt sõprusmängus 0:0 viigi Soomega ning kuigi siinkohal tahaks lõppida ning rõhuda, et meil õnnestus naabreid suvel koguni võita, siis oleks tegemist kohatu parastamisega. Laupäeval, mil mängiti mõisa peale, alistasid Walesi mehed võõrsil 3:2 Valgevene, mis näitab, et teatus klass on wastastel – pun intended – ikkagi olemas.

Seda teavad ka Betsafe’i kihlveomeistrid, kes andnud võõrustajatele koefitsiendiks 1.18. Eesti oma on küll mesimagus 21.0, ent paraku on see vastavuses ka tõenäosusega. Küll võivad julgemad sinisärkide edule panustada kas topeltšansi (4.33) või “viik välistatud” (13.0) variandiga. Meie valime nendest esimese. Miks… ennekõike Põhja-Iirimaa vastu näidatud mängu põhjal. Sest hea õnnestumise korral pole võit üldsegi välistatud. Rääkimata siis viigist, mis peakski olema meie “reaalne tulemus”.

Betsafe’i koefitsiendid 06.09.2021 @12.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

4) Milliseks kujuneb järgmine vormelikarussellisõit?

Vormelikarussell on pärast suvepausi aina rohkem hoogu kogumas ning sel nädalavahetusel tehakse vahepeatus Itaalias. Legendaarsel Monza ringrajal on viiel korral võidutsenud kaks meest: Michael Schumacher ja Lewis Hamitlon, kuid millegipärast on meil tunne, et sel aastal britt selle rekordi ainuomanikuks ei saa. See on mõistagi võimalik, kuid ainult siis, kui Max Verstappeni Red Bull mingil põhjusel finišisse ei jõua.

Sest midagi pole teha, sellel noorel hollandlasel on lihtsalt tuli takus, mistõttu ei ennusta me teda mitte ainult Itaalia GP vaid ka kogu tänavuse hooaja võitjaks. Just nii! Üheksa etappi enne hooaja lõppu julgeme me välja öelda, et kuu lõpus 24-aastaseks saavast hollandlasest saab Sebastian Vetteli ja Hamiltoni järel nooruselt kolmas ilmatšempion.

Betsafe’i koefitsiendid 06.09.2021 @12.00

Kes tahab siiski panustada Itaalia GP peale, sel tasub ära oodata, mida nii vabatreeningud kui ka ilmataat Monza ringraja kohta reeta võiksid. Järjekordset Belgia GP-d pole ju kellelegi tervis. Kindlasti ei pea kartma, et panustamiskohti ei leia, sest Betsafe on F1 GP-de eel alati pakkunud oma klientidele erinevaid kombopanuseid, kus saab kasu lõigata näiteks Williamsi meeskonna sähvatustest või hoopis näiteks briti sõitjate kiirusest. Hoia Vormel 1 rubriigil seega kindlasti silm peal!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in