Nädala ennustusvihjed: Eesti vutikoondist ootavad ees aasta tähtsaimad mängud

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume Eesti jalgpallikoondise tegemistele, kuid lisaks jagub meil silmi näiteks korvpalli Euroliigale.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 12. nädalal keskendume oma valikus Eesti jalgpallikoondise tegemistele, kuid lisaks kiikame korvpalli ja jäähoki väljakutele.

1) Eesti koondis heitleb elu ja surma peale!

Eesti meeste koondis kohtub märtsis kahel korral UEFA Rahvuste liiga mängudes Küprosega ning nende sõelmängudest sõltub, millist teekonda jätkab Eesti meeste koondis Rahvuste liigas: võidu korral kindlustatakse koht C-divisjonis, kaotuse korral langetakse aga D-tasandile, mida rahvakeeli “hellitavalt” ka mudaliigaks kutsutakse.

Varem on koondised omavahel heidelnud kaheksa korda ning kaalukausid on kergelt küproslaste kasuks: nemad on teeninud 3 võitu, meie 2 vastu. Kaks matši on lõppenud ka viigiliselt. Samas pärineb lõviosa nendest matšidest 20+ aasta tagant ning lähiajaloost (loe: 2017. aastat) on meil ette näidata kaks vastasseisu MM-valiksarja raames. Siis tegime võõral väljakul 0:0 viigi, kodus aga võitsime Mattias Käidi 90. minuti väravast 1:0.

See süstib meile ka seekordse vastasseisu eel optimismi. Nagu ka tõsiasi, et enam kui kaheaastase pausi järel on koondises tagasi ka Ragnar Klavan, kes meie tagalat tugevdab. Ent, leidub ka puudujaid. Näitkes jäävad matšidest kõrvale Karl Jakob Hein, Märten Kuusk, Taijo Teniste, Artur Pikk, Karl Andre Vallner ja võib-olla ka Bodgan Vaštšuk. Ehk murekohti on, ent vaadates peatreener Thomas Häberli välja hõigatud koosseisu, ütleme me ikkagi, et kodusel Lilleküla areenil sinisärgid võidutsevad!

Betsafe’i koefitsiendid 21.03.2022 @13.00

Kes leiab aga, et 2.35 koefitsient pole päris tema jaoks, sel tasub kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on seal pakkumisel just Eesti koondise võimendatud eripanus ja seda koguni koefitsiendiga 5.00. Tõsi, eksisteerib ka 5-eurone panustamislimiit, kuid siiski… kordistamisšanss on vägagi hea!

Betsafe’i koefitsiendid 21.03.2022 @13.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Esmaspäeval pakutakse seal näiteks kombovarianti korvpalli Euroliigast, kuigi sellele meie oma õnnistust ei anna. No kohe üldse mitte…

Betsafe’i koefitsiendid 21.03.2022 @13.00

 

2) Tekitame hoopis oma Päevapakkumise!

Jah, me ütleme ausalt välja: see päevapakkumine on puhas jama. Tähendab, julge hundi rind on muidugi rasvane ning panustamises tuleb aeg ajalt rinnakene kummi ajada, kuid… hetkel on see meie silmis lauslollus. Sellest samas Päevapakkumisest tulenevalt koostame me hoopis oma korvpalli ennustuse vastupidiselt. Nimelt ennustame me, et Euroliigas teist kohta hoidev Madridi Real (18–6) alistab hoopis Istanbuli Anadolu Efesi (13-10) ning Müncheni Bayern (12-10) on üle Ateena Panathinaikosest (6-17).

Kui need kaks mängu omavahel kombineerida, vaatab mitmikpanuse koefitsiendirealt vastu 5.72. Ja sellega kannatab sõita küll!

Betsafe’i koefitsiendid 21.03.2022 @13.00

 

3) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Tšehhi kõrgliiga poole, kus jätkuvad play-off mängud. Ühes veerandfinaalis lähevad omavahel vastamisi näiteks põhiturniiri võitja HK Mountfield (40 võitu, 16 kaotust) ning eelviimasena ehk 11ndana sõelmängudele lipsanud Boleslavi Mlada (24 võitu, 32 kaotust).

Kui seeria avamängu võitis Mountfield ilusasti 2:1, siis pühapäevases teises kohtumises lasti külalistel ennast üllatada ning too matš kaotati 3:2. Koefitsiendi mõttes tähendas see aga ainult seda, et nüüd võõral väljakul Mountfieldile panustades on võimalik eriti kena kopikas teenida. Nimelt on juba 1×2 panuse korral nende võidukoefitsient 2.33, kuid riskide maandamiseks kasutame Money Line’i varianti, mis tähendab et meile piisab võitmiseks ka sellest, kui Mountfield paneb enda paremuse maksma kas lisaajal või bulliti-seerias.

Ning isegi siis mahuvad nad kenasti vastava eripanuse kriteeriumi täitmiseks vajaliku 1.5-se koefitsiendi sisse. Nimelt on Mountfieldi säärane võidukoefitsient 1.75.

Betsafe’i koefitsiendid 21.03.2022 @13.00

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in