Nädala ennustusvihjed: Flora punktijaht soodsas kliimas, Kotsar alustab eurohooaega

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes esmajoones Meistrite liigale, kuid seejärel võtame fookusesse eestlaste tegemised.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Viinakuu neljandal nädalal suuname esmajoones pilgud vutiväljakute poole, sest ühes Meistrite liigaga naasevad ka Betsafe’i mesimagusad eripakkumised. Kui me juba jalgpalli lainel oleme, siis kiikame veel ka Konverentsiliigasse. Seejärel võtame luubi alla korvpalli ning lõpetuseks juba kuningliku F1e. Nüüd aga kõigest järjekorras…

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Järjekordne koondisemängude aken on selja taga ning klubivutt võib jätkuda. Nädalavahetusel tehti selles osas juba ots lahti, kuid teisi- ja kolmapäeval on taas Meistrite liiga aeg. Ühes sellega tasub küsida, kuhu panustada?

Esimesena jäi meile silma Madridi Atletico ja Liverpooli duell. Viimased neist on eurosarjas alustanud muidugi võimsalt: alistades esmalt 3:2 AC Milani ning seejärel koguni 5:1 Porto. Atletico samal ajal tegi avavoorus Portoga aga 0:0 viigi. Kas märk võimalikest jõujoontest?

Mis puudutab koondisepausi, siis Liverpool sellest naasmisel mingit sisseelamisaega ei vajanud, sest nädalavahetusel klohmiti Watford koduliigas korralikult 5:0 läbi. Atletico tegi samuti korraliku tulemuse, alistades Barcelona 2:0, kuid me kõik teame, et tänavu pole Kataloonia suurklubi enam see, millega oleme harjunud. Sestap hülgame me valged triibud ning suuname oma pilgu särgil olevale punasele värvile!

 

Betsafe’i koefitsiendid 16.10.2021 @18.10

Kes soovib veel teistki panust, siis lisaks soovitame kiigata Besiktase ja Sportingu vastasseisu poole ning panustada Lissaboni klubile. Pilk meeskondade viimastele kohtumistele vastab siinkohal ilmselt kõikidele küsimustele.

Betsafe’i koefitsiendid 16.10.2021 @18.10

Mõistagi pole see ainus mesimagus Meistrite liiga pakkumine. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Betsafe’i koefitsiendid 18.10.2021 @19.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 18.10.2021 @19.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10 eurose panuse ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama. Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – Mitu lööki raamidesse saab Manchester United Atalanta vastu?

 

2) Flora sõidab soojale Küprosele

Kliima on soodne ja vigastuseoht väiksem. Jah, kohaliku vuti üks kuulsaimaid klišeesid on sel nädalal päevakohane, sest meie valitsev vutimeister Tallinna FC Flora sõidab külla Anathrosisele. Mida Konverentsiliiga duellist oodata? Noh, Betsafe’i inimesed on otsekohased ning ootavad peoperemeeste võidu. Kuidas teisiti selgitada nende 1.78-st koefitsienti rohevalgete 4.33 vastu.

Kuid nädalavahetuse Flora-Paide mäng, või õigemini fakt, et Rauno Sappinen on taas mängukõlbulik, süstis meisse seda optimismi, et Maarjamaa meistril õnnestub soojal vutimurul oma punktiarve alagrupis avada.  Ja kes teab, äkki ajab isegi Konstantin Vassiljev – ärge seda nüüd solvanguga võtke – kargu alla?

Sest Anorthosis on selgelt hammustatav. Koduliigas on neil viie vooru järel ette näidata kaks võitu ja kolm kaotust, väravatevahega 7:9 ehk veidi utreerivalt võiks küsida: Flora, kui mitte nüüd, siis millal veel? Etteruttav vastus: noh, võib olla siis Lilleküla kordusmatšis.

Betsafe’i koefitsiendid 16.10.21 @18.10

3) Euroopas möllab ka Kotsar!

Lisaks jalgpalluritele, on sel nädalal euromänge pidamas ka korvpallurid. Oot-oot, aga Kalev/Cramo ju see nädal Meistrite liigas ju ei mölla. Ei, kuid Vanas Maailmas astub parketile Maik-Kalev Kotsar, kelle leivaissa Hamburg Towers võõrustab EuroCup’i avamängus Belgradi Partizani. Kuivõrd legendaarse Željko Obradovici poolt juhendatavad serblased pole koduliigas veel kaotusekibedust tundnud, on nad ka selles duellis favoriidid. Betsafe arvab sama: koefitsiendid vastavalt Hamburg 4.40 ja Partizan 1.22.

Aga selle vastu me ei vaidlegi. Lihtsalt arvestades Hamburgi (ja Kotsari) viimaste nädalate tõusvat vormi, siis ennustame, et sakslased pääsevad koduväljakul ühekohalise kaotusskooriga.

Betsafe’i koefitsiendid 18.10.2021 @19.00

Muideks, kossusõpradel tasub samuti sarnaselt vutifännidega kiigata Betsafe’i menüüblokist EKSKLSIIV-rubriiki, sest Kalev Kruus ja co realiseerivad oma Betsafe’i korvpallipodcastis välja hõisatud mõtteid just nimelt seal! Sellel nädalal näiteks magus pakkumine Euroliigas:

Betsafe’i koefitsiendid 18.10.2021 @19.00

4) Jee-haa, kihutame Texases

Aasta esimeses pooles olid meie F1-panustamisvihjed võrdlemisi ühekülgsed. Kuid need toimisid! Esmalt soovitasime me sõita Lewis Hamiltoni kukil, kuid pärast Red Bulli esiletõusu – või Mercedese vähikäiku? – hüppasime kohe Max Verstappeni võitvale vormelile.

Ainus häda… nii ilmataat kui ka fortuuna kipuvad meile kaikaid kodaratesse viskama. Küll pöörab vihm kõike pea peale, seejärel vajutavad võidusõidule oma pitseri mootorijuppide vahetusest tingitud karistused ning tagatipuks ei suuda kaks kanget üldse rajale ära mahtuda. Võtab ikka ohkama küll.

Mida oodata aga nüüd, kui F1 sari siirdub Texasesse? Võib-olla on sügiskaamos meid mõjutamas, kuid milleks ajada asju keeruliseks? Kui kõik asjad kulgevad oma rada, on selge, et Verstappen on praegu kõige kiirem sõitja. Betsafe’i inimesed arvavad millegipärast aga vastupidi, kuid mis võiks olla magusam, kui neile koht kätte näidata!

Betsafe’i koefitsiendid 16.10.2021 @18.30

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in