Nädala ennustusvihjed: Tänak langetas panuseid, kuid jahib ikkagi kübaratrikki

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes mõistagi Hispaania rallile, kuid lisaks kiikame ka vuti ja kossuväljakutele.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Viinakuu kolmandal nädalal suuname esmajoones pilgud Hispaania ralli poole, kus Ott Tänak läheb starti taas poodiumimõtetega. Lisaks suuname oma pilgud veel vuti- ja kossuplatsidele, kuid nüüd kõigest järjekorras…

1) Tänak vaatab poodiumi suunas

Soome ralli eel kirjutasime, et Tänak läheb Jyväskylä kruusateedele kübaratriki järele. Nii 2018. kui ka 2019. aastal teisel pool lahte võidutsenud saarlane oligi lähedal soovitu saavutamisele, kuid sealsetel teedel või õigupoolest sealsete teede jaoks aretatud Toyotaga kihutanud Elfyn Evans arvas ikkagi teisiti ning napsas 14,1 sekundiga meie mehe eest esikoha endale. Kahju, ent võttes arvesse tausta – Hyundai on ajalooliselt olnud Soomes saast, mis saast – tasub Lõuna-Korea autotootjal nii Tänaku teise kui ka Craig Breeni kolmanda koha üle rõõmu tunda. Oma masin saadi viimaks nobedalt veerema ka kiiretel kruusateedel!

Järgmiseks siirdub rallikarussell aga hoopis ujuvamatele Hispaania asfaldiradadele. Kuidas Tänakul seal varem läinud on? Kiire vastus on, et võidurõõmu ta veel tundnud pole, kuid mälestusväärne on see MM-etapp seetõttu, et just seal kindlustas ta 2019. aastal teisena finišeerides oma maailmameistritiitli. Kas tänavu võiks Hispaanias tulla aga viimaks võit? Ikka võib, kuid Tänak ise seda nui neljaks jahtima ei lähe.

“See on kiire ralli, mida naudin väga. Need teed nõuavad puhast sõitu: metsa vahel on üsna sile ja lõikamiskohti väga pole. Oleks tore, kui kindlustaksime Hispaanias kübaratriki ning lõpetaksime hooaja tugevalt,” viitas meie mees nii Kreekast kui ka Soomest sõrmede vahele jäänud hõbedakohale.

Ehk kui juba Tänak endalt võitu ei oota, ei hakka ka meie sellele panustama. Poodiumikohale aga küll. Aga kes siis ikkagi võidab? Kas järjekordse tiitli suunas kihutav Sebastien Ogier? Prantslane ise sõnas, et kavatseb Hispaanias tiitli kindlustada (loe: selleks vajab ta võitu), kuid tegelikult on ilmselge, et kavala rebasena ei riskeeri ta rohkem, kui on vaja. Tegemist on ikkagi tehnika spordiga, kus oluline on lihtsalt lõpuni tiksuda. Tema lähim jälitaja Elfyn Evans peab endast aga jätkuvalt kõik välja pigistama, kui ta soovib Monzas veel tiitli peale kihutada. Seega… walesi mehele panustamine tundub mõttekas! Või siis variant kaks oleks panustada koduradadel tuhiseva Dani Sordo peale. Kerge mõttekoht!

Betsafe’i koefitsiendid 10.10.2021 @15.00

Rallibloki lõpetuseks tuleks kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Hispaania ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35! Lisaks kingib Betsafe sellisel juhul sulle 35 tasuta Starburst spinni. Ajab tõepoolest pea pöördesse!

2) Heas hoos Eesti võõrustab Walesi

Reedel Valgevene paika pannud Eesti jalgpallikoondist ootab nüüd Lillekülas ees järgmine väljakutse, sest külla tuleb viie aasta tagune EM-poolfinalist Wales. Britisaarlaste koondis on küll tugev, kuid meie poolt neile omistatud “tiitel” muudab nad aga tegelikusest tunduvalt suuremaks. Tõsi, ka FIFA edetabelis asuvad nad 19. kohal (vs. Eesti 111) ning järgmises Rahvuste liigas pallivad nad A-tasandil (vs. Eesti, kes peab märtsis nägema vaeva, et vältida D-tasandile kukkumist).

Ent, sellest kõigest hoolimata väidame me, et tegemist pole nii hirmkõva vastasega. Või mis, väidame me. Võtame siinkohal kasvõi koondislaste enda sõnad ja teod, sest napid kuu aega tagasi tegid meie sinisärgid Walesiga võõral väljakul uhke 0:0 viigi. Tõsi, peoperemehed kontrollisid toda kohtumist ning ilma imelise Karl Jakob Heinata ei jäänuks Eestil midagi näppude vahele. Ent need on oleksid, mis reaalsust ehk viigisadamasse tüürinud mängu ei muuda.

Seega, mida oodata nüüd koduplatsilt? Tee, mis sa teed, päris võitu oleks oodata ilmselt veidi naiivne. Viigipunkt näib olevat aga küll ütlemata reaalne ülesanne. Sellisel juhul oleks Betsafe’i koefitsient 3.75, ent meie kuna meile viigipanused üldjuhul ei meeldi, kasutame hoopis topeltšanssi. P.S. Võõrsil mängu puhul see variant töötas ;).

Kes veenmist vajab, sellele lihtsad arvud. Thomas Häberli on Eesti koondist reaalselt juhendanud seitsmes kohtumises (me välistame märtsikuised koroonamatšid) ning tema saldo on neli võitu (Leedu, Soome, Läti, Valgevene), üks viik (Wales) ja kaks kaotust (Põhja-Iirimaa, Belgia). Võiduprotsendiks ümber arvutatuna teeb see 57,1, millesarnast pole vastu panna ühelgi teisel jalgpallikoondise peatreeneril. Kõige lähemale (50%) on oma esimesel ametiajal (1999-2000) küündinud Tarmo Rüütli.

Betsafe’i koefitsiendid 10.10.2021 @15.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

3) Korvpallikooma, siit ma tulen!

Korvpallisõpradel on sel sügisel eriti lihtne sügiskaamoses enda aega viita. Tasub vaid televiisor või arvutiekraan sisse lülitada ning kusagilt ikka mõne kossulahingu leiab. Olgu selleks siis Eesti-Läti ühisliiga, VTB Ühisliiga, korvpalli Meistrite liiga või vana hea Euroliiga. Muideks, ka NBA hooaeg pole enam mägede taga.

Sel nädalal on aga taas eurokossu aeg ning Kalev/Cramo sõidab sel puhul külla Türgi klubile Tofas. Seda, kas võidule tasuks ka panustada, on hetkel raske öelda, kuna vastavaid koefitsiente nende ridade kirjutamise ajal veel Betsafe’is polnud. Küll leidsime korvpallimenüüst Euroliiga numbrid ning kõige rohkem torkas meile silma Baskonia ja Panathinaikose kohtumine. Nimelt on kreeklaste võidukoefitsient võõrsil koguni 3.10, mis meie silmis on kohe väga-väga magus panustamiskoht.

Betsafe’i koefitsiendid 10.10.2021 @15.00

Sander Raieste leivaisa pole hooaja alguses veel oma mänguvankrit korralikult tööle saanud. Koduliigat alustati küll kahe järjestikuse võiduga, kuid seejärel on kõikide sarjade peale saadud neli järjestikust kaotust ning pealtnäha pole ühtegi märki, miks vanker ühtäkki taas rajale peaks kippuma. Tõsi, ka Panathinaikos on tänavu korra juba koperdanud, kaotades koduliigas näiteks Arisele, ent suures pildis on nende mäng olnud – vähemalt Euroliiga avavoorudes – sujuvam.

Kossusõpradel tasub samuti sarnaselt vutifännidega kiigata Betsafe’i menüüblokist EKSKLSIIV-rubriiki, sest Kalev Kruus ja co realiseerivad oma Betsafe’i korvpallipodcastis välja hõisatud mõtteid just nimelt seal!

Kes soovib aga oma panustamisarsenali laiendada, sel on võimalik kinni haarata näiteks Betsafe’i jäähokipakkumistest. Nimelt kehtib iga KHLi mängu eel pakkumine, et kui Rober Rooba skoorib, on Betsafe’i klientidel võimalik raha tagasi saada 10-kordselt. Selleks tasub vastav eripakkumine mängueelsel päeval Betsafe’i kodulehelt vaid üles leida!

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in