Nädala ennustusvihjed: Tänak läheb Soome kübaratriki järele

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes mõistagi Soome rallile, kuid lisaks kiikame nii jalg- kui ka korvpallis eurosarjade poole. Sest võistlustules on ka Eesti klubid!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Kuivõrd oktoobri algusega naaseb väikeselt pausilt ka rallimaailm, ei saa me panustamisvihjetes kuidagi mööda vaadata Soome MM-etapist. Ent lisaks toome teieni panustamissoovitusi jalgpalli Meistrite liigast, korvpalli FIBA Europe Cupilt ning jalgpalli Konverentsiliigast. Ent nüüd kõigest järjekorras.

1) Tänak läheb kübaratriki järele

Viimasel kahel juhul on Soome rallil poodiumi kõige kõrgemale astmele tõusnud Ott Tänak ning mõistagi läheb meie mees tänavu kübaratriki järele. Aga selles minemises on konks. Nimelt pärinevad saarlase kaks eelmist triumfi Toyota roolist. Mõistagi ei tähenda see, et Hyundaiga pole võimalik kiiretel rallidel võita. Muidugi on, seda tõestas Tänak ka mullu Rally Estonial.

Ent… see on võimalik ainult siis, kui Lõuna-Korea autotootja neljarattaline otsi ei anna. Paraku on nii mullu kui ka tänavu kordi ja kordi ette tulnud olukordi, kus kõige kiiremat minekut näidanud Tänak olude sunnil teepervele jääb. See on ka põhjus, miks meie Tänaku võitu Soomes ei ennusta.

Nii Eestis kui ka Kreekas tõestas Kalle Rovanperä, et tema on tõepoolest rallimaailma järgmine superstaar. Seega nüüd koduradadel julgeme ka meie tema auto katusele hüpata ning 2.10-se koefitsiendiga (loodetavasti) võiduka lõpuni kihutada. Kes tahab aga koefitsienti veidi vürtsitada, siis võib panustada ka selle, et Rovanperä võidab koduteedel nii ralli kui ka punktikatse. Sellisel juhul pakub Betsafe inimestele 3.00 koefitsienti, mis meile vägagi sobib.

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

Rallibloki lõpetuseks tuleks kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Soome ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35!

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

2) Ettevaatust, rahalaevad põrkuvad

Sellel nädalal saavad kõik vutisõbrad taas teisi- ja kolmapäeval televiisorite ette potsatada ning Meistrite liigat vaadata. Kuigi põnevaid duelle on mitmeid, siis kõige põhimõttelisem neist kipub olema kahe rahalaeva ehk Pariisi Saint-Germaini ja Manchester City vastasseis.

Betsafe’i inimesed on inglaste koefitsiendi asetanud 2.30 peale, mis meie hinnangul on erakordselt kõrge. Miks? Nimelt on PSG leerist puudu Ramos, Kurzawa, Verratti, Di Maria, Bernat ning mõistagi Lionel Messi. Koduliigas võib küll nende meesteta Montpellier’i ja Metzi kolkida – kuigi needki olid PSG kohta tagasihoidlikud üleolekud -, kuid City vastu võib minna keeruliseks.

Eriti arvestades, et Pep Guariola hoolealused tõestasid just koduliigas Chelsea vastu, et nende mootor nurrub küll. Seega ennustame me selles kohtumises City võitu ning koefitsiendi kergeks boost’imiseks ütleme lisaks, et mängus lüüakse ka vähemalt kaks väravat. Sellisel juhul on helesiniste koefitsient koguni 2.67.

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

Mõistagi pole see ainus mesimagus Meistrite liiga pakkumine. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

Ahjaa, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10 eurose panuse ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama. Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – Mitu kollast kaarti antakse kokku Manchester United vs Villarreal matšis?

3) FIBA Europe Cup ehk Pärnu Sadama euroteekond

Lisaks Kalev/Cramole mängib tänavu eurosarjas ka meie mullune hõbedaklubi Pärnu Sadam. Nemadki peavad põhiturniirile läbi murdma kvalifikatsioonikadalipust ning esimeselt tõkkelt vaatab vastu Austria klubi Viini GGMT. Kui suvepealinlased avamängu võidavad, ootaks neid järgmisena ees sarja valitsev meister, Iisraeli klubi Ness Ziona Ironi. Põhiturniirile pääsemiseks tuleb võita kolmaski mäng, kas Nicosia Keravnos (Küpros) või FC Porto (Portugal).

Ehk pole mõtet salata. Ülesanne on keerulisemastki keerulisem, kuid raskused ongi teatavasti ületamiseks. Ent alustagem algusest. Mida võiks Viini mehed endast kujutada? Tegemist on mulluse Austria seitsmenda satsiga, kes enamik koosseisust välja vahetanud. Sadama peatreener Heiko Rannula on oma skautingu ära teinud ning tema tõdemus oli: “Kindlasti on seal kvaliteeti kõvasti, aga ma usun, et see on meile mängitav sats.”

Kui tavaolukorras tegelikult sellele mängule panustada ei saagi, siis Betsafe’i pakub oma klientidele mesimagusat eripanust. Selle eest tuleb mõistagi tänada Kalev Kruusi ja co, kes kossupodcastis asjalikku juttu ajavad ning koefitsiente tagant suruvad. Seekord õnnestus neil Betsafe’ist välja suruda koguni 10-ne erikoefitsient, seega isegi kui Pärnu klubi võidušansid jääksid nii 25% kanti, tasub sellele panustamisvagunile hüpata küll!

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

Sääraseid eripakkumisi leiab sealjuures Betsafe’ist kogu aeg. Tasub vaid menüüribalt see EKSKLUSIIV üles leida ning ülisoodsad panustamiskohad ongi mõne hiirekliki kaugusel. Kes aga Pärnu Sadamasse ikkagi ei usu, sel tasub kiigata näiteks niisama korvpallirubriiki, kuna sel nädalal tehakse algust ka Eesti-Läti ühise tšempionaadiga ning kohe avavoorus lähevad vastamisi ka Kalev/Cramo ja Riia VEF.

4) Me peame rääkima Florast!

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Flora tegi nädalavahetusel koduliigas 2:2 viigi Viljandi Tulevikuga. Tagasilöök? Kahtlemata. Krahh? Kaugel sellest. Kes väga põhjust soovib leida, see võib nentida, et ilmselt hakkavad rohevalged oma tiheda mängugraafiku pealt lihtsalt lõivu maksma. Seega arvestades, et Viljandi vastu rassiti ikkagi suures osas põhikoosseisuga, tasub eelseisva euromängu eel mõtiskleda, kui värsked florakad tegelikult on.

Koduplatsil Genti vastu õnnestusid rohevalged võrdlemisi hästi ning süstisid meisse optimismi. Aga nüüd, mil külla tuleb sõita Belgradi Partizanile? Ohjah, me pigem oma tõelist palet ei avalda, sest millegi pärast on kõhus selline halb eelaimdus. Ja kui heita pilk Betsafe’i koefitsientidele, siis sama võiks öelda ka sealsete inimeste kohta…

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

Nii rohevalgeid prille meil veel pole, mis sunniks hiirega Flora võidu või viigi peale ennustama. Küll, olles patrioot, tahame me ikkagi omade edu ning ühe sobiliku panustamiskoha me siiski leidsime. Kui Flora lööb võõrsil värava, on võimalik raha tagasi saada 3-kordselt. Jah, sellele panusel on küll n-ö ülempiir, kuid see on siiski parem (ja reaalsem) kui kõik muu.

Betsafe’i koefitsiendid 27.09.2021 @11.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in