Nädala ennustusvihjed: Meistrite liiga finaali kordusmatš tõotab tulla magus

Septembri neljandal nädalal toome teieni tõelise ennustusvihjete rosolje, mille komponentideks on tennis, jalgpall, korvpall, vormel 1 ja jäähoki.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Septembri neljandal nädalal oleme kokku kraapinud tõelise spordirosolje. Otsa teeme lahti tennisega, seejärel kiikame nii vutiväljakutele kui ka korvpalliareenidele, et lõpetuseks hoida pöidlaid põrisevatele vormelitele ning uisutavatele hokimeestele. Aga nüüd kõigest järjekorras.

1) Kontaveiti ootab ees lõpuspurt

Kuigi tenniseaasta on vaikselt-vaikselt lõpusirge suunas veeremas, jõutakse enne päris hingekella löömist veel nii mõningadki võistlused maha pidada. Sel nädalal on valgepallurid näiteks Ostravas, kus toimub WTA 500 taseme turniir. Mõistagi on Tšehhis kohapeal ka Anett Kontaveit (WTA 30.), kes turniiriks küll asetust ei teeninud, kuid arvestades naiste tennise lahtist olukorda ning eestlanna head vormi, on sealne edu täiesti reaalne.

Avaringis tuleb Kontaveidil vastamisi minna rumeenlanna Sorana Cirsteaga (WTA 37.), kellele eestlanna senise nelja duelli jooksul veel kaotanud pole. Kuivõrd kaks nendest on toimunud veel tänavu, ei näe me ühtegi põhjust, miks nüüd võiks minna vastupidi. Sama leiavad ka Betsafe’i koefitsiendimeistrid, kes pakuvad Kontaveidile 1.32-st koefitsienti. Kõige magusam pole, ent paraku nii olukord juba on. Teises ringis ootaks eestlannat ees ilmselt hispaanlanna Paula Badosa (WTA 27.), kes on meie esinumbrile seni tundmatu vastane. Vormi põhjal tõotab sellest tulla põhimõtteline andmine, kus sinimustvalgete prillide toel annaksime edu ehk Kontaveidile.

Kes kibeleb aga kohe koefitsientide juurde, see võib ennustada Ostrava turniiri võitjat. Suurfavoriidiks peetakse mõistagi maailma kuuendat reketit Iga Swiateki, kes omab ka parimat asetust, kuid naiste tennises on kõiksugu üllatused praegu võimalikud. Seega miks mitte loobuda ühest õllest, et see Kontaveidi peale hoopis lükata. Koefitsient 12 on igatahes ahvatlev ning tagatipuks ütleb kõhuke aitäh ka juhul, kui panus mööda läheb. Sest õlu jäi vatsa valamata.

Betsafe’i koefitsiendid 20.09.2021 @11.00

Kes tahab aga jääda üksikmängude juurde, sel soovitame iga päev kiigata Betsafe’i tennise-rubriiki, kus kõikvõimalikud koefitsiendid panustamishuvilisi ootavad.

2) Meistrite liiga finaali mesimagus kordus

Selle nädalavahetuse kõige magusam vuttmäng leiab aset laupäeval, kui Londoni Chelsea võõrustab Manchester Cityt. Jah, tegemist on kevadise Meistrite liiga finaali kordusega, kus meie algandmed soosivad taas tumesiniste võitu. Miks? Põhjus lihtne: nad troonivad praegu Premier League’i tipus, olles punkte loovutanud vaid Liverpoolile. City seevastu on koperdanud nii Southamptoni kui ka Tottenhami Hotspuri vastu.

Betsafe’i koefitsiendid 20.09.2021 @11.00

Mõistagi pole see ainus mesimagus vutipakkumine. Kes kibeleb sel nädalal rohkem jalgpallipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 20.09.2021 @11.00

3) Kalev/Cramo alustab ka VTBs

Äsja kolme imelise kohtumise toel Meistrite liiga alagrupis koha kindlustanud BC Kalev/Cramo astub pühapäeval võistlustulle ka tugevas VTB Ühisliigas. Meie meisterklubi esimeseks vastaseks on Venemaa tõeline tipp Peterburi Zenit. Nüüd, etteruttavalt tuleb öelda, et hetkel veel sellele kohtumisele Betsafe’is panustada ei saa.

Kuid meeles tasub pidada, et Zenit on üks nendest, keda Kalevil on õnnestunud aastate jooksul rohkem kui ühe korra hammustada. Ajaloolised käärid on küll selgelt Peterburi satsi kasuks – nad on platsilt võidukalt lahkunud 15 korda – kuid viimase kolme hooaja saldo on 3–3. Just nii! 2019. aasta 17. aprill oli see kuupäev, mil Kalev esimest korda nimekamast vastasest 96:80 üle oli. Hiljem on see õnnestunud veel 2019. aasta oktoobris (84:80) ning 2020. aasta veebruaris (76:75). Too viimane kohtumine toimus sealjuures võõrsil, seega vastsed on hammustatavad ka oma kodukantsis.

Seega tasub kindlasti vaadata, missugused koefitsiendid hooaja avamängu puhul Betsafe’ist vastu vaatavad. On oht, et vähese input’i tõttu võivad need olla n-ö paigast ära ning seda siis kliendi kasuks.

Küll on võimalik korvpallisõbral praegu Betsafe’is ennustada, kas Kalev/Cramo pääseb VTB liigas tänavu play-off’i. Kui hiljutised Meistrite liiga mängud teisse nõnda palju optimismi süstisid, siis 3.00-ne koefitsient on kõiki Betsafe’i kliente eksklusiivpanuste rubriigis ootamas. Sinna tasub üldse panustamishuvilistel sagedamini kiigata, sest erinevates podcastides välja hõigatud variandid formuleeritakse seal reaalsuseks.

Betsafe’i koefitsiendid 20.09.2021 @11.00

4) Pöörame pilgud Venemaale

Sel nädalavahetusel sõidetakse Sotšis tänavuse vormel 1 hooaja 15. etapp. Üldjuhul on meie soovitused F1 puhul olnud ühte auku: juhul kui rajal midagi erakordset ei juhtu, tasub raha panna Max Verstappeni peale. Sel korral otsustame ujuda aga vastuvoolu ning hüpata hoopis Lewis Hamiltoni vormelile. Põhjuseks siis Red Bulli mehele määratud kolmekohaline karistus, mis võimaldab tal parimal juhul startida neljandalt lähtekohalt. Sotšis on aastate jooksul triumfeerinud aga kvalifikatsioonis nobedaimat aega näidanud mehed, seega… Hamilton, ole nüüd meheks!

Betsafe’i koefitsiendid 20.09.2021 @11.00

Kes ennast siiski kõige suuremaks vormelisõbraks ei pea, see võib jälgida hoopis Venemaa avatud meistrivõistlusi jäähokis, kus tegusid on tegemas ka Robert Rooba. Tõsi, pärast avamängus Peterburi SKA vastu visatud väravat on meie mees jäänud tabamuste mõttes kuivale, kuid üle-eelmises lahingus Amuuriga söödupunkt siiski tuli. Sel nädalal saab Tšerepovetsi Severstal rammu katsuda Salavati Yulaeviga ning Betsafe pakub sel puhul oma klientidele taas eripanust. Kui Rooba skoorib, on 10-ne koefitsient tõsiasi! 

Betsafe’i koefitsiendid 19.09.2021 @13.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in