Nädala ennustusvihjed: Flora ajalooline hetk on kõigest 90 (või 120) minuti kaugusel

Seekordses ennustusvihjetes vaatame otsa Flora eurošanssidele, Meistrite liigale, Premier League'ile ja F1-le.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Augusti kolmandal nädalal pakub eestlasele mõistagi enim huvi Tallinna Flora käekäik, kel on võimalik jõuda eurosarjas alagruppi. Ent lisaks saavad selgeks need 32, kes uuel aastal Meistrite liigas vutti taovad, ja F1 Belgia GP esikolmik. Seega, vähem loba ja asugem asja kallale!

1) Flora šansid on enda käes!

Flora
Flora mängijatel on võimalik tõusta Eesti klubijalgpalli mõttes taevasse. Foto: FC Flora ametlik Facebook

Tallinna FC Flora on kõigest 90 (või 120) minuti kaugusel sellest, et teha Eesti klubijalgpalli ajalugu. Rohevalged sõidavad Konverentsiliiga play-off korduskohtumisele 4:2 eduseisus ning kui sellest suudetakse kinni hoida, on Maarjamaa klubide esimene eurosarja alagrupikoht tõsiasi.

Lillekülas toimunud avamängus olid florakad selgelt domineerivamaks ning hea õnne korral võinuks Shamrock Roversi väravavärk sahiseda isegi viiel-kuuel korral. Ent seekord “piirduti” neljaga. Samas iirlased koksasid oma poolvõimalused ikkagi ära, mistõttu pole nendegi lootus veel kadunud.

Koduplatsil on Shamrocki mehed kindlasti vihasemad, kuid olukord, kus neil on vaja väravaid lüüa, võiks olla vesi Flora kontraveskile. Sest trio Sergei Zenjov-Henrik Ojamaa-Rauno Sappinen on kõik mihklid, et noolida vanameister Konstantin Vassiljevi kirurgiliku täpsusega antud läbisööte.

Ehk isegi kui taevaluugid jäävad tol õhtul Iirimaal suletuks, siis väravaid peaks sellegipoolest sadama. Kas see tähendab, et Flora võõrsil ka võidaks? Mitte tingimata, kuid nagu teame, piisab rohevalgetele edasipääsuks ka üheväravalisest kaotusest, rääkimata siis viigist või võidust.

Betsafe’i koefitsiendid 22.08.2021 @20.30

2) PSV-l võimalus vigade paranduseks

Kui neljapäeval saab selgeks Flora eurosaatus, siis päev-kaks varem lüüakse lukku jalgpalli Meistrite liiga tänavune koosseis. Play-off’i avamängudes panustasime kerge üllatustulemusena Šakhtari võidu peale ning meie meeleheaks ukrainlased meid alt ei vedanud.

Korduskohtumiste eel suuname oma pilgu aga hoopis PSV Eindhoveni ja Lissaboni Benfica duelli poole. Portugallastel on avamängust 2:1 võit all, kuid samamoodi oli neil puhver olemas ka eelmises ringis Moskva Spartaki vastu. Toona koguni 2:0, ent lõpuks läks ikkagi asi nugadele (loe: penaltitele).

Kuigi Benfica tänavu veel üheski mängus vääratanud pole, pole nende üleolekud olnud ka kõige veenvamad. Samal ajal kui PSV on maa alla tampinud nii Ajaxit (4:0), Galatasarayd (5:1), Midtjyllandi (3:0). Ehk selle avamängu allajäämise loeme meie puhtalt tööõnnetuseks ning kordusmängus ennustame PSV võitu olukorras, kus mängus näeb vähemalt kahte väravat.

Betsafe’i koefitsiendid 21.08.2021 @12.00

Samas pole välistatud, et nädala edenedes võib Betsafe’i keskkonnast leida veelgi magusamaid koefitsiendikohti. Kes otsib, see mõistagi leiab, ent vihjena suunaksime kõiki spordiennustuse menüüribal EKSKLUSIIV-sõna otsima. Sest just sealt alt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude omapoolseid kombopakkumisi, millest mööda vaatamine on enamasti lihtsalt patt!

3) Vormelid põrisevad Belgias

Olgem ausad, see, mis toimus neli nädalat tagasi legendaarsel Hungagoringil pole kelleltki meelest läinud. Poodiumi kõrgeimale astmele tõusis Esteban Ocon, kes lõpetas niimoodi Renault – vahet pole, et ametlik nimi on Alpine – aastatepikkuse võidupõua. Lisaks noppisid punkte mõlemad(!) Williamsi mehed.

That being said, on siiski enam kui tõenäoline, et Belgias kulgevad asjad taas vana ja harjumuspärast rada pidi. See tähendab, et esikoha peale kihutavad Max Verstappen ja Lewis Hamilton. Ning kui lähtuda üldse hooaja keskosas toimunust, siis juhul kui hollandlast rajalt välja ei puksita, on pigem tema see, kes esimesena ruudulipu alt läbi kihutab!

Betsafe’i koefitsiendid 22.08.2021 @20.30

Tark panustamissõber teab aga veidi oodata, et näha, mida vabatreeningud Spa ringraja kohta reeta võiksid. See on mõistlik ka seepärast, et Betsafe on F1 GP-de eel alati pakkunud oma klientidele erinevaid kombopanuseid, kus saab kasu lõigata justnimelt Williamsi meeskonna punktikohtadest või hoopis näiteks briti sõitjate kiirusest. Hoia Vormel 1 rubriigil seega kindlasti silm peal!

4) Me ei saa üle ega ümber Premmist

Oli aeg, mil Manchester City ja Arsenali duell olnuks nädalavahetuse tippsündmus. Ent need ajad jäävad – suuresti tänu kahurimeeste vähikäigule – praeguseks juba viie ja enama aasta taha. Ent sündmustevaeseks see Premier League’i nädalavahetus siiski ei kujune. Tavaline vutisõber leiab nosimiskohti küll ja veel ning kõige magusam neist on kahtlemata Liverpooli ja Chelsea duell.

Mõlemad meeskonnad on hooaega alustanud kindlate võitudega, kuid miskipärast on meie usk suurem Thomas Tuchelisse. Mitte, et Jürgen Klopp enam maagiat ei oskaks, lihtsalt süda on seekord sinine. On see äsjase 20. augusti teene või millegi muu, võta nüüd kinni. Ent isegi kui võidu osas on lood lahtised, siis veelgi lahtisem peaks olema mäng. Selle osas võime mürki võtta, mistap panustame lisaks ka vähemalt kahele väravale!

Betsafe’i koefitsiendid 22.08.2021 @20.30

Kindlasti leiab terava silmaga vutisõber häid panustamiskohti ka La Ligas, Serie A-s või Bundesligas. Ent kes omapäi ikkagi hätta jääb, sel tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Nõnda maksab Betsafe kogu panuse varem välja, kui su tiim on saanud kahe väravaga edumaa mistahes matši etapis. See ei muutu isegi siis, kui vastastiim peaks hiljem mängu viigistama või võitma. Kui su tiim läheb 2 väravaga juhtima, maksab Betsafe su panuse igal juhul varasemalt välja (15 minuti jooksul). Seda panust saad kasutada Premier League’is, La Ligas, Bundesligas, Meistrite liigas, Euroopa liigas ning isegi eksklusiivsemates Norra, Soome, Taani ja Peruu kõrgliigades! Sinul ei jää muud üle, kui pakkumine SIIN vastu võtta ning seejärel mõnusalt pingil istuda ja mängu nautida.

KASUTA VARAST VÄLJAMAKSET

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in