Nädala ennustusvihjed: veedame Jõulud jalgpalli, korvpalli ja jäähoki seltsis

Ennustusvihjetes kiikame esmalt vutiväljakutele, kuid magusaid panustamiskohti leiab ka korvpalli- ja jäähokilahinguid sirvides.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Jõulukuu sellel kõige õigemal nädalal – no kes reedel saabub, eksole – suuname esmajoones pilgud vutiväljakutele, kuid magusaid koefitsiendikohti leiab ka korvpalliparketilt ja uisuareenilt. Seega nüüd asja kallale!

1) Jõulud on andmise aeg

Jõulud on teatavasti andmise aeg ning just seetõttu alustame sel korral oma ennustusvihjeid hoopis teise nurga alt. Nimelt on Betsafe praegu digimuutunud jõulumaaks ning kõikidel huvilistel on iga päev võimalik võtta erinevaid kingitusi. Lõputud tasuta spinnid, sularahapreemiad, tasuta panused ja palju muud – ning seda kõike 26 päeva järjest!

Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning seejärel ongi võimalik täita igapäevaseid jõuluülesandeid, et võtta preemiaks tasuta spinne, tasuta panuseid, riskivabu panuseid ja sularaha! Usinamatel päkapikkudel on võimalik sihtida ka kõrgemaid läbimängutasemeid, et võita seeläbi iPhone 13, kuni 750 € väärtuses reisivautšer või palju muud.

Jõulupreemia

2) Alustuseks, jalgpallist

Sel nädalal hoiame oma vihjeinfo lühikese ja konkreetsena. Esmalt teeme juttu teisipäevast ja Serie A-st. Huvitaval momendil on tol päeval võistlustules Itaalia kõrgliiga kolm viimast klubi: Genoa, Cagliari ja Salernitana, kes kohtuvad siis vastavalt Atalanta (4. koht), Juventuse (7. koht) ja Udinesega (14. koht).

Kuna sellel nö mudatriol on senise 54 kohtumisega (3 * 18) kamba peale ette näidata vaid neli võitu, teeme me enda kohta harvanähtava kombopanuse, kui panustame vastavalt siis Atalantale, Juventusele ja Udinesele. Kombokoefiks tiksub ilusasti 2.47, millega kannatab sõita küll.

Betsafe’i koefitsiendid [email protected]

Kolmapäeval sõidab Hispaanias sealne liider Madridi Real külla Bilbao Athleticule ning nende koefitsient on 2.20. Enough said.

Betsafe’i koefitsiendid [email protected]

Kui koroonaviirus ja omicron seda lubavad, siis pühapäeval toimub Inglismaal traditsiooniline Boxing Day, mille parimad palad on meie hinnangul Wolves, Arsenal ja West Ham. Kes tahab, võib selle ka kombopanuseks vormistada – siis on koefitsiendiks 4.82 – kuid meie lõime sel korral panused lahku.

Betsafe’i koefitsiendid [email protected]

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Hetkel on valikus näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 20.12.2021 @12.00

3) Seejärel korvpallist

Ka korvpallis hoiame sel nädalal jutu lühikese. Euroliigas on kolma- ja neljapäeval küll põnevaid vastasseise, kuid seda korvpallisõbra, mitte panustamissõbra seisukohast. Mõned tulusamad kohad siiski leidsime, nõnda võivad rahulikult magada soovivad inimesed panustada Zenitile. Kes aga väikesest riskist ära ei ütle, neil soovitame ka Monaco poole kiigata.

Betsafe’i koefitsiendid [email protected]

4) Lõpetuseks ikka jäähokist

Kuna terve sügise oli Betsafe’is saadaval mesimagus jäähokipakkumine, mis võimaldas tasuta panuseid endale tekitada – kuluaarides muideks kõneldakse, et see tuleb uuel aastal tagasi -, siis on iganädalaselt uisuareenidele pilgu peale heitmine saanud meie uueks hobiks.

Tõsi, viimased paar nädalat on see olnud tavapärasest heitlikum tegevus, sest paralleelselt käisid üle Euroopa U20 MM-mängud, mis meeskondi ahendasid, kuid nüüd on need ühelpool ning sel nädalal soovitame teile järgnevat hokipanus.

Kolmapäeval lähevad KHLi põhimõttelises vastasseisus vastamisi Peterburi SKA ja Mosvka CSKA ning kui Leningradi mehed oma viskekäe tööle saavad (nad on visanud 119 väravat armeeklubi 96 vastu), võibki 2.50sest koefitsiendist kasu lõigata.

Kes aga kardab, et kohtumine läheb lisaajale, see saab panustada Money Line’i panusega Peterburi klubi peale 1.80 koefitsiendiga.

Betsafe’i koefitsiendid [email protected]

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

 

 

log in

reset password

Back to
log in