Nädala ennustusvihjed: Kontaveidi võidurong pani taas jaamast ajama!

Selle nädala ennustusvihjetes heidame pilgu nii Anett Kontaveidi kui ka Aafrika jalgpalli suunas.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Uue aasta teisel nädalal vaatame esmajoones, mis toimub maakera kuklapoolel, sest justnimelt Austraaliasse on kogunenud maailma parimat tennisistid eesotsas Anett Kontaveidiga. Ent lisaks jagub meil silmi ka vutiväljakutele ja hokiareenidega, seega egas muud, kui asugem asja kallale!

1) Kas tead, et Betsafe’il on sünnipäev?

Jaanuar on eriline kuu, kuna Betsafe saab siis 16-aastaseks. Kuigi sünnipäev on neil, on kõik kingitused mõeldud just teile! Ja seda terve jaanuarikuu vältel! Naudi kokku 1550 tasuta spinni, kasuta iganädalasi võimendatud koefitsiente ja skoori lisapreemiaid! Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning näiteks sellel nädalal on spordisõprale kohe mesimagusa erikoefitsient Itaaliast.

  1. Milano Inter võidab Atalantat, koefitsient 3.00 (kohtumine 16.01)

Igapäevase lisapreemiana on välja pandud näiteks 100 € Partner kinkekaart, kogu kampaania peapreemiateks on aga tankla kinkekaardid, suuruses 500 – 1000 eurot!

2) Kontaveidi võidulainele tasub hüpata

Kui eelmisel nädalal kirusime selle üle, et Betsafe’is ei saa Anett Kontaveiti aasta esimese suure slämmi võitjaks ennustada, siis paraku tuleb meil seda nentida ka selle seitsmepäevaku alguses. Küll saab Kontaveidi panustamisvagunile hüpata praegu toimuval Sydney WTA 500 turniiril. Tõsi, seda mitte küll turniiri võitja, vaid matšide seisukohast, kuid algus seegi!

Sydney turniiri avaringis Eesti esireketil probleeme polnud ning ta alistas Hiina esinumbri Shuai Zhangi kindlalt 6:3, 6:3. Nende ridade kirjutamise hetkel pole Kontaveidi teise ringi vastane veel teada, kuid eestlannale astub vastu kas rumeenlanna Eelena-Gabriela Ruse (WTA 82.) või poolatar Magdalena French (WTA 105.). Ehk Kontaveit on tolles kohtumises ilmselge favoriit, mistap tema koefitsient ilmselt eriti ahvatlev pole. Küll tasub järgmises duellis hoida silma peal geimide üldarvul, sest kõik märgid viitavad, et eestlanna on heas vormis ning järjekordne 6:3, 6:3 stiilis võit näib olevat vaid vormistamise küsimus!

Mis puudutab aga Austraalia lahtisi, siis selle favoriitide osas on samuti koefitsiendimuudatusi toimunud. Kui veel eelmisel nädalal sai Ashleigh Barty peale panustada koefitsiendiga 6.00, siis nüüd, pärast Adelaide’i turniiri võitu, on maailma esireketi koefitsient langenud 5.50 peale. Kerge tagasilöök tabas ka eeldatavat teist suursoosikut Naomi Osakat, kes loobus kõhulihase vigastusele viidates esimesest soojendusturniirist ning tema koefitsient langes seega 6.00 pealt 6.50 peale.

Betsafe’i koefitsiendid 10.01.2022 @11.00

3) Algab üks eksootilisemaid vutiturniire!

Järgmise kuu jo0ksul tasub jalgpallile panustades silmas pidada, et Kamerunis lükati vahepeal hoog sisse Aafrika Rahvuste Karikale, mis tähendab, et nii mõnedki meeskonnad peavad lähiajal hakkama saama mõningate võtmemängijateta. Samas, kui juba Aafrika Rahvuste Karikast juttu teha, siis… tiitlikaitsjana asub Mustal Mandril võistlustulle Riyad Mahrezi veetav Alžeeria, kes alistas kolm aastat tagasi Senegali, eesotsas Sadio Manega.

Enim tiitleid on Aafrikas ette näidata Egiptusel (7), kuid kuna viimane neist pärineb 2010. aastast, pole vaaraode praegusel staarmängijal Mo Salahil sünnimaaga ette näidata ühtegi tiitlit. See on kindlasti motivaator, mis Salahi tagant sunnib ning turniiri avamängus on tal kohe võimalik näidata, et Egiptusel on tänavu tõsi taga. Nimelt astuvad nad vastu turniiri kolmekordsele tšempionile Nigeeriale. Pealtnäha on tegemist kahe suure duelliga, mis peaks kulgema enam-vähem võrdselt, kuid pilk koondiste tänavusele vormile reedab selgelt, et Nigeeria puhul mingist stabiilsusest paraku rääkida ei saa.

Kui allajäämised Mehhikole ja Kamerunile saab lugeda veel aktsepteeritavateks, siis kaotust Kesk-Aafrika Vabariigile mitte. Samamoodi ka viiki Cabo Verdega. Egiptus kaotas detsembrikuisel Araabia karikaturniiril küll Katarile ja Tuneesiale, kuid seal polnud neil kohal kogu kahurväge. Kohustuslikes mängudes on alati aga oma punktid ära võetud, mistap ennustame ka nüüd vaaraode võitu.

 

Betsafe’i koefitsiendid 10.01.2022 @11.00

Kes tahab veidi pikemaajalisemat (ja kindlamat) panust, sel soovitame vaadata F-alagrupi poole, kus 2011. aasta Aafrika tšempionil Tuneesial tuleb madistada Mali, Gambia ja Mauritaaniaga. Et panna vastaste tase konteksti, siis Gambia näol on tegemist turniiri debütantidega ning Mauritaania pole veel alagrupist edasi pääsenud. Ehk tuneeslaste ainsaks reaalseks konkurendiks alagrupid võidule ongi Mali, kes tänavu suvel toimunud sõpruskohtumises aga alistati.

Betsafe’i koefitsiendid 10.01.2022 @11.00

 

Muideks, Tuneesia-Mali kohtumine on ka F-grupi esimeseks, mistõttu soovitame soojalt ka selle suunas vaadata.

Betsafe’i koefitsiendid 10.01.2022 @11.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

4) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Rootsi kõrgliiga poole, kus tabeli teine Lulea sõidab neljapäeval külla 11. kohal olevale Brynäsile ning omab sealjuures võidukoefitsienti 2.00. See mitte ainult ei ületa vajalikku lävendit, vaid pakub ka korralikku teenimiskohta.

Betsafe’i koefitsiendid 10.01.2022 @11.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in