Nädala ennustusvihjed: Kontaveidi võidud automaatselt uude aastasse üle ei kandu

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume esmalt tõsiasjale, et Betsafe'il on sünnipäev. Sinule tähendab see mõistagi ainult kingitusi!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Uue aasta esimesel täispikal nädalal pühime minema kogu talvepausiga maha sadanud lume. Ehk esmalt räägime tennisest ning seejärel Hispaania ja Itaalia jalgpalli kõrgliigast, mis samamoodi korraks aja maha võttis. Lõpetuseks kiikame talvele kohaselt aga hokiareenidele, kus tavapärasest mesimagusamad koefitsiendid!

1) Kas tead, et Betsafe’il on sünnipäev?

Jaanuar on eriline kuu, kuna Betsafe saab siis 16-aastaseks. Kuigi sünnipäev on neil, on kõik kingitused mõeldud just teile! Ja seda terve jaanuarikuu vältel! Naudi kokku 1550 tasuta spinni, kasuta iganädalasi võimendatud koefitsiente ja skoori lisapreemiaid! Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning näiteks sellel nädalal on spordisõprale kohe pakkuda kaks mesimagusat erikoefitsienti.

  1. Manchester United võidab Wolvesi, koefitsient 2.00 (kohtumine 03.01)
  2. Juventus võidab AS Romat, koefitsient 3.00 (kohtumine 09.01)

Uue nädala lisapreemiatena on välja pandud näiteks 100 € Partner kinkekaart, kogu kampaania peapreemiaks on aga 1000 eurone tankla kinkekaart!

2) Tennisekarussellile lükatakse hoog sisse

Jaanuar tähendab spordimaailmas ainult üht: selle planeedi vingeimaid tennisistid kogunevad taas maakera kuklapoolel, et esmalt kaks-kolm nädalat ennast soojaks mängida ning seejärel selgitada aasta esimese suure slämmi tšempion. Meie, eestlastena, loodame mõistagi, et tänavu õnnestub slämmiturniiril sähvatada ka Anett Kontaveidil, kes avab oma hooaja järgmisel nädalal Sydneys. Kaia Kanepi seevastu on võistlustules juba praegu, seda Melbourne’is toimuval Summer Set võistlusel.

Nende ridade kirjutamise ajal haapsallanna peale veel panustada pole võimalik, kuid kindlasti tasub spordisõbral jooksvalt seda turniiri panustamisribalt otsida. Küll on võimalik juba praegu panustada Austraalia lahtiste võitja peale, kus suurfavoriitideks – koefitsiendiga 6.00 – pakutakse Ashleigh Bartyt (meie eelistus) ja Naomi Osakat. Mis aga veelgi hämmastavam: Betsafe’i valikust ei leia isegi hoolika otsimise järel Kontaveidi nime… Küll on seal olemas Su-Wei Hsieh oma 151.00 koefitsiendiga. Arusaadav, et eelmise aasta võidud automaatselt tänavusse aastasse üle ei kandu, kuid tegelikult tuleks selle kohta öelda lihtsalt, et piinlik.

Betsafe’i koefitsiendid 02.01.2022 @15.00

Ent midagi pole teha, kuna need koefitsiendid on võetud maailmaturult, siis seal Kontaveidi nimi, hoolimata marulisele aasta lõpule, nii väga ei müü. Küll teeb seda britide imelaps Emma Raducanu, kelle puhul on võimalik aasta alguses lausa eripanus teha. Mitu suure slämmi turniiri võidab mullu US Openil triumfeerinud 19-aastane valgepallur tänavu? Kuivõrd naiste tennises on olukord nõnda lahtine, siis meie läheme kõige igavama ehk null variandi teed.

Betsafe’i koefitsiendid 02.01.2022 @15.00

3) Uuel aastal… vana hooga

18 vooru järel leiab Hispaania jalgpalli kõrgliiga viimaselt kohalt Levante meeskonna, kel pole tänavu La Ligas veel õnnestunud võidurõõmu tunda. Väravaid on neil õnnestunud lüüa küll tüki 19, mida on rohkem kui seitsmel meeskonnal, kuid lekkiv kaitse (sisse lastud 36 väravat) pole võimaldanud enamat kaheksast viigipunktist, millega nad ongi liigatabeli viimasele reale naelutatud.

8. jaanuaril sõidab neile küll näiteks Mallorca meeskond, kes on samuti liiga tagumises pooles, kuid 4 võitu ja 8 viiki paigutavad nad siiski Levantest tunduvalt ettepoole. Ja tolles kohtumises on külaliste võidukoefitsiendiks 3.50. Võtab ikka õhku ahkima, kas pole! Isegi siis, kui riske maandada, on võimalik Mallorca pealt kena kopikas teenida ja seda teed me ka läheme.

Betsafe’i koefitsiendid 02.01.2022 @15.00

4. jaanuaril naaseb talvepausilt ka Itaalia kõrgliiga, kus me käitume tüüpilisele eestlasele (loe: gloryhunterile) kohaselt ning hüppame liiga liidri Milano Interi kaarikule. Moepealinna klubi sõidab külla 10. kohal paiknevale Bolognale ning olukorras, kus Inter pole koduliigas kaotanud 11 järjestikust kohtumist, on nende võidukoefitsiendiks 1.57. Maast korjatud raha meie jaoks!

Betsafe’i koefitsiendid 02.01.2022 @15.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

4) Jäähoki poole tasub ikkagi kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Tšehhi kõrgliiga poole, kus tabeli liider Trineci Ocelari sõidab teisipäeval külla kuuendal real paiknevale Vitkovice’le. Sealjuures piisab Betsafe’i pakkumisele kvalifitseerumiseks juba ainuüksi Money Line’i panusest, kus külaliste võidukoefitsiendiks on 1.81. See tähendab, et meile piisaks ka lisaajal või bullitiseerias tulnud võiduks!

Betsafe’i koefitsiendid 02.01.2022 @15.00

 

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

log in

reset password

Back to
log in