Nädala ennustusvihjed: Kiirusta, sest Unitedi mesimagusad koefitsiendid võivad sulada kui kevadine lumi

Selle nädala ennustusvihjetes vaatame esimese hooga otsa Meistrite liiga paaridele ning seejärel juba magusatele panustamiskohtadele.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Jõulukuu kolmandal nädalal suuname esmajoones pilgud veebruarisse, mil alustatakse Meistrite liiga kaheksandikfinaalidega. Seejärel naaseme aga detsembrikuusse, et otsida panustamiskohti vuti- ja hokiareenidelt.

1) Jõulud on andmise aeg

Jõulud on teatavasti andmise aeg ning just seetõttu alustame sel korral oma ennustusvihjeid hoopis teise nurga alt. Nimelt on Betsafe praegu digimuutunud jõulumaaks ning kõikidel huvilistel on iga päev võimalik võtta erinevaid kingitusi. Lõputud tasuta spinnid, sularahapreemiad, tasuta panused ja palju muud – ning seda kõike 26 päeva järjest!

Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning seejärel ongi võimalik täita igapäevaseid jõuluülesandeid, et võtta preemiaks tasuta spinne, tasuta panuseid, riskivabu panuseid ja sularaha! Usinamatel päkapikkudel on võimalik sihtida ka kõrgemaid läbimängutasemeid, et võita seeläbi iPhone 13, kuni 750 € väärtuses reisivautšer või palju muud.

Jõulupreemia

2) Meistrite liigas kiikame tulevikku

Jalgpalli Meistrite liigaga kaasnes tänavu draama ammu enne nende algust. Nimelt tuli esmaspäeval Šveitsis Nyonis toimunud loosimist läbi viia kaks korda, sest esimesel korral suutis UEFA inimesed läbi lasta lubamatu apsaka.

Nimelt loositi esimesel ürituse Villarreal kokku Manchester Unitediga, kuid kuna meeskonnad kohtusid omavahel juba alagrupis, tuli urnist välja tõmmata järgmine vastane. Seda Manchester City näol ka tehti, kuid paraku ei asetatud korra välja tõmmatud Unitedit õigeks ajaks urni tagasi, mistõttu läkski esimene loosimine, koos Ronaldo-Messi vastasseisuga, tühistamisele.

Teisel korral sattusid fortuuna abil omavahel kokku Salzburg – Müncheni Bayern, Lissaboni Sporting – Manchester City, Benfica – Ajax, Chelsea – Lille, Madridi Atletico – Manchester United, Villarreal – Juventus, Inter – Liverpool ja PSG – Real Madrid

Tõsisemalt tasub nondele vastasseisudele otsa vaadata alles veebruaris, ent kavalad vutisõprad oskavad häid panustamiskohti leida ka juba praegu. Nõnda ka meie, mistõttu soovime kiirelt-kiirelt kinni haarata Atletico – Unitedi duellist.

Betsafe’i koefitsiendid 13.12.2021 @17.30

Kuigi paari võitjad nende ridade kirjutamise hetkel veel ennustada teha ei saanud, siis meie soovitame kiiremas korras Unitedi heast koefitsiendist kinni haarata. Näiteks võõrsil toimuvas avamängus on nende koefitsiendiks 3.10. Ent miks kiiresti?

Põhjus peitub mõistagi Ralf Rangnickis. Veebruariks on tal kõvasti aega, ent Punased Kuradit vastavalt enda soovile mängima panna ning praegu pigem domineeriv narratiiv, kus United on “mahakäinud sats”, võib olla ammune minevik. Hetkel on sakslane klubi tüürinud ainult kolmas mängus ning tal on vöö vahel 1:0 võit Crystal Palace’i üle, 1:1 viik Berni Young Boysiga ning 1:0 või Norwichi üle.

Eks aeg annab arutust, kas Unitedil tõesti õnnestub mänguvanker tagasi domineerimise poole pöörata, kuid selge on see, et säärasest narratiivimuutust nende puhul just liiga tihti kõneleda ei saa. Boonusvihjena anname omapoolt kaasa:

Betsafe’i koefitsiendid 13.12.2021 @17.30

3) United mängib ka kohe ja praegu

Kui me aga Unitedist juba räägime, siis sel nädalal tulevad nad väljakule koguni kaks korda. Esmalt teisipäeval, mil sõidavad Premier League’is külla Brentfordile. Kuigi kõrgliiga uustulnukad leiavad 16 vooru järel ennast tublilt 10. positsioonilt, on tegemist ikkagi… Premier League’i uustulnukaga ning lähtudes eelmises lõigus Rangnicki kohta kirjutatust, siis soovitame kõigil Unitedi tavapärasest kõrgemast koefitsiendist kinni hakata enne kui hilja. Põhimõtteliselt kahekordistada oma panus olukorras, kui United madistab uustulnukaga? See on lihtsalt sõge!

Betsafe’i koefitsiendid 13.12.2021 @18.00

Teistkordselt tuleb United sel nädalal väljakule koduplatsil, kui nad võõrustavad koduses liigas Brightoni. Tolles kohtumises kuradikeste pealt enam liiga palju kasu ei saa lõigata, sest nende võidukoefitsient liiga 11. meeskonna vastu on kõigest 1.55. Küll pakub sel päeval head panustamiskohta Arsenal, kes sõidab külla Leeds Unitedile ning kelle võidukoefitsiendiks on pandud 2.28.

Jah, suvise ilma ennustamine võib ka vahel lihtsam olla, kui Arsenali järgmise vooru tuju ette teadmine, ent kui kõik pusletükid siiski õigesti paika sättida, on see loogilisem pilt. Oktoobri lõpus igatahes asjad nii ka läksid.

Betsafe’i koefitsiendid 13.12.2021 @18.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

4) Õpetlik pilk jäähokimaailma

Pakkumisrubriigi lõpetuseks kiikame hoopiski jäähokimaailma või veelgi täpsemalt Taani meistrisarja. Rungstedi näol on tegemist küll riigi valitseva meistriga, kuid tänavune hooaeg pole neil nii hästi kulgenud ja 25 vooru järel on neil ette näidata vaid 10 võitu (millest 5 on tulnud sealjuures alles lisaajal).

SønderjyskE on samal ajal normaalajaga enda kasuks suutnud kallutada 15 kohtumist ning sekka veel ka ühe lisaajaduelli, mistõttu püsivad nemad erinevalt Rungstedist praegu ka tiitlikonkurentsis. Sellises olukorras on veidi üllatav näha, et  SønderjyskE  polegi meeskondade omavahelises duellis favoriit. Ent kui see juba nii on, oleme meie varmad sellest kinni haarama. ning panustame SønderjyskE Ishockey võidule.

Betsafe’i koefitsiendid 13.12.2021 @17.30

Olgu siinkohal ka öelnud, et meeskonnad on tänavu kolm korda juba ka omavahel kohtunud ning kõik duellid on läinud SønderjyskE poole, vastavalt 4:0, 6:3 ning viimati eelmisel nädalal 5:2.

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

 

log in

reset password

Back to
log in