Nädala ennustusvihjed: Floral on võimalik tiitlipisarad kärmelt minema pühkida

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume esmajoones jalgpalli eurosarjadele, kuid lisaks ei saa me üle ega ümberg F1 põnevast lõpplahendusest.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Jõulukuu teisel nädalal suuname esmajoones pilgud vutiväljakutele, sest nii Meistrite, Euroopa kui ka Konverentsiliigas selguvad viimased alagrupist edasipääsejad. Lisaks kiikame ka vormeliradadele, sest nädala teises pooles selgub Abu Dhabis tänavune F1 maailmameister!

1) Jõulud on andmise aeg

Jõulud on teatavasti andmise aeg ning just seetõttu alustame sel korral oma ennustusvihjeid hoopis teise nurga alt. Nimelt on Betsafe praegu digimuutunud jõulumaaks ning kõikidel huvilistel on iga päev võimalik võtta erinevaid kingitusi. Lõputud tasuta spinnid, sularahapreemiad, tasuta panused ja palju muud – ning seda kõike 26 päeva järjest!

Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning seejärel ongi võimalik täita igapäevaseid jõuluülesandeid, et võtta preemiaks tasuta spinne, tasuta panuseid, riskivabu panuseid ja sularaha! Usinamatel päkapikkudel on võimalik sihtida ka kõrgemaid läbimängutasemeid, et võita seeläbi iPhone 13, kuni 750 € väärtuses reisivautšer või palju muud.

Jõulupreemia

2) Kes lipsavad Meistrite liigas veerandfinaali?

Kui kolmes Meistrite liiga alagrupis pole teisipäeval mängus mitte midagi peale au (ja tuhandete eurode), siis õnneks on vutisõpradele antud ka B-alagrupp, kus Liverpooli järel püüavad teist veerandfinaali viivat kohta FC Porto, AC Milan ja Madridi Atletico.

Enne viimast vooru on eelisseisus Porto, kes hoiab viie punktiga teist kohta. Portugallaste kasuks räägib sealjuures ka fakt, et nemad saavad otsustava kohtumise Atletico vastu pidada koduplatsil. Ehk Porto jaoks on kõik enda kätes ja kui oma ära tehakse, ongi koht veerandfinaalis kindel.

Küll pole kindel, et asjalood ka nii lähevad ning panustamisseisukohalt soovitame me otsa vaadata hoopis grupi teisele kohtumisele AC Milani ja Liverpooli vahel.

Betsafe’i koefitsiendid 06.12.2021 @07.00

Jah, Liverpool pole alagrupis veel kordagi vääratanud. Jah, meeskondade eelmise duelli võitis Liverpool. Ning jah, Milani laatsaretis on seitse pallurit, kellest nii mõnedki kuuluksid tavaolukorras algkoosseisu. Ent… Liverpoolil on siiski alagrupi võit juba kindlustatud ning arvestades Inglismaa kõrgliiga detsembrikuist eripära (loe: iga-aastane hullumeelne graafik, mis meeskondi ja mängijaid kurnab) on enam kui tõenäoline, et Jürgen Klopp vilistab (heas mõttes) kõikide fännide soovidele ja saadab eurosarjas väljakule teise, kui mitte kolmanda ešeloni. Ja kuna Milan mängib samal ajal koduväljakul edasipääsu peale, soovitamegi nende peale panustada.

Kolmapäevastes kohtumistes on kaalul juba tunduvalt rohkem, sest lukus on asjalood ainult H-alagrupis. E-alagrupis heitlevad loodavad Bayerni järel veerandfinaali lipsata FC Barcelona ja Lissaboni Benfica, F-alagrupis on Unitedi järel lahtine Villarreali ja Atalanta järjestus ning G-grupis, kus madistavad Lille, Salzburg, Sevilla ja Wolfsburg, pole selge… mitte kui midagi.

Koefitsientidele otsa vaadates jäi meie pilk pidama kahele kohtumisele. Esmalt Atalanta-Villarreal, kus 1×2 panuste juures on hispaanlaste võidukoefitsient 4.45. Ent veelgi ahvatlevam on meie jaoks FC Barcelona võidukoefitsient Müncheni Bayerni vastu.

Betsafe’i koefitsiendid 06.12.2021 @07.00

Põhjus on sealjuures suuresti sama, mis AC Milani puhul. Jah, Barcelona tänavune hooaeg on… täpselt selline nagu on, kuid katalaanide jaoks on viimases voorus Bayerni vastu kaalul siiski koht veerandfinaalis ning sakslastel vastupidiselt, pole kindla alagrupi võitjana kaalul mitte kui midagi.

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad Meistrite liiga pakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 06.12.2021 @14.00

3) Kas Flora teeb imet?

Pühapäeval valusalt Eesti meistritiitlist ilma jäänud Tallinna FC Flora võib tolle kaotuse juba sellel nädalal vaiba alla pühkida. Oot, kuidas? Eks ikka eurosarjas alagrupist edasi pääsemisega!

Betsafe’i koefitsiendid 05.12.2021 @23.00

See šanss on küll pigem teoreetiline – NB! teha vahet väljendiga “ülimalt teoreetiline” -, ent siiski täiesti reaalne. Mis selleks siis juhtuma peab? Asi on lihtne: Tallinna klubil tuleb võõrsil lihtsalt Belgia klubist Gentist üle olla ning loota seejärel, et Küprose sats Anarthosise Famagusta alistab Belgradi Partizani. Seejärel tõuseks nii Flora kui ka Anorthosis serblastest mööda kaheksa punkti peale, aga kuna nende omavahelised mängud jäid viiki, annaks ülejäänud viigilahutajad hetkeseisuga eelise meie hõbedaklubile. Tõsi, see võib ka muutuda, juhul kui Famagusta löövad Partizani võrku rohkem väravaid, kui Flora Gentile.

Ühesõnaga, muutujaid on palju, ent arvestades, mis on ikkagi Flora jaoks kaalul: alagrupist edasipääs ja sellega minimaalselt kaasnev 825 000 eurot (325 000 edasipääsu eest ja 500 000 Genti võitmise eest, mis oleks edasipääsemise tingimus), siis rohkem motivatsiooni vere ninast välja pigistamiseks annab leida.

Seepärast pigistame ka meie hetkel Flora autsaideri fakti osas silma kinni ning purjetame rohevalgetega uhkelt lõpuni! Eesti eest!

4) Kes kroonitakse F1 maailmameistriks?

21 etappi on 2021. aastast juba selja taga, ent lõpuks tehakse ikkagi kõik selgeks viimasel etapil. 12. detsember on see päev, mil Abu Dhabis selgub tänavune F1-sarja maailmameister.

Mootorispordijumal on sealjuures meile valmis kirjutanud erakordselt põneva stsenaariumi, kuna tiitlirivaalid Max Verstappen ja Lewis Hamilton lähevad viimasele võistlusnädalavahetusele vastu võrdselt 369,5 punkti peal. Ent kellel on Yas Marina ringrajal eelis?

Koefitsiente teadmata, siis püstol oimu kohal langeks meie valik ikkagi Hamiltoni peale. Puhtalt kogemuste pärast. Eks vabatreeningute lähenedes sepista Betsafe’i koefitsiendimeistrid ka vastavad numbrid paika ja siis ole ka näha, kas selle pealt võiks ka kena kopikat lõigata.

Küll aga on juba praegu võimalik Betsafe’is panustada ka järgmise F1-hooaja peale ning seda erakordselt huvitava nurga alt. Kas uuel hooajal Mercedese rooli istuv George Russel kroonitakse oma hõbenoolte debüüthooajal maailmameistriks?

Betsafe’i koefitsiendid 05.12.2021 @23.00

Kes siiski nii julge pole, sel on võimalik ennustada, et noor britt kogub tiimikaaslasest Lewis Hamiltonist rohkem punkte. Selle eripanuse koefitsient on 4.00. Öelge siis siinkohal veel, et julge hundi rind pole haavleid täis…

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in