Nädala ennustusvihjed: Kontaveidil on võimalik teha ajalugu!

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes esmajoones Manchester Unitedile, kuid lõpetuseks tüürime oma jutu ikka tennise juurde.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Viinakuu viimasel nädalal suuname esmajoones pilgud Inglismaa vutiväljakutele. Seejärel põrgatame mõtteid Soome lahe lõuna- ja põhjakaldal, kuniks Rumeeniasse siirduma. Miks sinna? Sest just seal on Anett Kontaveidil võimalik teha ajalugu. Aga nüüd kõigest järjekorras…

1) Kas Manchester United on ikka õigel teel?

0:5. Selline seis oli möödunud nädalavahetusel Old Traffordi tablool karm tõsiasi, kui FC Liverpool seal südamest lustis. Viimased kümme aastat pole niikuinii olnud kõige kergem olla Manchester Unitedi fänn, kuid pühapäeval oli see kõik kuidagi erakordselt raske.

Mõistetavalt küsisid paljud vutisõbrad pärast säärast allajäämist, et kas Ole Gunnar Solskjaeri aeg on läbi. Meie selles küsimuses (veel) sõna ei võta, kuid üks on kindel: säärased sõnavõtud, nagu norralane pärast seda kohtumist tegi, tema aktsiaid ei tõsta.

Kes veel kursis pole, siis norralane lausus järgnevat: “Oleme grupina liiga kaugele jõudnud ja oleme liiga lähedal, et nüüd alla anda. Ma pole lahkumisest midagi kuulnud ja mõtlen tööle. Oleme kõik pettunud. Ma ei saa öelda, et oleks ennast halvemini tundud. Nagu ütlesin, võtan vastutuse endale ja see on minu täna ning edasi minnes.”

“Ma usun endasse. Ma usun, et olen lähedal sellele, mida klubist tahan. See, mis me oleme teinud, mida ma olen näinud, see areng. Muidugi, tulemused pole viimasel ajal piisavalt head olnud. Pean olema tugev ja usun, millesse oleme teinud koos treeneritetiimi ja mängijatega,” sõnas Solskjaer.

Betsafe’i koefitsiendid 25.10.2021 @20.00

Noh… laupäeval on võimalik norralasel näidata, kas see, millesse nemad treeneritega usuvad, ka tulemusi pakub. Külla tuleb sõita Tottenhamile, kes on haavatav. Kaks võitu viimasest viiest kohtumisest pole kindalsti see, millega Hotspuri juhid rahul oleks ning Nuno Santo töökoht on tegelikult samuti kergelt ohus. Meeldib see talle või mitte. Ehk kindel on, et andmiseks Tottenhami kodustaadionil läheb.

Aga milliseks? Seda me ennustada ei julge, ka Betsafe’i koefitsiendid on võrdlemisi võrdsed. Ent kuna panustamiskihk on suur, siis julgeme välja hõisata selle, et tolles kohtumises ikkagi väravaid näeb. Seda lubaks ka meeskondade varasem vorm.

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel nädalal on menüüs näiteks:

Betsafe’i koefitsiendid 25.10.2021 @20.00

2) Meistrite liigat pole? On ikka!

Jalgpallisõprade kurvastuseks sel nädalal Meistrite liigat pole, kuid kossufännid saavad see-eest vastu hõigata, et on küll! Eestlase jaoks tähendab see seda, et tugevuselt teises-kolmandas (see debatt on lahtine) eurosarjas rassib sel seitsmepäevakul ka Kalev/Cramo.

Kaks nädalat tagasi osmanite juures Bursa Tofasest 81:77 jagu saanud kalevlased võõrustavad teisipäeval kodusaalis aastaid Belgia paremikku kuulunud Oostende Filoud. Erinevalt Maarjamaa tšempionist on neil võiduarve eurosarjas veel avamata, sest avavoorus kaotasid nad 83:92 Tofasele ning teises voorus 77:83 Strasbourgile.

Kui kohtumine toimuks võõrsil, annaksime me Oostendele vast rohkem šanssi, kuid Saku Suurhallis peaks asjalood olema lihtsad. Kalev lihtsalt peab võitma! Seda usuvad ka Betsafe’i inimesed, kes koefitsienti just liiga kõrgeks kruvinud pole, kuid meile see siiski passib.

Betsafe’i koefitsiendid 25.10.2021 @20.00

Kes kibeleb rohkem kossupanuseid tegema, sel tasub samuti menüüribast Päevapakkumisi otsida. Põhjuseks mõistagi eelmisel nädalal alanud NBA hooaeg, kust Betsafe igapäevaselt erinevad kombopanuseid pakub!

3) Jäähoki poole tasub ikkagi kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada!

Nimelt pakub Betsafe’i ome klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu. Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal KHLis kiigata näiteks meie põhjanaabrite poole.

Jokerit on alustanud hooaega igati korralikult ning 22 mängu järel leiame nad 14 võidu ja 8 kaotusega läänekonverentsi teiselt kohalt. Mis aga veelgi muljet avaldavam, Soome esiklubi on visanud ka 75 väravat, mis on KHLi paremuselt teine näitaja. Sestap oleks loogiline, et Habarovski Amuurist (7-15, väravate vahe: 44:62) neile vastast pole.

Betsafe’i koefitsiendid 25.10.2021 @20.00

Ja kui nii lähebki ning panus tõepoolest oli 25-eurone, siis ongi tasuta 10-eurone panus sinu!

4) Kontaveit jahib ajaloolist pääset

Pühapäeval Moskva WTA-turniiril triumfeerinud Anett Kontaveit on sel nädalal võistlustules Rumeenias. Transylvania Openi avaringis tuleb maailma edetabelis 14. kohale kerkinud eestlannal minna vastamisi Aleksandra Krunićiga
(WTA 140.). Kes tolles matšis favoriit on… noh, siinkohal ei pea me vist isegi rohkem sõnagi lausuma.

Betsafe’i koefitsiendid 25.10.2021 @20.00

Turniiril teist asetust omaval Kontaveidil on aga suur motivatsioon Rumeenias kogu krempel kinni panna. Esiteks on võita tore. Teiseks on tore võita WTA-tasemel ning kolmandaks tagaks eestlanna nõnda esmakordselt koha WTA aastalõputurniiril.

Mainekale võistlusele pääseb nimelt kaheksa hooaja jooksul enim punkte kogunud tennisisti. De facto on Kontaveit selles edetabelis küll kümnendal kohal, kuid maailma esinumebr Ashleigh Barty andis juba teada, et tõmbab hooajale joone alla. See tähendab, et hetkel oleks viimasena peale saamas Ons Jabeur, kuid Kontaveidil on võimalik tuneeslannast veel punktide võrdluses mööduda. Selleks tuleks aga Rumeenia turniir kinni panna!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in