Nädala ennustusvihjed: kui kuum võiks äsja triumfeerinud Kontaveit olla US Openil?

Spordisõbral tasub oma kalender heaga puhtaks lüüa, sest sel nädalal saavad avapaugu nii US Open kui ka kodune võrkpalli EM. Sealt ka meie panustamisvihjed.


Saa osa suurepärasest võimalusest

1

Tee vähemalt 10 € sissemakse.

2

Pärast sissemakse tegemist saa koodi abil spordiboonust.

3

Naudi oma 100% spordiennustuse boonust!

Hangi Boonus

Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Kui senised ennustusvihjed on suuresti kulgenud vutitähe all, siis sel nädalal suuname enne jalgpallist kõnelemist oma tähelepanu teistele aladele.

1) Kas Kontaveit särab ka US Openil?

Kontaveit
Anett Kontaveit poseerimas karjääri teise WTA-trofeega. Foto: Facebook @TennisInTheLand

Esmaspäeval antakse teisel poolt lompi avapauk tenniseaasta viimasele suure slämmi turniirile US Openile. Mõistagi on seal konkurentsis ka meie valgepallurid Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit. WTA edetabeli 70. real asuv Kanepi läheb turniirile vastu tavapärases musta hobuse rollis. Heal päeval on ta jätkuvalt võimelini kõiki alistama, ent paraku kipub vanuse peale tulekuga neid päevi aina vähemaks jääma.

Seega on ka raske öelda, milleks võiks haapsallanna US Openil võimeline olla. Tema esimeselt tõkkelt vaatab vastu kümme aastat noorema kasahhi Julia Putintseva (WTA 33.) nimi. Kui sellest õnnestuks üle saada, pole alistamatu ka potentsiaalne teise ringi vastane – kas Leylah Annie Fernandez (WTA 68.) või Ana Konjuh (WTA 88.). Kolmandas ringis ootaks tõenäoliselt ees juba vähe tõsisem pähkel, maailma kolmas reket Naomi Osaka.

Ent tulles tagasi Kanepi avaringi lahingu juurde: visa võitlejana võib eestlannalt kindlasti oodata tulist lahingut, mistõttu ei ennusta me mitte võitjat, vaid seda, et kohtumises näeb vähemalt 21 geimi. See tähendaks siis kas kolme setti või tasavägist kaotust kahes setis.

Betsafe’i koefitsiendid 29.08.2021 @12.00

Kontaveidi osas tasub olla aga märksa rohkem elevil, kuna eestlanna lõpetas Clevelandis triumfeerides oma nelja-aastase WTA-võidupõua. Tõsi, vastased olid seal tiba nõrgemad, kuid pärast nelja järjestikust avaringi kaotust oli triumf parim võimalik motivatsiooni- ja enesekindluseboost. Turniiri järel kinnitas Kontaveit, et pole endale US Openi osas eesmärki seadnud, kuid vihjas ridade vahelt, et oleks tore oma senine parim tulemus (neljas ring) üle teha.

P.S. Betsafe’i pakub selleks puhuks oma klientidele ka erikoefitsienti.

Betsafe’i koefitsiendid 29.08.2021 @12.00

Ent kui kaugele võiks Kontaveit tegelikult jõuda? Vaatame siis turniiritabelile otsa. Avaringi vastaseks on tal austraallanna Samantha Stosur (WTA 186.). Vanameister sai turniirile peale ainult külmutatud reitinguga ning igasuguse loogika alusel peaks ta olema Kontaveidile lihtne pähkel pureda. Sama meelt on ka Betsafe’i inimesed.

Betsafe’i koefitsiendid 29.08.2021 @12.00

Teises ringis ootaks Kontaveiti ilmselt šveitslanna Jill Teichmann (WTA 44.), kelle eestlanna eelmisel aastal aga kindlalt 6:3, 6:4 alistas. Kolmandas ringis tuleks ilmselt madistada aga juba Iga Swiatekiga. Roland Garros jäi nende omavahelises duellis peale küll poolatar, kuid see oli saviliivakattel, mis talle ka paremini sobib. US Openil on šansid vähe võrdsemad.  Seega, äkki!?

Kui seegi tõke saaks ületatud, ootaks neljandas ringis ees kas värske olümpiavõitja Belinda Bencic (WTA 11.) või Jessica Pegula (WTA 23.), kellele Kontaveit äsja Montrealis kaotas. Seega, kui peaksime panustada, näib kõige tõenäolisem ikkagi uuesti (vaid) neljandasse ringi jõudmine. Kaugemale ratsionaalsus lihtsalt ei luba, ent siinkohal tunneksime me ennast ka hästi, kui Kontaveit meil suu lukku paneks ning kaugemale purjetaks!

2) Mida suudab Eesti kodusel EMil?

Selle nädala kolmapäeval saab Tallinnas oma avapaugu võrkpalli EM. Kuna võrkpall pole kõige atraktiivsem ala, siis tuleb koefitsientide osas veel veidi oodata, ent kerge eelvaate jõuame siiski ära teha.

Eesti alustab turniiri Avo Keele juhendatava Läti vastu ning olgem ausad, kui EMil on üldse mäng, kus me peaksime ennast soosikuna tundma, siis on see see. Kui avamäng tuppa tuleb, võib hüvasti öelda ka edasipääsulootustele. Kui lõunanaabrid aga paika pannakse – khm, soovitame panustada sellele – on šansid head. Seejärel tuleb korra näpistada veel kas Horvaatiat või Slovakkiat. Heal päeval on isegi mõlema alistamine võimalik! Meie alagrupi kaks suurt on siis Saksamaa ja värske olümpiavõitja Prantsusmaa. Nendes kohtumistes tasub lihtsalt koju toodud maailma tipptaset nautida, ei muud.

Seega, kindlasti tasub Betsafe’il silm peal hoida, et need kõige magusamad EMi koefitsiendid üles leida. Lisaks võrkpallirubriigile tasub kiigata ka näiteks EKSKLUSIIVI alla, sest just sealt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude soovitusi. Üks guru, Toomas Vara, on aga tegev ka võrkpalliliidus, seega teatud vihjeid võib iganädalastest podcastides välja kooruda. Praegu püsivad gurud aga oma liistude juures ja pakuvad huvilistele vaid vutikombot.

Betsafe’i koefitsiendid 29.08.2021 @12.00

3) Rahvuskoondist ootavad ees rasked pähklid

Kui me otsapidi juba jalgpalli ja rahvuskoondiste juurde jõudsime, siis… Eesti A-koondist ootab sel nädalal ees kaks kohtumist. Esmalt minnakse neljapäeval MM-valikmängus vastamisi Belgiaga ning seejärel sõpruskohtumises Põhja-Iirimaaga.

Siinkohal ütleme kohe ära, et kuigi suvine Balti turniiri võit andis taas põhjust vutikoondisesse uskuda, siis püsime me kahe jalaga maa peal ning mõistame, et FIFA edetabeli esimese vastu meil šansse pole. No tee või tina, kuid 2009. aasta, mil Eesti võitis Lillekülas 2:0, lihtsalt ei kordu. Samas pole ka tõenäoline 2016. aasta deja vu, kui Eesti sai võõrsil tuppa 1:8. Seega tõenäoline näiks selline 1:3 või 1:4 allajäämine. Kui asjad nii läheksid, pakub Betsafe meile koefitsiendiks 1.75. Igatahes parem, kui Eesti võidukoefitsient, milleks on koguni 81(!).

Betsafe’i koefitsiendid 29.08.2021 @12.00

Pühapäevase Põhja-Iirimaa kohtumises osas mängib väga palju rolli aga see, mis koosseisuga Thomas Häberli lahingusse läheb. Kuna järgmisel nädalal ootab ees ka veel järgmine mõisa peale kohtumine Walesiga, siis ilmselt veidi hobuseid hoitakse. Ning nõnda ei maksa ka sealt triumfi oodata.

Kes siiski kibeleb juba sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

4) Milliseks kujuneb järgmine vormelikarussellisõit?

Ohohoo, kust õigupoolest alustada. Ilmselt sellest, et kui vähegi tõenäosusteooriat tunda, siis midagi sellist, nagu Belgias juhtus, lihtsalt korduda ei saa. Spa ringrajal toimut võib tõepoolest nimetada farsiks, kuid hea nope on see, et see lõppes Max Verstappeni võiduga. Ehk täpselt nagu me ennustasime. Samas, mingit au me selle eest endale ei võta, kuna tegemist oli ikkagi tõelise fopaaga.

Sel nädalal kihutavad vormelid Põhja-Hollandis Zandvoortis ning kui uskuda ilmateadet, on taevakraanid taas valla. Nädala jooksul võib see mõistagi muutuda, kuid kindlasti tasub sellel silma peal hoida. Teine asi, millel tasub silma peal hoida, on ikkagi Verstappeni kiirus. Midagi pole teha, hollandlane on hooaja edenedes aina enam masinaga sinapeale saanud ning kodurajal on tal aina enam põhjust teistele kandu näidata.

Nende ridade kirjutamise hetkel Betsafe’i koefitsiente veel väljas pole, kuid 99-protsendilise tõenäosusega on see nii Verstappeni kui ka Hamiltoni puhul 2.00 kandis. Ehk suurus, millest tasub Hollandi GP võitjat ennustades kinni haarata.

Ent tark panustamissõber teab mõistagi veidi oodata, et näha, mida vabatreeningud ja ilmataat Zandvoorti ringraja kohta reeta võiksid. See on mõistlik ka seepärast, et Betsafe on F1 GP-de eel alati pakkunud oma klientidele erinevaid kombopanuseid, kus saab kasu lõigata näiteks Williamsi meeskonna sähvatutest või hoopis näiteks briti sõitjate kiirusest. Hoia Vormel 1 rubriigil seega kindlasti silm peal!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Nõnda maksab Betsafe kogu panuse varem välja, kui su tiim on saanud kahe väravaga edumaa mistahes matši etapis. See ei muutu isegi siis, kui vastastiim peaks hiljem mängu viigistama või võitma. Kui su tiim läheb 2 väravaga juhtima, maksab Betsafe su panuse igal juhul varasemalt välja (15 minuti jooksul). Seda panust saad kasutada Premier League’is, La Ligas, Bundesligas, Meistrite liigas, Euroopa liigas ning isegi eksklusiivsemates Norra, Soome, Taani ja Peruu kõrgliigades! Sinul ei jää muud üle, kui pakkumine SIIN vastu võtta ning seejärel mõnusalt pingil istuda ja mängu nautida.

KASUTA VARAST VÄLJAMAKSET

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in