Nädala ennustusvihjed: Flora viimane šanss ning Barcelona uutmoodi tulemine

Jalgpall, jalgpall, jalgpall ja jalgpall. Sel nädalal sattus meie panustamisvalikusse ainult armastatud vuttmäng koos Chelsea, Flora, Barcelonaga.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Augusti kolmas nädal möödub meil suurest jalgpallitähe all: erinevaid panustamissoovitusi toome teile Premier League’ist, Konverentsiliigast, Meistrite liigast ning La Ligast!

1) Londonis alustab esimene derbilaine


Kui üle kogu maailma tehakse juttu praegu erinevatest koroonalainetest, siis Londonis valmistutakse sel nädalavahetusel hoopiski derbilaineks, kui Arsenal võõrustab Emirates’i staadionil pühapäeval linnarivaal Chelseat. Kohalike jaoks on see vastasseis jätkuvalt sama põhimõtteline kui 100 aastat tagasi, ent tavalise vutifänni jaoks on duellist tublisti õhku välja lastud.

Sest kui Chelsea on praegu meeskond, keda nähtakse tiitlikaitsja Manchester City ühe suurima rivaalina, siis Arsenal kinnitas juba avavoorus, et nad on lihtsalt Arsenal, kui kaotati 0:2 Brentfordile. Eestlaste jaoks oli tolle kohtumine ainus tipphetk see, kui varumeestepingilt vaatas vastu meie oma Karl Jakob Hein. See võib juhtuda ka teises voorus Chelsea vastu, ent mis veelgi tõenäolisem, juhtub taas ka see, et Arsenal kaotab.

Chelsea võidukoefitsient punaste linnarivaalide vastu on 1.81. Kes tahab seda aga vürtsitada, see võib lisada juurde, et Chelsea võidu juures lüüakse kohtumises vähemalt kaks väravat. Sellisel juhul on teenimiskordaja juba 2.37 ehk kopikast muutub kiiremini rublaks.

Betsafe’i koefitsiendid 16.08.2021 @11.30

Samas pole välistatud, et nädalavahetuse lähenedes võib Betsafe’i keskkonnast leida veelgi magusama koefitsiendikoha. Kes otsib, see leiab, ent vihjena suunaksime kõiki spordiennustuse menüüribal EKSKLUSIIV-sõna otsima. Sest just sealt alt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude omapoolseid kombopakkumisi, millest mööda vaatamine on enamasti lihtsalt patt!

2) Flora seisab silmitsi viimase tõkkega

Eelmisel nädalal toimunud euromängu eel sõnas Rauno Sappinen, et kolm väga nappi kaotust on nad meeskonnana piisavalt vihaseks ajanud ning nüüd on aeg teha vigade parandus. De facto seda ka tehti, sest Küprose meistri vastu suudeti hoolimata kaotusseisu jäämisest võtta 2:1 võit. Ent paraku piisas sellest vaid penaltiseeriaks, kus siis hiljem kaotusekibedust tunti. Nõnda sulgus Flora jaoks Euroopa liiga uks ning rohevalged on sunnitud tulema kraapima Konverentsiliiga oma ukse taha.

Valus hoop, mille võttis tabavalt kokku ka peatreener Jürgen Henn. “Arutasimegi Kostjaga (Konstantin Vassiljev – toim), et huvitav, mis sel jalgpallil meeskonnale veel varuks on,” lausus ta mängujärgsel pressikonverentsil. “Hetkel on väga valus, aga ainus võimalus on sellest üle olla ja siit edasi minna. Pöörata need õppetundideks ning mitte raskel hetkel alla vanduda.”

Suhtumine on õige, ent ainus häda on, et neid kohti, kus õppetunde päriselt realiseerida, kipub väheseks jääda. Nüüd seisab Flora ja ajaloolise eurosarja alagrupi koha vahel siis Iirimaa tšempion Shamrock Rovers. Samad vastased läksid vastamisi ka kümme aastat tagasi, kui kahe mängu kokkuvõttes lipsasid 1:0 üldskooriga järgmisesse ringi iirlased. Praegu nähakse soosikuna aga pigem florakaid.

Selle, mis vahepealse ajaga on muutunud, sõnas eelmisel nädalal tabavalt Vassiljev: “Kui mõned aastad tagasi oleks öeldud, et tuleme Küprose klubi vastu kaotusseisust välja, siis kes oleks seda uskunud? Tundub, et see on võimalik!”

Paraku on võimalik ka see, et vastavate koefitsientide väljatöötamine võtab tavapärasest veidi rohkem aega, mistap polegi meil võimalik kohe nädala alguses neid teieni tuua. Küll saame kohe teieni tuua ühe Betsafe’i EKSKLUSIIVPANUSE. Kas Flora suudab kahe mängu kokkuvõttes ikkagi Shamrock Roversi alistada? Pessimistlikud Betsafe’i inimesed rohevalgetesse ei usu, ent meie siiski usume. Sest neli viimast euromängu on küll kõik olnud valusad, ent lubavad.

Betsafe’i koefitsiendid 16.08.2021 @11.30

3) Meistrite liiga alagruppide eelmäng

Küll on meil juba praegu teieni tuua Meistrite liiga play-off’i koefitsiendid. Duelle on kokku kuus ning meie pilk jäi pidama AS Monaco ja Donetski Šahtari vastasseisule. Peaaegu kõik näevad selles paaris favoriidina prantslasi, ent miskipärast kipuvad idabloki riigid aeg-ajalt ikka üllatama. Sestap annamegi me ukrainlastele topeltšansiga võimaluse, kuna koefitsiendipojake jääb sellisel juhul 2.20 peale seisma.

Betsafe’i koefitsiendid 16.08.2021 @11.30

Samas pole välistatud, et nädala edenedes võib Betsafe’i keskkonnast leida veelgi magusama koefitsiendikoha. Kes otsib, see leiab, ent vihjena suunaksime kõiki spordiennustuse menüüribal EKSKLUSIIV-sõna otsima. Sest just sealt alt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude omapoolseid kombopakkumisi, millest mööda vaatamine on enamasti lihtsalt patt!

4) Barcelonal ikkagi on tõsi taga?

Barcelona vajas selleks küll oma legendi Gerard Pique’ abi, kuid tänu tagalamehe märgatavale palgakärpele õnnestus katalaanidel oma sellesuvised täiendused uueks hooajaks ära registreerida. Avamängus Real Sociedadi vastu keegi neist küll veel skoori ei teinud, ent 4:2 võiduga tõestati siiski, et Barcelonal on tõsi taga ka Messita!

Eelseisval nädalavahetusel on Blaugranal võimalik kinnitada, et tegemist polnud ühekordse “pime kana leiab ka tera” juhtumiga, vaid nad tõesti on ka Messita tiitlipretendendid. Panustamissõbradel tasub aga praegust Barcelonat kindlasti ära kasutada, sest Kataloonia hiiu koefitsiendid on tavapärasest tunduvalt magusamas. Näiteks Bilbao Athleticu vastu on Barcelona võidukoefitsient 2.05 ning kui kohtumises lüüakse parasjagu ka vähemalt kaks väravat, saab seda koguni 2.45 peale tõsta!

Betsafe’i koefitsiendid 16.08.2021 @11.30

Kindlasti leiab terava silmaga vutisõber häid panustamiskohti ka Serie A-s või Bundesligas. Ent kes omapäi ikkagi hätta jääb, sel tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Nõnda maksab Betsafe kogu panuse varem välja, kui su tiim on saanud kahe väravaga edumaa mistahes matši etapis. See ei muutu isegi siis, kui vastastiim peaks hiljem mängu viigistama või võitma. Kui su tiim läheb 2 väravaga juhtima, maksab Betsafe su panuse igal juhul varasemalt välja (15 minuti jooksul). Seda panust saad kasutada Premier League’is, La Ligas, Bundesligas, Meistrite liigas, Euroopa liigas ning isegi eksklusiivsemates Norra, Soome, Taani ja Peruu kõrgliigades! Sinul ei jää muud üle, kui pakkumine SIIN vastu võtta ning seejärel mõnusalt pingil istuda ja mängu nautida.

KASUTA VARAST VÄLJAMAKSET

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in