Nädala ennustusvihjed: Pekingi taliolümpia algab, eestlastel selge(d) medaliootus(ed)

Selle nädala ennustusvihjetes heidame esimese pilgu juba Pekingi taliolümpia poole, kus salamisi ka medaleid loodame.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Sel nädalal koondub kogu (tali)spordimaailma tähelepanu Pekingisse, kus reedel antakse avalöök 24. taliolümpiamängudele. Eestlasedki ootavad Hiinamaal toimuvat spordipidu pikisilmi, sest on meil ju mitmeid medalilootusi. Sellest ja paljust muust me nüüd lähemalt räägimegi.

1) Olümpiamedal – mitte kas, vaid mitu!

Nii 2002. aasta Salt Lake City, 2006. aasta Torino kui ka 2010. aasta Vancouveri mängude eel polnud Eestimaa kodudes põhiküsimus mitte see, kas Eesti saab medali, vaid hoopis see, et mitme autasuga meie sportlased kodumaale naasevad. Vahepeal – ühest suurmeeste ja -naiste taandumisega – see komme kadus ning Sotšis saimegi parimal juhul rõõmustada iluuisutaja Viktor Romanenkovi 24. koha üle meeste üksiksõidus.

PyeongChangis, tõsi, oli koondise parim koht tunduvalt ilusam – naasis Saskia Alusalu ju neljanda kohaga – kuid reaalsuses oli ta medalist vaat et sama kaugel, kui neli aastat tagasi kahevõistluses veel 16. kohaga rahulduma pidanud Kristjan Ilves.

Pekingi mängude eel võib Ilves oma helgemates unenägudes aga reaalselt poodiumile tõusmisest unistada. Jah, selleks on vaja olla ise mehe eest väljas ning loota ka õnnejumalanna abile, kuid see pole võimatu. Täpselt nagu ei saaks kaheksandaks maailmaimeks liigitada kiiruisutaja Marten Liivi medalit. Raske, kahtlemata. Utoopia, ei!

Meie kõige suuremad medalilootused – või siinkohal isegi ootused! – on seotud aga Kelly Sildaru. Freestyle-suustaja kuulus oma trumpalal ehk rennisõidus kullapretendentide sekka juba Pyeongchangis ning rõõm on tõdeda, et nelja aastaga pole selles osas midagi muutunud. Kui Kelly rennisõidus starti tuleb, on ta kullapretendent number üks!

Rennisõiduski tasub medalit loota/oota, kuid kuld näiks seal eneseületusena, kuivõrd viimastel jõuproovidel pole Sildaru enam hiinlannale Eileen Gu-le vastu saanud. Seda teavad ka Betsafe’i koefitsiendimeistrid.

Betsafe’i koefitsiendid 29.01.2022 @20.00

Lisaks astub Sildaru võistlustulle ka Big Air hüpetes, kuid kuivõrd seal on tal kohati olnud probleeme isegi finaali murdmisega, siis ärme kolme medali survet noorele tütarlapsele ikkagi peale pane. Sest nii on aus. Aga kaks medalit Kellylt + üks Ilveselt/Liivalt? Unistada ju võib!

Lisaks tasub ka panustada ning seda eriti juhul, kui sul Betsafe’is veel kasutajat pole. Uutele kasutajatele pakub Betsafe’i nimelt Sildaru kulla puhul 35-st superkoefitsienti! Lisaks kaasneks sellega 35 tasuta spinni ehk ajab tõepoolest pea pöördesse!

 

2) Kes kroonitakse Aafrika meistriks?

Sel pühapäeval saab selgeks, milline koondis kroonitakse Musta Mandri kuningaks. Võistlustulle on jäänud veel neli riiki: Burkina Faso ja Senegal, kes kohtuvad omavahel esimeses poolfinaalis ja Kamerun ja Egiptus.

Kui tugineda ajaloole, siis näiksid kõige suuremate soosikutena praegu Mo Salahi tüüritavad vaaraod, kes on varasemalt Aafrika Rahvuste Karikal triumfeerinud kuuel korral. Kamerunil on omalt poolt vastu panna viis kuldmedalit, Senegalil kaks hõbedat ning Burkina Fasolt üks hõbe ja üks pronks.

Kui otsida praegu n-ö autsaider panust, siis tuleb vaadata Burkina Faso poole. Nende senine käekäik turniiril pole olnud küll ei midagi fenomenaalselt, kuid poolfinaal on ikkagi tõsiasi. Sealjuures oldi veerandfinaalis 1:0 üle mandri ajalooliselt suurest Tuneesiast. Duellis Senegaliga on burkinafasolased küll autsaiderid – nende ridade kirjutamise ajal koefitsiente veel väljas pole, kuid eeldatavalt võiks see jääda 5 kanti -, kuid võimaliku teenimiskohana on Burkino Fasole panustamine just ideaalne. Eriti, kui arvestada, et ka Senegal sai alagrupist edasi viikide toel. Ehk ei midagi fenomenaalset.

Aafrika meistrivõistluste teine poolfinaal Kamerun-Egiptus on juba palju põhimõttelisem lahing ning paljud arvavadki, et selle duelli võitja kroonitakse mandri meistriks. Kamerunil on kasutada koduväljaku eelis, Egiptusel aga Salahi-nimeline talismanründaja. Ent kui peaks panustama, siis meie valik langeks Kamerunile. Seda ka kogu turniiri kontekstis!

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

3) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal taas kiigata Tšehhi kõrgliiga poole, kus tabeliliider Trineci Ocelari sõidab külla 13. kohal olevale Litvinovile. Meie jaoks eriti sobilik on see kohtumine seetõttu, et Trinec jääb panuse aktiveerimispiiri sisse ka Money Line panuse korral ehk tasuta panuse teenimiseks piisaks meile ka lisaajal või bullititega teenitud võidust.

Betsafe’i koefitsiendid 31.01.2022 @08.00

4) Tühja sest spordist. Kes võidab Eesti laulu?

Euroopa meistrivõistlused laulmises. Just niimoodi kutsutakse spordiringkondades Eurovisiooni, mis toimub tänavu Itaalias. Kes meilt Torinosse esinema lendab, see saab selgeks 12. veebruari hilisõhtul, kui Eesti Laul 2022 leiab oma suurejoonelise lõpplahenduse. Praegu pole mõistagi veel teada isegi seda, kes on need kümme lauljat/lauljatari/bändi/grupeeringut/sisesta-viies-sünonüüm, kes Saku suurhalli lavale pääsevad.

See pannakse paika vastavalt 3. ja 5. veebruaril ehk, just nimelt, sellel nädala. Sestap tasub ka eriti agaralt Betsafe’ist Eesti Laulu koefitsiente otsida, kuna, kes hästi otsib, see võib leida väga magusaid eripakkumisi. Menüüribalt EKSKLUSIIVI otsides saab juba praegu ennustada nii esimese kui ka teise poolfinaali võitja kui ka kogu Eesti Laulu võitjat. Hetkel peetakse kõige suuremaks favoriidiks Stefanit, kelle triumfi korrals saaks raha tagasi kolmekordselt.

Betsafe’i koefitsiendid 29.01.2022 @20.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in