Nädala ennustusvihjed: pöörases hoos Kanepi teel seisab Prantsusmaa lahtiste tšempion

Selle nädala ennustusvihjetes ei saa me üle ega ümber Kaia Kanepist, kuid lisaks kiikame ka jalgpalli- ja jäähokiväljakutele.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Jaanuari neljandal nädalal suuname esmajoones oma pilgud maakera kuklapoolele, kus Kaia Kanepi demonstreerib sarnaselt Sebastien Loebile, et klass on igavene! Ja kui tenniseeufooriaga ühele poole saame, siis jagub meil pilke ka teistele aladele ja panustele.

1) Kas tead, et Betsafe’il on sünnipäev?

Enne aga… Jaanuar on veel eriline kuu, kuna Betsafe saab siis 16-aastaseks. Kuigi sünnipäev on neil, on kõik kingitused mõeldud just teile! Ja seda terve jaanuarikuu vältel! Naudi kokku 1550 tasuta spinni, kasuta iganädalasi võimendatud koefitsiente ja skoori lisapreemiaid! Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning ka sellel nädalal pakub Betsafe spordisõbrale mesimagusaid erikoefitsiente.

Igapäevase lisapreemiana on välja pandud näiteks 100 € Partner kinkekaart, kogu kampaania peapreemiateks on aga tankla kinkekaardid, suuruses 500 – 1000 eurot!

2) Slämmihirmutaja Kanepi

Kaia Kanepi on karjääri jooksul nüüd teeninud 14 esikümne mängija skalbi. Jah, see väljend on arhailine ja mitte kõige tsiviliseeritum, ent ärgem laske detailidel head narratiivi rikkuda. Kanepi 14 skalpi on seda uhkemad, et üheksa neist on ta noppinud suure slämmi turniiril. Viimasena täienes haapsallanna kogu siis Arina Sabalenka omaga, kelle ta Austraalia lahtiste neljanda ringi ülipõnevas heitluses alistas.

Sellega kindlustas Kanepi endale ca 475 000 eurot auhinnaraha ja 52-kohalise tõusu maailma edetabelis, kuid ühtlasi vastasseisu järgmise esikümne mängijaga. Kaheksa parema seas tuleb tal nüüd vastamisi minna poolatari Iga Swiatekiga (WTA 9.).

Jah, poolatari näol on tegemist küll 2020. aasta Prantsusmaa lahtiste tšempioniga, kuid nagu esmaspäevane duell Sabalenkaga tõestas, Kanepi ei löö risti ette kellegi ees. Ammugi siis 20-aastase poolatari. Ning kuna omadesse tuleb uskuda ja 4.00 koefitsient on ka võrdlemisi ahvatlev, siis. #GoKaia!

 

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

Või õigupoolest, kui kiigata Betsafe’i menüüribal EKSKLUSIIVI rubriiki, siis on võimalik Kaia peale panustada ka 5.00 koefitsiendiga. Tõsi, seda küll piiratud viieeurose panuse juures, kuid see tähendab lihtsalt, et kaotamise korral pole isegi väga valus!

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

Panustamissõbral tasub Austraalia lahtisele aga igal juhul panuseid teha, sest kui teha vähemalt 25-eurone matšieelne panus (min. koefitsiendiga 1.5), siis annab Betsafe’i sulle 10 eurose tasuta panuse Australian Openile. 50-eurose matšieelse panuse puhul panevad nad sulle õla alla aga 20-eurose laiv panusega. Seega tee tennisepanuseid ning asu skoorima!

 

3) Tsamina mina, eh eh, Aafrika!

Aasta oli siis 2010. kui kogu (jalgpalli)maailm tantsis Shakira “Waka-Waka” rütmis. Praegu pole Musta Mandri vuti haare küll nõnda suur, kuid jalkasõbrad on kindlasti juba kaks nädalat televiisorist endale midagi meelepärast leidnud.

Midagi meelepärast õnnestus meil leida ka Aafrika Rahvuste Karika panustamisrubriigist. Näiteks kohtuvad teisipäeval omavahel Senegal ja Roheneemesaared (Cape Verde). Pealtnäha on Sadio Mane veetav Senegal selles kohtumises favoriit, kuid kui vaadata korraks otsa, kuidas rohetähed alagrupis esinesid siis…. üks 90+7. minuti penaltist saadud 1:0 võit ja kaks 0:0 viiki just väga favoriidile kohased pole.

Cabo Verde nägi samal ajal aga ränka vaeva ning alistas esmalt 1:0 Etioopia ja tegi seejärel ka 1:1 viigi Aafrika suure Kameruniga. Ja kuivõrd nende koefitsient Senegali vastu on 6.50, siis muutume ka meie praegu roheneemesaarlasteks. Tõsi, riskide maandamiseks välistame siiski viigi.

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

Teine duell, mille välja valime on Burkina Faso-Tuneesia, kus eelistame n-ö kodumeeskonda. Põhjuseks taas senine turniiri käekäik: Burkina Faso alustas turniiri küll 1:2 kaotusega Kameruni vastu (mõlemad väravad penaltist!) kuid seejärel alistas Cape Verde ja viigistas Etioopiaga (viigivärav penaltist). Tuneesia seevastu on oma tööga hakkama saanud vaid turniiri autsaideri Mauritaania vastu, teistes kohtumistes aeti latt selgelt maha. Ehk kui Burkina Fasol õnnestub penalteid vältida, võiks edasipääsupäike just nende õuele paista.

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Näiteks on sel nädalal seas justnimelt Aafrika Rahvuste Karikaga seotud eripanus.

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

Ent nagu heades telereklaamides, ka see pole veel kõik! Lisaks on kõikidel panustamissõpradel võimalik tänavu osaleda Betsafe’i liigades, kus on ennustustega täppi pannes võimalik koguda punkte, tõusta edetabeli tippu ja võita seeläbi auhindu! Sel nädalal on aktiivne näiteks Betsafe’i Euroliiga grupp!

4) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Tšehhi kõrgliiga poole, kus tabeliliider Trineci Ocelari sõidab külla eelviimasel kohal olevale Kladnole. Koefitsient 1.57 on sellise vastasseisu juures puhas alatus, kuid meil võimaldab see tasuta panusest kinni haarata!

Betsafe’i koefitsiendid 24.01.2022 @22.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in