Nädala ennustusvihjed: Põhjused, miks me vaatame Horvaatia ralli puhul Tänakust sel korral mööda

Selle nädala ennustusvihjetes lahkame mõistagi Ott Tänaku võimalusi Horvaatia rallil, kuid lisaks jagub meil silmi vutiväljakutele.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 16. nädalal suuname esmajoones oma pilgud mõistagi Horvaatiasse, kus hakkab kuuma andma Ott Tänak, kuid lisaks jagub meil silmi vutiväljakutele.

1) Tänak ja co. kihutab Horvaatias!

Autoralli MM-hooaeg sai tegelikult alguse juba jaanuarikuus ning kaks talviste oludega rallit tulid suhteliselt väikese vahega teineteise järel, ent enne kevadist programmi on WRC saanud pidada vaat et kahekuulise pausi. Mõistagi kasutati seda ära, et uusi, hübriidajamiga masinaid veelgi paremaks timmida. “Kaks nädalat tagasi sõitsime ühe testipäeva Horvaatias ja vahepeal oleme teinud ka ühe arenduspäeva,” avas Tänak Betsafe’ile antud intervjuus meeskonna vahepealseid tegemisi.

Eesti rallisõpradel on uue võidukihutamise eel huulil mõistagi ainult üks küsimus: kas me näeme seal seda Tänakut, kes tuli 2019. aastal maailmameistriks? Selleks, et nii saaks minna, peaks esmalt vastu pidama saarlase sõjaratsu ehk Hyundai, mis hooaja kahel esimesel rallil meie mehe teepervele jättis. Küsimusele, palju on vahepeal edusamme tehtud, vastas Tänak järgnevalt: “Loomulikult andis vahepealne paus võimaluse asjadega edasi minna, aga teha on veel palju ja aasta jooksul oleks vaja veel palju areneda.”

Ei süsti just enesekindlust, ega? Nina võtab krimpsutama ka mullune Horvaatia ralli, kus Tänak ei leidnud kuidagi vajaminevat kiirust üles ning veeres üle finišijoone lõpuks neljandana. “Pinnase lugemine oli meie jaoks keeruline, sai tehtud omajagu valesid rehvivalikuid ja üleüldiselt oli enesekindlusest puudu” kostis saarlane nüüd mulluse etapi kohta, kuid lisas, et nende eksimuste pinnalt on võimalik tänavuseks paremini valmistuda.

Olgu, usume meie meest ning loodame parimat. Kuid paraku ei tähenda see, et me julgeks tema võidu peale panustada. Muideks, seda ei teinud ka maineka ralliportaali DirtFishi kirjatsurad, kes asetasid favoriidikoorma Elfyn Evansi õlgadele. Soosikuna nr. 2 nähakse Craig Breeni ning kolmandana juba Kalle Rovanperät. Mida arvab aga Betsafe’i rahvas?

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Kihlveokontorites on soosikuks nr. 1 MM-sarja üldliider Rovanperä, mis, arvestades et mullu kihutas ta Horvaatias lihtsalt teepervelt alla, on natukene optimistlik mõttekäik vast. Evansile panustamine näib lollikindla variandina: on waleslane ju üks kogenumaid sõitjaid praegu MM-sarjas. Hyundai mehed Thierry Neuville ja Ott Tänak on mõlemad koefitsiendiga 5.00, kuid meie silm jäi peale hoopis Craig Breenile ja tema 6.85-sele koefitsiendile.

Hooaja avaetapp Monte Carlos, mis oli erakordselt kuiv ehk sobib asfaldiralli lakmustestiks väga hästi, andis mõista, et M-Sport on mustal kattel kiire. Nobedust tõestas ka iirlane. Ja kui 1+1 nüüd kokku liita, siis vastuseks tuleb 6.85 sobib meile ikkagi erakordselt hästi!

Veelgi lollikindlam tundub variant, kus Breeni saab 2.62-se koefitsiendiga poodiumile ennustada. Vabandust, Betsafe’i, kuid see on praegu kui lapselt kommi ära võtmine!

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Rallibloki lõpetuseks tuleks kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Horvaatia ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35! Lisaks kingib Betsafe sellisel juhul sulle 35 tasuta Starburst spinni. Ajab tõepoolest pea pöördesse!

 

2) Inglismaa pakub maiuspalasid

Tõsise vutisõbra jaoks on see nädal keerulisest keerulisem, sest ainuüksi Inglismaa jalgpalli kõrgliigas näeb sel seitsmepäevakul mitmeid tuliseid vastasseise. Otsa teevad teisipäeval lahti Liverpool ja Manchester United, millele kolmapäeval järgneb Chelsea-Arsenali põhimõtteline duell. Meie otsustasime oma panuses kõnealused kohtumised kombineerida ning kui panna kokku Liverpooli võit (1.40) ning Chelsea võit (1.92), on koefitsient kokku igati korralik 2.69.

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Teisipäeval on kombopakkumises näiteks, et Liverpool (2. koht) võidab Inglismaal Manchester Unitedit (5. koht), Villarreal (7. koht) on Hispaanias üle Valenciast (10. koht) ning Milano Inter alistab Itaalia karikavõistluste raames igirivaali AC Milani.

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel nädalal on näiteks seal pakkumine, et Londoni Chelsea võidab mõlemad kohtumised Arsenali ja West Hami vastu:

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

 

3) Betsafe annab sulle hoogu

Premier League’i poole tasub kiigata ka nädalavahetuse lähenedes sest laupäeval võõrustab Londoni Arsenal kodusel Emirates’i staadionil Manchester Unitedit. Vana hea põhimõtteline duell, kus väljakul armu ei anta. Selleks, et tollele duellile panustamine oleks magusam on Betsafe valmis sulle hoogu juurde andma.

Betsafe’i koefitsiendid 19.04.2022 @11.00

Mida see aga tähendab? Lihtsalt öeldes tuleb vajutada allolevale bännerile, pärast mida pakub Betsafe sulle 20% paremat koefitsienti. Ehk kui muidu on Unitedi võidukoefitsient 3.20, siis pärast opt-in’imist oleks see juba 3.84. Ja sellega kannatab sõita küll!

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in