Nädala ennustusvihjed: Kas kollane allveelaev uputabki Bayerni? NBAs algavad mesimagusad sõelmängud!

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume peaasjalikult jalgpalli Meistrite liigale.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 15. nädalal on meie valikusse sattunud ennekõike jalgpalli Meistrite liiga, kuid lisaks vaatame otsa NBA play-in mängudele ning mesimagusele koefitsiendile Inglismaa jalgpalli karikasarjas.

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Teisipäeval selguvad esimesed kaks poolfinalisti jalgpalli Meistrite liigas. Väga head šansid on avamängust all Madridi Realil, kes alistas Karim Benzema toel Londoni Chelsea 3:1. Kerge eelis on ka teisel Hispaania meeskonnal ehk Villarrealil, kes oli – tavaliste vutisõprade jaoks ilmselt mõneti üllatuslikult – 1:0 üle Saksamaa hiiust Müncheni Bayernist.

Kordusmängu eel nähakse aga jätkuvalt sakslasi suursoosikutena – koefitsient 1.25 – samal ajal kui kollane allveelaev – nõnda Villarreali kutsutakse – oleks justkui eos põhja lastud. Meie silmis on see aga ebaõiglane. Jah, Bayern on see, kellel on selg vastu seina. Jah, Bayern on see, kes peab minema ründama. Kuid avamäng näitas, et Villarreali mehed oskavad tekkivaid tühimikke ära kasutada.

Ja kui 1×2 koefitsiendid on nõnda kaldu – Bayern 1.25 ja Villarreal 11.50 – siis meil lihtsalt ei jää midagi muud üle, kui soovitada ühe-kahe õlle raha hispaanlaste peale panna. Sest tulu teenimise koht on nõnda suur.

Betsafe’i koefitsiendid 11.04.2022 @12.00

Kes soovib siiski veidi riske maandada, siis topeltšansiga on Villarreali koefitsient samuti igati korralik 4.10. Ning lõpetuseks rõhutame üle: Bayern peab selle kohtumise võitma, kuid meile lihtsalt meeldivad 1) underdog’id 2) prisked koefitsiendid.

Päev hiljem ehk kolmapäeval lüüakse lukku kõik tänavused poolfinalistid ning juhul kui maavärin just ei saabu, siis sammub nelja parema sella FC Liverpool, kes avamängust Lissaboni Benfica all vastu 3:1 võit.

Hoopis põnevam on seis aga teises, Madridi Atletico – Manchester City duellis. Helesinised said koduplatsil küll 1:0 võidu, kuid juba seal oli Colchonerose kaitse lahtimuukimine pea võimatuna näiv ülesanne. Siinkohal ei taha isegi mõelda, kuidas see ülesanne võõral platsil näiks.

Ent asjas on konks. Atleticol tuleb nüüd ka ise hakata ründama – avamängus ei teinud nad ÜHTEGI pealelööki nimelt – mis avab paratamatult ka City jaoks uksi. Või, muidugi, kui maailmas leidub treener, kes on ka 90 minutit valmis 0:1 kaotusseisu kaitsma (ning juhuslikule vasturünnakule palvetama) siis on selleks Diego Simeone. Seega never say never.

Loogilisem näib siiski see, et Atletico seisab avapoolaja kindlalt kuid asub teisel kolmveerandtunnil juba agaramalt rünnakule. See avab City’le viimaks tsoone ja käike, kust nõelata ning nõnda helesinised ikkagi klassi pealt ühe või kaks ära löövad. Mitte rohkem, seda me ei usu.

Kuna City tavaline võidukoefitsient on kõigest 1.85, siis sel korral vürtsitame seda panusega, et Atletico jääb samal ajal nende vastu kuivale. Nõnda vaatab panustamislahtrist vastu 3.05, mis meile juba paremini sobib.

Betsafe’i koefitsiendid 11.04.2022 @12.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Teisipäeval on kombopakkumises näiteks, et Bayern võidab Villarreali, Real võidab Chelseat ning Wigan (1. koht) on League One’is üle Burtonist (17. koht).

Betsafe’i koefitsiendid 12.04.2022 @08.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

Muideks, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – mitu kollast kaarti näidatakse Madridi Atletico ja Manchester City vahelises kohtumises?

2) Kiikame korvpallimaailma

Selle nädala keskel tehakse teisel pool suurt lompi algust NBA play-off’idega, ent enne seda kiikame otsa koduse korvpalli meistriliiga viimastele põhiturniiri mängudele. Kolmapäeval lähevad näiteks vastamisi Viimsi/Sportland ja Pärnu Sadam, kus suvepealinlastel on võimalik võtta mesimagus revanš äsjase Eesti-Läti liiga poolfinaali kaotuse eest. Kerge intriig on õhus ka Rakvere Tarvase ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vahelises kohtumises, sest kui Virumaa sats veel mingitki play-off lootust hellitada sooviks, siis tuleks koduplatsil taaralinlastele kere peale anda.

NBA manu on asjalood aga tunduvalt põnevamad, sest enne play-off kohtumisi ootavad meid ees play-in mängud. Nendele saame ka juba praegu panustada.

Läänes madistavad viimase pileti peale näiteks Minnesota Timberwolves ja Los Angeles Clippers, kus – oleme ausad – juhul kui enne mängu ei juhtu ime ning terve hooaja eemal olnud Kawhi Leonard ühtäkki väljakule ei jookse – tasubki soosikukoorem asetada noorte Hundikutsikate õlgadele. Seda teeme ka meie.

Betsafe’i koefitsiendid 12.04.2022 @08.00

Ülejäänud play-in’i avaringi mängud näivad meie jaoks aga veelgi ühekülgsemad. Jah, tegemist on tõelise mõisa peale kohtumisega, kus üllatusi vahel sünnibki, kuid täna on meie sisetunne ikkagi kindel, mistap teeme kolmese kombopanuse. Kui Nets võidab Cavsi (1.24), Hawks võidab Hornetsit (1.51) ja Pelicans võidab Spursi (1.49), siis on koefitsiendiks 2.79, millega kannatab sõita küll. Kes tahab aga midagi lihtsamat, siis kõige suurem üllatuspotentsiaal on meie silmis Charlotte Hornetsil (2.60).

Betsafe’i koefitsiendid 12.04.2022 @08.00

3) Betsafe annab sulle hoogu

Nädalavahetuse lähenedes on taas aga põhjust vutiväljakute poole vaadata, sest näiteks laupäeval lähevad Inglismaa Karika poolfinaalis vastamisi Manchester City ja Liverpool. Vana hea põhimõtteline duell, kus väljakul armu ei anta. Selleks, et tollele duellile panustamine oleks magusam on Betsafe valmis sulle hoogu juurde andma.

Betsafe’i koefitsiendid 12.04.2022 @08.00

Mida see aga tähendab? Lihtsalt öeldes tuleb vajutada allolevale bännerile, pärast mida pakub Betsafe sulle 20% paremat koefitsienti. Ehk kui muidu on City võidukoefitsient 2.30, siis pärast opt-in’imist oleks see 2.75. Ja sellega kannatab sõita küll!

4) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in