Nädala ennustusvihjed: Inglismaa-Hispaania klubide duellid pakuvad mesimagusaid panustamiskohti

Selle nädala ennustusvihjetes kiikame esmajoones Meistrite liiga poole, kuid tähelepanu saab ka kodune kossuliiga!


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Selle aasta 14. nädalal on meie valikusse sattunud mõistagi jalgpalli Meistrite liiga, kuid nädala teises pooles suuname oma pilgud hoopis korvpalliväljakutele, sest Riias selgub tänavune Eesti-Läti tšempion!

1) Tähelepanu, Meistrite liiga on tagasi!

Pärast väikest koondisepausi on taas võimalik ennast Meistrite liiga lainele sättida! Juba teisipäeval pannakse pall mängu kahes tulises duellis, kust võib leida nii mõnegi magusa koefitsiendikoha. Näiteks Manchester City ja Madridi Atletico kohtumises on külaliste võidukoefitsient koguni 9.80. Jah, City on rahakam. Jah, City on nimekam. Kuid me kõik teame, et jalgpalli ei maksa see teinekord midagi.

Eriti Atletico puhul, kes ongi endale nime teinud n-ö suurte tapjana. Nad istuvad kindlalt kaitses, kannatavad, kuniks saabub see üksainumas torkekoht, mille nad siis ära kasutavad. Võtame siinkohal kas või nende viimased kümme kohtumist, millest on võidetud kaheksa, viigistatud üks (kodus Manchester Unitediga 1:1) ja kaotatud üks (kodus Levantele 0:1). Üle ühe korra keegi selle aja jooksul nende võrku sahistanud polegi ning pole alust arvata, et see ühtäkki peaks muutuma.

Samas, kui jutt käib Cityst, siis me räägime ikkagi Premier League’i liidritest. Nad peavadki olema koduplatsil favoriidid, kuid kas neil õnnestub ka oma favoriidikoorem maksvusele panna? Meie hinnangul on selle tõenäosus nii 60-40. Aga see 40% on väga hea šanss, olukorras kus koefitsiendid on lihtsalt nõnda magusam. Kes päris Atletico võidule panustada ei julge, see võib kasutada topeltšansi võimalust, kus viigi-Atletico võidu korral on koefitsient 3.20.

Betsafe’i koefitsiendid 04.04.2022 @11.00

Teiseks võtame luubi alla kolmapäevase Chelsea – Madridi Reali duelli. Seal nähakse avamängus favoriidina Londoni klubi ning nende võidukoefitsient 1×2 panuse juures on 2.12. Realil samal ajal koguni 3.80.

Arvestades, et nädal tagasi sai Real koduplatsil Barcelonalt 0:4 kere peale, näib see õigustatud. Aga Chelsea ise sai SEL nädalavahetusel koduplatsil Brentfordilt 1:4 kere peale. Seega mõlemad meeskonnas on äsja saanud võimsa äratuskell osaliseks. Kuna meie jahime aga head panustamiskohta, siis sel korral otsustame ikkagi panustada Reali võidule. Eeldusel, et Chelsea tahab koduplatsil domineerida, annab see Madridi meestele kontrakohti, mida me PSG vastu väga elavalt ka nägime. Riskide maandamiseks välistame viigilise tulemuse ja paneme Realile raha 2.69-se koefitsiendiga.

Betsafe’i koefitsiendid 04.04.2022 @11.00

Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga! Esmaspäeval pakutakse seal kombovarianti, kus Arsenal võidaks Crystal Palace’it, AC Milan omakorda Bolognat ning Real Sociedad oleks üle Espanyolist.

Betsafe’i koefitsiendid 04.04.2022 @13.00

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad. Sel korral on pakkumisel näiteks Inglismaa klubide kombopakkumine, mille kogukoefitsient on 5.00:

Betsafe’i koefitsiendid 04.04.2022 @13.00

Lisaks soovitame vutigurude juttu ka päriselt kuulata/vaadata. Ikka selleks, et eelseisvateks kohtumisteks ennast uudistega kurssi viia ja veelgi paremaid panustamiskohti avastada:

Muideks, koos Meistrite ja Euroopa liigaga naaseb Betsafe’i ka magus eripakkumine. Nimelt tasub kõigil teha sel nädalal vähemalt 25 euro suurune panus (min koefiga 1.5) mõnele eurosarja mängule, sest nõnda annab Betsafe sulle tasuta 10-eurose panuse jalkale ja 10 tasuta spinni Starburst XXXtreme slotis!

Tagatipuks on sul võimalik 5 eurot võita niisama! Selleks tuleb Betsafe’i kodulehel õigesti vastata ainult küsimusele – mitu pealelööki teeb Liverpool Benfica väravale?

 

2) Kes kroonitakse Eesti-Läti tšempioniks?

Sel nädalavahetusel selgub Riias, kellest saab tänavune Eesti-Läti ühisliiga tšempion. Nii üllatav kui see ka pole, siis valitseval meistril BC Kalev/Cramol pole tänavu isegi final four’i asja, sest veerandfinaalis said nad kahel korral kere peale Pärnu Sadamalt. Kas see tähendab nüüd, et suvepealinlased on ka suurimad soosikud karika pea kohale tõstmisel?

Pigem mitte, sest jätkuvalt on konkurentsis põhiturniiri võitja Riia VEF, kes oli veerandfinaalis ülimalt kindlalt üle Tartu Ülikooli kossutiimist. Poolfinaalis ootab riiakaid ees vana tuttav Ogre, ent arvestades, et jaanuaris sakutati rivaale võõral väljakul koguni 83:59, siis näivad kaalukausid nii 80-20 VEFi kasuks olevat. Kuna tegemist on final four’iga, siis teatav juhuslikkuse koefitsient on asjal küll küljes, ent reaalsus on ka see, et viimasest kümnest omavahelisest kohtumisest üheksa on ikkagi Riiale kaldunud. Ogre ainus võit pärineb 2020. aasta detsembrist, kui alistati VEF 82:58.

Kuidas on lugu aga teises poolfinaalis, kus vastamisi lähevad Pärnu Sadam ja Viimsi/Sportland? Pärast Kalev/Cramo alistamist tahaks mõistagi hõisata, et suvepealinlased on favoriidid, kuid tegelikult on asjad lahtised. Kiigakem selleks kas või tänavusse hooaega tagasi: oktoobriks võitis klubide esimese omavahelise duelli Viimsi, 82:74. Märtsi lõpus oli parem küll Pärnu, kuid seda kõigest ühe punktiga 83:82.

Kõige tõenäolisem näib kokkuvõtvalt tõepoolest VEFi võit, kuid kui Pärnul õnnestus juba Kalev/Cramo maha murda, siis asi see sama vägitükiga veel korra hakkama saada ole!

Betsafe’i koefitsiendid 07.04.2022 @14.00

3) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in