Nädala ennustusvihjed: Flora või Levadia, selles on küsimus?

Selle nädala ennustusvihjetes keskendume ennekõike kodusele Premium liigale, mis saab oma mesimagus lõpplahenduse.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Jõulukuu esimesel nädalal suuname esmajoones pilgud koduse Premium liiga suunas, mis saab oma mesimagus lõpplahenduse. Seejärel kiikame ka Premier League’i, F1, jäähoki ja eSpordi suunas. Ent nüüd kõigest järjekorras…

1) Kes võidab Premium liiga?

Eesti jalgpalli kõrgliigas on jäänud pidada veel üks, olgu, poolteist vooru. Juba sellel kolmapäeval võib Tallinna FCI Levadia lõpetada oma kuueaastase kullapõua, kuid selleks tuleb koduväljakul üle olla valitsevast meistrist Tallinna FC Florast. Seda on aga lihtsam öelda kui teha, mistap näib tõenäolisem, et kolmapäeval võidutseb ikkagi Flora.

Mis aga omapärane, siis tegelikult võb Levadia seda kaotust endale lubada. Nende edumaa rohevalgete ees on neli punkti ehk isegi kui nad kolmapäeval kaotavad, võib tiitel ikkagi Maarjamäele rännata, kui pühapäevases kordusmängus oma ära tehakse. Ja seal piisaks Levadiale ka juba viigist. Ning see on ka meie pikema visiooni panus. Levadia kaotab küll kolmapäeval, ent tuleb lõpuks Maarjmaa vutimeistriks!

Kes tahab vähe eksootilisemat panust, sel on võimalik kinni haarata Betsafe’i jalkagurude eksklusiivpakkumisest:

Betsafe’i koefitsiendid 29.11.2021 @13.00

Eesti liiga poole tasub eriti agaralt kiigata aga uutel klientidel, sest Betsafe’i pakub neile eripakkumisena 35 eurot sulas puhtalt kätte. Selleks tuleb vaid konto avada, teha viieeurone ennustus (min 1.5 koefitsiendiga), küsimustikus võitjat ennustada ning sularaha ning 35 tasuta spinni Starburst slotis ongi sinu omad!

 

2) Liverpool värvub punaseks, eks?

Praegu võib olla seda küll veidi keeruline uskuda, kuid 1980ndateni oli Everton Liverpooli võimsam vutikants. Seda vähemalt Merseyside’i derbi võrdluses. Aga 80ndates alates on punased sellise hooga linnarivaalidelt eest ära vuhisenud, et sinist värvi annab tahavaatepeeglist praegu vaevu otsida…

Seda siis derbi üldseisu mõttes, mis on 95-67 Liverpooli kasuks. Ent ühe mängu kontekstis võib juhtuda küll, nagu tõestas meile ka tänavu jaanuaris Anfieldil toimunud kohtumine, mille Everton Richarlisoni ja Sigurdssoni väravatest 2:0 võitis. Ning tõele au andes pole Liverpool linnarivaalist jagu saanud juba kolmes järjestikuses kohtumises…

Selle pealt võiks ju arvata, et ka nüüd õnnestus Evertonil nimekamaid linnarivaale sakutada, aga kui sa oled viimasest kümnest mängust võitnud kõigest ühe, on seda raske juhtumas näha. Sestap paneme meie kõik oma hobused Liverpooli peale. Selleks, et 1.40st koefitsienti veidi dopinguga tagant tõugata, viskame panusesse aga sekka ka väravad, seega:

Betsafe’i koefitsiendid 29.11.2021 @10.00

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad vutipakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem jalkapanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

Betsafe’i koefitsiendid 29.11.2021 @13.00

3) Verstappen võib juba tulla maailmameistriks

Kaheksa punkti lahutab hooaja eelviimase etapi eel Max Verstappenit ja Lewis Hamiltoni. See tähendab, et kui britt Saudi Araabias katkestab või teenib hollandlasest lihtsalt 19 silma vähem, kroonitaksegi Verstappen juba maailmameistriks.

Ehk ilmselgelt ei leidu praegu vormelimaailmas meest, kellel oleks rohkem motivatsiooni sõidu võiduks kui Hamiltonil. Sestap on lollus praegu tema vastu panustada ning 1.50 koefitsient on meie jaoks igati piisav. Nii lihtne see ongi, ei mingeid tulesid ega vilesid.

Betsafe’i koefitsiendid 29.11.2021 @10.00

 

4) Jäähoki poole tasub ikkagi kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada!

Nimelt pakub Betsafe’i ome klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu. Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata Tšehhi kõrgliiga poole, kus tabeli kolmas meeskond Plzen sõidab külla viimasele Zlinile ning omab võõral väljakul täpselt meie jaoks vajalikku 1.57st koefitsienti.

Betsafe’i koefitsiendid 29.11.2021 @10.00

 

Ja kui nii lähebki ning panus tõepoolest oli 25-eurone, siis ongi tasuta 10-eurone panus sinu!

5) Sulle meeldib sularaha? Aga kiika siis eSpordi maailma!

Kui sa oled avastanud või soovid hoopiski äratada endas tõelise panustamislooma, siis kindlasti tasub sul vaadata ka mänguderohke eSpordi maailma poole. Esiteks on seal võimalik panustamisvankrile hüpata iga päev, kuid teiseks loosib Betsafe’i kõikide huviliste vahel iga nädal välja sularaha! 

Osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema eSpordile vähemalt 25-eurose panuse mistahes koefitsiendiga. Iga säärane panus annab sulle aga ühe loosipileti, mis võimaldab sul osaleda iganädalasel sularahaloosil, kus viis õnnelikku teenivad 100 eurot! Mida rohkem panustad, seda suuremad on võimalused!

6) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

 

 

log in

reset password

Back to
log in