Nädala ennustusvihjed: kas Kontaveit on tõesti aastalõputurniiril favoriit?

Sel korral keskendume oma ennustusvihjetes esmajoones mõistagi Mehhikosse, kus toimub WTA aastalõputurniir. Ent silmi jagub meil mujalegi.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Kooljakuu teisel nädalal suuname esmajoones oma pigud mõistagi Mehhikosse, kus toimub WTA aastalõputurniir, ent silmi jagub meil mujalegi. Seega, nüüd kõigest järjekorras…

1) Mida suudab Anett Mehhikos?

Seda, et meie esireket Anett Kontaveit on hetkel hoos, teab küll iga viimane kui eestlane. Kuid kas ka nii hoos, et olla Betsafe’i koefitsienditabelites favoriit number üks? Vaatame koos asjadele otsa.

Betsafe’i koefitsiendid 08.11.2021 @07.00

Üks asi, mis sellele vastu räägiks, on Kontaveiti saldo ülejäänud vastastega. Nimelt on see positiivne ainult Paula Badosa vastu, kuid siinkohal on asjas sees “aga”. See ajalugu on pikk, ega võta arvesse Tursunofi-koefitsienti. Sest on päevselge, et praegune Kontaveit ja ka tänavuse aasta alguse Kontaveit on kaks täiesti erinevat mängijat.

Kui ajalooliselt on tõesti nii, et Kontaveid pole Sabalenkale (0-4) ega Pliškovale (0-3) vastu saanud ning ülejäänutegagi on ta parimal juhul viigis, siis pärast Tursunovi käe alla siirdumist on Kontaveit alistanud ju Simona Halepi (WTA 18.), Bianca Andreescu (WTA 21.), Petra Kvitova (WTA 10.), Belinda Bencici (WTA 11.) ning aastalõputurniirilgi osalevad Maria Sakkari ja Garbine Muguruza (WTA 5.).

Ehk on ilmselge, et eestlanna on võimeline praegu alistama kõiki, mistõttu julgeme me seda ka soovitada. Muideks, sama ennustas ka ju 18-kordne suure slämmi võitja Martina Navratilova! 

Kes sellele vagunile siiski hüpata ei julge, sel tasub ära oodata ööl vastu teisipäeva toimuv loos, kus selguvad Kontaveidi vastased ning seejärel matš-matšilt vaadata. Ent liiga kaua magada ei tasu, sest SuperCasino pakub kõikidele uutele panustamissõpradele suurepärast Kontaveidi erikoefitsienti. Nimelt on võimalik panustada üks euro Kontaveidi esimese matši võidule ja seda võimendatud koefitsiendiga 35. Mesimagus pakkumine!

 

2) Monza MM-etapp, WRC

Ott Tänaku puudumisel on Monza ralli eestlaste jaoks kahtlemata… kergelt antiklimaatiline, kuid tegelikkuses ei peaks see nii olema. See, kas meie Ott lõpetanuks aasta viimase MM-etapi viiendal, neljandal, kolmandal, teisel või esimesel kohal, pole tegelikult oluline, sest hooaja lõikes nõnda midagi ei muutuks. Mis aga võib veel muutuda, on maailmameistri nimi. Hetkel on graveerijad valmis karikale kirjutama Sebastien Ogier’ nime, kuid Elfyn Evansil on veel omad võimalused.

Tiimikaaslasi lahutab enne viimast etappi 17 punkti, mis tähendab, et vanal kavalal prantslasel tuleb Monzast teenida kõigest 13 silma, et ilmatšempioniks tulla. Kuidas seda saavutada? Näiteks neljandaga kohaga ja ühe lisasilmaga puntikatselt. Või viienda kohaga ja kolme lisasilmaga. Ühesõnaga, Ogier’ on variante küll ja veel. Evansil aga ainult üks: võita! Sestap me ralli eel ka talle panustame.

 

3) Eesti vutimehed kohtuvad taas maailma tippudega

Neljapäeval tehakse taas Euroopas algust MM-valikmängudega ning kaks päeva hiljem astuvad võistlustulle ka meie sinisärgid. Kui muidu on meis koondisemängude eel ikka kübeke optimismi, siis sel korral see nii pole. Põhjuseks siis mõistagi asjaolud, et Thomas Häberli hoolealustel tuleb vastu astuda FIFA edetabeli esimesele riigile, Belgiale.

Septembris Lillekülas toimunud kohtumises tegid belglased meiega seda, mis hing ihkas ning naasid koju 5:2 võiduga. Nüüd pallivad nad aga ise kodusel Kuningas Baudouini staadionil… ja kui seal vurr tööle tõmmatakse, võib tulemuseks olla ka 8:1. Eesti teab seda omast käest! Sestap ei hakkagi me panustamissõpru topeltšansi (Eesti koef 13) või “viik välistatud” (Eesti koef 21) jutuga moosima, vaid läheme otse asja kallale.

Seega, midagi lihtsat: mängus lüüakse üle 3,5 värava, koefitsient 1.80. Meile sobib!

Betsafe’i koefitsiendid 07.11.2021 @09.00

Kes siiski sinistesse usub, sel on võimalik ka enda usust krõbisev välja võluda. Nimelt pakub Betsafe oma klientidele ekslusiivset panust. Kui Eesti peaks võõral väljakul Belgia vastu skoorima, saab raha tagasi koguni kuuekordselt!

Betsafe’i koefitsiendid 08.11.2021 @13.00

Kes otsib sellest nädalat aga magusat panustamiskohta, siis meie soovitame kiigata pühapäeva, kui H-valikgrupis kohtuvad omavahel liider Venemaa ja teisel kohal paiknev Horvaatia. Enne seda kohtumist on mõlemad küll jõudnud ühe matši pidada, aga kuivõrd need on vastavalt Küprose ja Malta vastu, siis jõujooned sellest muutuma ei peaks. Ent see, omavaheline duell, otsustab viimases voorus selle, kes sõidab otse 2022. aastal Kataris toimuvalt MMile ning kel tuleb sama tembu kordamiseks läbida play-off-kadalipp.

Septembris toimunud vastasseis jäi 0:0 viiki ning samasugune tulemus rahuldaks venelasi ka praegu. Kuivõrd Horvaatia vajab meeleheitlikult võitu, siis lähevad nad ilmselt kohtumisele julgemalt peale. Nõnda tekkib nende tagalasse aga kontrakohti, millele me suuresti ka rõhume. Sest 6.50-ne koefitsient on lihtsalt 50-50 duelli puhul liiga magus.

Betsafe’i koefitsiendid 07.11.2021 @09.00

Mõistagi pole need ainsad mesimagusad jalgpallipakkumised. Kes kibeleb sel nädalal rohkem vutipanuseid tegema, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

4) Sulle meeldib sularaha? Aga kiika siis eSpordi maailma!

Kui sa oled avastanud või soovid hoopiski äratada endas tõelise panustamislooma, siis kindlasti tasub sul vaadata ka mänguderohke eSpordi maailma poole. Esiteks on seal võimalik panustamisvankrile hüpata iga päev, kuid teiseks loosib Betsafe’i kõikide huviliste vahel iga nädal välja sularaha! 

Osalemiseks ei pea tegema muud, kui tegema eSpordile vähemalt 25-eurose panuse mistahes koefitsiendiga. Iga säärane panus annab sulle aga ühe loosipileti, mis võimaldab sul osaleda iganädalasel sularahaloosil, kus viis õnnelikku teenivad 100 eurot! Mida rohkem panustad, seda suuremad on võimalused!

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Näiteks algas äsja maailma tugevuselt teise jäähokiliiga KHLi uus hooaeg. Selle tähistamiseks on Betsafe’il eripakkumine, kus on võimalik võita tasuta panus jäähokile. Panusta vähemalt 25 eurot (ühe panusena, minimaalse koefitsiendiga 1.50 valiku kohta) ning saadki endale preemia kas või iga nädal!

VÕTA JÄÄHOKI PREEMIA

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in