Nädala ennustusvihjed: jalgpall alustab, kuid eestlastena huvitavad meid ikkagi Tänaku tegemised Belgias!

Augusti teise nädala tähtsaim spordisündmus on mõistagi Belgia ralli, kus võidumõtetega läheb starti ka Ott Tänak!


Olümpiamängud seljataga, on aeg suunata pilgud ettepoole. Selleks, et aina kiirenevas maailmas spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Uuest hooajast hakkame iga töönädala alguses tooma teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi toome nende kõigi puhul välja ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Augusti teine nädal võib küll kulgeda olümpiapohmelli tähe all, kuid liiga kaua spordisõber pead valutada ei saa, sest juba nädala lõpus antakse avapauk Inglismaa, Hispaania, Saksamaa ja Itaalia jalgpalliliigadele. Ent enne nende juurde siirdumist peame me eestlastena rääkima siiski autorallist!

1) Belgia ralli – Tänakul pole midagi kaotada

Pärast kuuajalist olümpiapausi saab taas hakata kaasa elama Ott Tänaku ja Martin Järveoja tegemistele. Rally Estonia järjekordse katkestamise tulemusena meie mehed enam MM-tiitli peale ei mõtle, kuid see ei tähenda, et nad läheks Belgias starti millegi vähemaga kui võidumõtetega. “Ma ei kavatsegi alla anda, vaid kavatsen järgmistelgi rallidel anda endast parima. Nüüd käib kõik tiimi nimel,” kostis Tänak kahe ralli vahepeal WRC-kodulehele antud usutluses.

Meeskondlikku tiitlit jahtiv Hyundai vajab Belgiast hädasti punkte, et vahet Toyotaga vähendada, kuid tõele au andes tasub Lõuna-Korea autotootjal vaadata selles küsimuses pigem Thierry Neuville’i otsa. On ju belglane üks väheseid, kes Hyundaid reaalselt asfaldil taltsutada oskab. Tänaku senine ainus kogemus Horvaatias just kõige meeldivam pole: protokolli läks küll neljas koht, kuid reaalset šanssi tal seal mäletatavasti polnud.

Seega teeme me Belgia ralli eel midagi enneolematut. Me ei panusta mitte Tänaku, vaid Thierry Neuville’i võidule, kes kihutab lisaks kõigele muule ka koduradadel. Jah, alati leidub ka variant, et vana rebane Sebastien Ogier’ lihtsalt “tiksub” esimeseks, kuid MM-sarja liidritroonil istuval prantslasel pole ühtegi põhjust gaasi 100-protsendiliselt põhja vajutada.

Betsafe’i koefitsiendid 08.08.2021 @05.00

Kes aga meie juttu siinkohal uskuda ei taha ning iga hinna eest Tänakut soovib toetada, siis… kindlasti tasub vaadata otsa Ott Tänaku eripanustele, mis peaksid ühes mesimagusate koefitsientidega Betsafe’i keskkonda ilmuma vahetult enne rallit.

2) Premier League alustab!

Euroopa jalgpalliliigadest rääkides ei saa me kuidagi ümber Premier League’ist. Inglismaa vutihooaja avavad sel reedel ehk 13. augustil Brentford ja Arsenal, kuid avavooru maiuspala toimub hoopis kaks päeva hiljem, kui pühapäeval lähevad vastamisi Tottenham Hotspuri ja Manchester City.

Kas Harry Kane on selleks ajaks veel Tottenhami mängija? Kas eelmisel nädalavahetusel toimunud Community Shield näitas midagi City vormi kohta? Kui me peaksime siinkohal oraakliteks kehastuma, siis vastuseks oleksid vastavalt “jah” ja “ei”. Sellest tulenevalt julgeme ennustada City võitu olukorras, kus kohtumises lüüakse vähemalt kaks väravat.

Betsafe’i koefitsiendid 08.08.2021 @05.00

Samas pole välistatud, et nädalavahetuse lähenedes võib Betsafe’i keskkonnast leida veelgi magusama koefitsiendikoha. Kes otsib, see leiab, ent vihjena suunaksime kõiki spordiennustuse menüüribal EKSKLUSIIV-sõna otsima. Sest just sealt alt võib leida Betsafe’i kossu- ja jalkagurude omapoolseid kombopakkumisi, millest mööda vaatamine on enamasti lihtsalt patt!

3) Messi varjutab kõik muu

Lisaks pannakse nädalavahetusel pall mängu ka Saksamaal, Itaalias ja Hispaanias. Ja La Ligast rääkides… jah, mitte kui kedagi ei huvita hetkel see, mis avavoorus toimub, vaid selle asemel on kõigi vutisõprade huuli küsimus – mis saab Lionel Messist?

Eelmisel neljapäeval andis FC Barcelona siis 99 sõnaga teada, et klubi ajaloo suurim legend lahkub nende leerist. Kui esiti oli õhus (vandenõu)teooriaid, et tegemist on katalaanide salakavala plaaniga La Ligat – kelle finantsreeglite tõttu ei saa viimastel aastatel üle oma jõu elanud Barcelona Messit registreerida – survestada, siis üha enam näib, et nii see pole. Näib, et Messi tõepoolest pole enam Barcelona mängija.

Sellega seoses on õhus kaks küsimust. Kuhu läheb Messi edasi – khm, PSG – ning mis saab Barcelonast? Klubi president Juan Laporta on avalikult välja öelnud, et teiste uute täienduste (Emerson, Eric Garcia, Memphis Depay ja Sergio Agüero) registreerimisega probleeme olema ei saa, kuid nii mõnedki vutižurnalistsid pole selle väite vettpidamises kindlad. Lisaks on Agüero puhul juba ringlemas sahinad, et pärast hea kamraadi Messi lahkumist ei kibele temagi enam sinipunast ürpi selga tõmbama…

Sellest tulenevalt pole ka teada, kelle katalaanid pühapäeval Real Sociedadi vastu õigupoolest ikkagi väljakule saadavad. Olukord on segane, mistõttu proovime meie sellest kasu lõigata ning julgeme “viik välistatud” variandi korral külaliste võitu ennustada.

Betsafe’i koefitsiendid 08.08.2021 @05.00

Kindlasti leiab terava silmaga vutisõber häid panustamiskohti ka Serie A-s või Bundesligas. Ent kes omapäi ikkagi hätta jääb, sel tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

4) Flora pusib jätkuvalt eurosarjas

Nädala keskel tasub pöialt hoida ka valitsevale Eesti meistrile Tallinna Florale, kes läheb Euroopa liiga kolmandas eelringis vastamisi Kürpose klubi Omonia ACga. Kuna Floral on võõrsil toimunud avamängust 0:1 kaotus all, peavad nad hakkama Lillekülas ründama. Selleks on nad, nagu avalahing ka tõestas, igati võimelised, mistõttu ei maksa karta, et rohevalged koduplatsil kuivale jääksid.

Küll teeb see meid natukene ärevaks, sest tulemust taga ajama minnes võib tagala veidi tühjemaks jääda, mis pakub omakorda võimalusi Omonia meestele. Kuigi Flora võidukoefitsient (3.00) ning väravate arv üle 2,5 koefitsient (2.10) on mõlemad juba omakeskis äärmiselt ahvatlevad, läheme meie siinkohal suuremat tükki ampsama. Flora võit ning vähemalt 3 väravat annab koefitsiendiks 5.50!

Betsafe’i koefitsiendid 07.08.2021 @15.30

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’il erinevaid pakkumisi ka olemasolevatele klientidele. Nõnda maksab Betsafe kogu panuse varem välja, kui su tiim on saanud kahe väravaga edumaa mistahes matši etapis. See ei muutu isegi siis, kui vastastiim peaks hiljem mängu viigistama või võitma. Kui su tiim läheb 2 väravaga juhtima, maksab Betsafe su panuse igal juhul varasemalt välja (15 minuti jooksul). Seda panust saad kasutada Premier League’is, La Ligas, Bundesligas, Meistrite liigas, Euroopa liigas ning isegi eksklusiivsemates Norra, Soome, Taani ja Peruu kõrgliigades! Sinul ei jää muud üle, kui pakkumine SIIN vastu võtta ning seejärel mõnusalt pingil istuda ja mängu nautida.

KASUTA VARAST VÄLJAMAKSET

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in