Nädala ennustusvihjed: Tänak alustab ja hunnik eripakkumisi ühes sellega!

Selle nädala ennustusvihjetes vaatame nii Monte Carlo ralli kui ka Austraalia lahtiste poole.


Selleks, et aina kiireneva maailma spordirägastikus paremini orienteeruda, on Spordijutud.com otsustanud ulatada panustamissõbrale abikäe. Nimelt toome iga töönädala alguses teieni põhjaliku ülevaate nädala tähtsamatest spordisündmustest ning mõistagi tõstame nende kõigi puhul esile ka need kõige magusamad panustamiskohad. Seega, egas muud, kui hüpakem pardale!

Uue aasta kolmandal nädalal suuname esmajoones oma pilgud Monte Carlo suunas, kus antakse avalöök autoralli tänavusele hooajale. Kuna starti tuleb ka Ott Tänak, on meil teile ette visata terve hunnik mesimagusaid eripakkumisi. Ent lisaks jagub meil silmi ka maakera kuklapoole jaoks, kus astuvad võistlustulle Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.

1) Kas tead, et Betsafe’il on sünnipäev?

Jaanuar on eriline kuu, kuna Betsafe saab siis 16-aastaseks. Kuigi sünnipäev on neil, on kõik kingitused mõeldud just teile! Ja seda terve jaanuarikuu vältel! Naudi kokku 1550 tasuta spinni, kasuta iganädalasi võimendatud koefitsiente ja skoori lisapreemiaid! Kampaaniaga peab liituma vaid korra ning ka sellel nädalal pakub Betsafe spordisõbrale mesimagusaid erikoefitsiente.

  1. Manchester United võidab West Hami vastu – koefitsient 2.50 (mäng 22.01)

Igapäevase lisapreemiana on välja pandud näiteks 100 € Partner kinkekaart, kogu kampaania peapreemiateks on aga tankla kinkekaardid, suuruses 500 – 1000 eurot!

2) WRC hooaeg saab oma avalähte!

Tänavune WRC hooaeg tõotab tänu hübriidajastule tulla erakordselt tasavägine ja kaasahaarav. Meie jaoks muudab kogu rallikarusselli veelgi põnevamaks asjaolu, et Hyundai leeris asuvad oma teist MM-tiitlit jahtima Ott Tänak ja Martin Järveoja. Eestlasi ei peeta hooaja eel küll suurfavoriitideks, ent on selge, et nende tuleb tiitlijahis arvestada. Ning kui kokkuvõttes on küsimus, et kas me hüppame Tänaku või 21-aastase Kalle Rovanperä auto pardale, siis küsimus on lihtne. #GoOtt.

Betsafe’i koefitsiendid 15.01.2022 @14.00

Kui MM-tiitli panustes peavad Betsafe’i inimesed peafavoriidiks Elfyn Evansit, siis Monte Carlos kaldudakse pigem vanameistri Sebastien Ogier poole. Tegelikult on hübriidajamite tõttu kogu ennustustöö praegu äärmiselt tänamatu, sest pole ju kellelgi aimu, kuidas meeskonnade jõujooned tegelikult paiknevad. Kui tahta aga veidi riskida, siis tasuks Monte Carlos hoida pöidlaid Craig Breenile. On ju M-Spordi mehaanikud alati uue masina äärmiselt kiireks teinud ning ka iirlase oskustes ei maksa kahelda. Kuna tema koefitsient on aga koguni 8.50, siis meie võtame väikese riski.

Betsafe’i koefitsiendid 17.01.2022 @11.00

Rallibloki lõpetuseks tuleks kõrvu kergitada kõikidel uutel panustamissõpradel. Nimelt pakub Betsafe uutele klientidele ülimalt magusat Ott Tänaku erikoefitsienti. Kui 2019. aasta autoralli maailmameister lõpetab Monte Carlo ralli poodiumil, on sul võimalik raha tagasi saada koguni 35-kordselt. Ehk ühest eurost on võimalik teha 35! Lisaks kingib Betsafe sellisel juhul sulle 35 tasuta Starburst spinni. Ajab tõepoolest pea pöördesse!

Monte Carlo

Ent nagu heades telereklaamides, ka see pole veel kõik! Lisaks on kõikidel ralli- ja panustamissõpradel võimalik tänavu osaleda Betsafe’i liigades, kus on ennustustega täppi pannes võimalik koguda punkte, tõusta edetabeli tippu ja võita seeläbi auhindu!

Betsafe

3) Kuhu võiksid jõuda Kontaveit ja Kanepi?

Eesti tennisefännide igapäevaelu on järgmised kaks nädalat veidi häiritud, sest öötundide arvelt tuleb ju kaasa elada Anett Kontaveiti ja Kaia Kanepi tegemistele. Esimesena astub neist väljakule Kontaveit, kes läheb ööl vastu teisipäeva vastamisi tšehhitari Katerina Siniakovaga (WTA 48.). Lihtsast 1×2 panusest tasub selle kohtumise puhul mööda vaadata – on Kontaveit lihtsalt nii suur favoriit -, kuid oma panustamiskohta pakub geimide koguarvu küsimus. Betsafe on asetanud piiri 19,5 geimi peale, mille puhul kipume meie “alla” varianti valima. Miks?

Nimelt kohtusid valgepallurid eelmise aasta lõpus Moskva WTA-turniiril, mil Tursunovi käe all hoogu sattunud Kontaveit võitis 6:3, 6:3 ehk matš kestis 18 geimi. Kuna eestlanna hoog on ka praegu samahea, näib deja vu tõenäoline.

Betsafe’i koefitsiendid 17.01.2022 @11.00

Samuti tabeli alumisse poolde loositud Kanepi kohtub avaringis endise maailma esireketi, sakslanna Angelique Kerberiga (WTA 16.). Kuigi 36-aastane Kanepi pole enam see valgepallur, kes kümme aastat tagasi suurnimedele vastu hakkas, on ta jätkuvalt igal aastal kaks-kolm korda tippe üllatanud. Kerberi vastu on eestlanna varasem saldo 2:2 ning kui vaadata koefitsiente, siis miks mitte ennustada ka sel korral meie piiga triumfi!

Betsafe’i koefitsiendid 17.01.2022 @11.00

Panustamissõbral tasub Austraalia lahtisele aga igal juhul panuseid teha, sest kui teha vähemalt 25-eurone matšieelne panus (min. koefitsiendiga 1.5), siis annab Betsafe’i sulle 10 eurose tasuta panuse Australian Openile. 50-eurose matšieelse panuse puhul panevad nad sulle õla alla aga 20-eurose laiv panusega. Seega tee tennisepanuseid ning asu skoorima!

Ahjaa, kui viimased kaks nädalat oleme saanud taguda seda trummi, et Anett Kontaveidi peale pole võimalik Austraalia lahtiste võidunaise osas panustada, siis hea meel on tõdeda, et meie biit on jõudnud ka Betsafe’i inimeste kõrvadeni ning praeguseks on Eesti esireket valikus täiesti olemas. Ja mitte ainult, tema koefitsient on ka igati korralik: 15.0. Kui praegu mitte kaasmaalasesse uskuda, siis millal veel!?

Betsafe’i koefitsiendid 15.01.2022 @14.00

 

 

Kes kibeleb sel nädalal rohkem panuseid tegema, ja seda näiteks enda jaoks tuttavamas jalkaosakonnas, siis kindlasti tasub Betsafe’i menüüribalt üles otsida sealne Päevapakkumine. Täpselt nagu kohvikus, on päevapraad sageli see kõige odavam ja maitsvam. Ehk panustamiskeeli parima koefitsiendiga!

Või variant kaks on kiigata Betsafe’i EKSKLUSIIV rubriiki, kuhu vutigurud Kalev Kruus ja Toomas Vara iganädalaselt oma ennustusi süstivad.

4) Jäähoki poole tasub kiigata

Arusaadavalt pole jäähoki Eestis just kõige populaarsem spordiala, kuid vähemalt Betsafe’i lehel käies tasuks see stereotüüp kukele saata. Põhjus selleks on lihtne: hokile panustades on võimalik taskud veelgi kiiremini pungile saada! Nimelt pakub Betsafe’i oma klientidele jäähoki eripanust. Tasuta panuse teenimiseks tuleb minimaalselt 1.50-koefitsiendiga teha vähemalt 25-eurone panus ning 10-eurone tasuta panus ongi sinu.

Kes vajab selle panuse tegemiseks abi, siis soovitame sel nädalal kiigata näiteks Tšehhi kõrgliiga poole, kus tabeli teine Mountfield sõidab kolmapäeval külla 11. kohal olevale Litvinovile. Kuigi külalistel on play-off pääs juba kindel, on neil jätkuvalt võimalik võidelda ka põhiturniiri võidu pärast, mis annaks finaalseerias koduväljakueelise. Sestap tasub Mountfieldi peale panustada, seda eriti ka olukorras, kus vajalik lävend saab ületatud ka Money Line panusega. Ehk meile piisaks ka lisaajal või bullititega saadud võidust.

Betsafe’i koefitsiendid 17.01.2022 @11.00

5) Kõik muutub magusamaks Betsafe’i eripakkumiste abil

Kui kõik eelnev tekitas sinus huvi, kuid sul pole Betsafe’is veel kontot, siis pole sellest probleemi. Miks? Sest konto saad sa avada hõlpsa vaevaga SIIN ning seda tehes duubeldab Betsafe sinu sissemakse kuni 200 euro ulatuses. Ehk kui kasutaja avamisel kannad oma kontole 150 eurot, millele paneb Betsafe omalt poolt täpselt sama palju otsa! Tekitas huvi? Väga hea ja kliki SIIA, et saada rohkem infot.

AVA KONTO SIIN

Lisaks on Betsafe’is käimas praegu miljonimäng, mis on saadaval ainult registreeritud klientidele. Alustamiseks logi sisse oma kontole või kui oled uus klient, siis registreeru kohe. Kuidas sa mängida saad?

  • Teile antakse 1 000 000 € suurune summa ja teil on vastamiseks rida küsimusi, tavaliselt 20. Iga küsimuse korral peate oma poti kas jagama või panema kõik ühele vastusele.
  • Kui küsimus on vastatud, liigub võidule vastamiseks pandud raha järgmise küsimuse juurde.
  • Kordate seda protsessi seni, kuni olete kõikidele küsimustele vastanud. Pärast viimase küsimuse esitamist allesjäänud raha kuulub kõik teile.

Kvalifitseerumiseks tehke vähemalt 25 euro eest spordipanuseid, mille koefitsient on 1,50 või rohkem (kombo- või süsteempanuste puhul vähemalt ühe koefitsiendivalikuga 1,50 või rohkem). Panuseid võetakse arvesse peale panuste lahendamist. Reegleid ja tingimusi näed täpsemalt SIIT.

Meil on hea meel midagi pakkuda ka e-spordi sõpradele. Teeni punkte tehes vähemalt 25 euro suuruseid panuseid (koefitsient pole siin juures oluline!) e-spordile ja võta osa iganädalasest sularahaloosist, kus viis inimest võidavad 100 eurot. Mida rohkem panustad, seda suuremad on võiduvõimalused! Vaata lähemalt SIIT.

HAARA PAKKUMISTEST KINNI

log in

reset password

Back to
log in